Previzualizare foto – fotografie originală aici
  Ansambluri rezidenţiale București

Autograph Otopeni Villas
în Otopeni

Vile
de la ‍209 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 000 € +TVA
pe ‍282 €
Adresă
str. Intrarea Mesteacanului, 16R, zona Central, Otopeni, Ilfov

Schițe și prețuri în Autograph Otopeni Villas

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 14 februarie 2024
Vile
208.6 m2
de la ‍1 040 € +TVA / m2de la ‍217 000 € +TVA
Vile 5 camere
208.6 m2
de la ‍1 002 € +TVA / m2de la ‍209 000 € +TVA

Autograph Otopeni Villas pe hartă Otopeni

str. Intrarea Mesteacanului, 16R, zona Central, Otopeni, Ilfov

Ipoteca în Autograph Otopeni Villas

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri10 vile
🟧 ParcareP+1E+M
🟧 Securitatecomplex închis cu poartă de acces cu telecomandă şi interfon
🟧 Tip imobilvile
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Zidurifațada acoperită parțial cu cărămidă aparentă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Suprafața locuințe174 m²

Despre ansamblu rezidențial

Într-un loc liniștit și plin de intimitate este prezentat cu o arhitectură armonioasă complexul de locuințe „Autograph Otopeni Villas”.

Facilitățile cartierului de vile

 • Zona de amplasare a imobilelor este una foarte liniștită, cu aer curat și totodată aproape de capitală și de toate punctele de interes din nordul capitalei.
 • Complexul locativ presupune o comunitate de trai privată și închisă cu un număr mic de locatari.
 • Casele sunt calitativ construite cu atenție la detalii și au un design atractiv.
 • Complex securizat de tip închis.

Localizarea imobilelor

Ansamblul de vile „Autograph Otopeni Villas” se găsește localizat în partea de Nord a capitalei, pe strada Intrarea Mesteacănului, 16 R, în orașul Otopeni din județul Ilfov. Aici pe site-ul nostru Korter.ro vă oferim posibilitatea să vedeți cum sunt poziționate casele pe harta orașului.

Puncte de interes din vecinătatea apropiată

 • Pădurea Tunari se află verde la o distanță de 1,8 km de la casele noi.
 • Acces facil către business pool din nordul capitalei: Pipera, Floreasca, Piața Presei, Barbu Văcărescu.
 • Sunt de parcurs circa 6 km până la Grădina Zoologică și aproximativ 7 km până la Water Park.
 • Pe o rază de până la 1,2 km de la casele noi funcționează supermarketurile: LIDL, Penny și Profi, iar până la piața din Otopeni sunt de parcurs 2,6 km.
 • Cele mai prestigioase școli și grădinițe din nordul capitalei sunt ușor accesibile cu transport personal din complexul locativ, iar pietonal se ajunge repede până la cele mai apropiate de până la 2,9 km așa ca: Grădinița Germană Engel Bengel, Grădinița din Otopeni Maya și Prietenii și până la Liceul Teoretic „Ioan Petruș”.
 • Pentru sport și fitness nu departe de case la doar 2,8 km funcționează World Class Otopeni și este Complexul Sportiv de Natație, iar pentru relaxare la 1,2 km se află salonul SPA Lotus.
 • Pe o rază de circa 3 km în jurul cartierului de locuințe sunt amplasate următoarele restaurante: Tatu Bar & Grill , Mode- Otopeni și restaurantul La Iancu.

Mult face să ai o casă bine localizată, aproape de natură și nu departe de oraș, însă mereu prețul imobilului este direct legat de amplasare, vă invităm să treceți pe harta imobilelor noi de pe Korter.ro și să studiați și alte variante de imobile noi accesibile în această zonă.

Infrastructură transport

 • 750 de metri până la stația de autobuze cu linia Nr. 703;
 • 1,6 km sunt de parcurs de la complexul locativ până la primăria din orașul Otopeni;
 • 19,4 km sunt de parcurs până în Piața Unirii din București;
 • 16,9 km sunt de parcurs de la vilele noi până la Gara de Nord din capitală;
 • Până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni sunt de parcurs 4,8 km și la o distanță de 10,5 km se află Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Prezentarea cartierului de case

Ansamblul rezidențial „Autograph Otopeni Villas” reprezintă o mică comunitate de vile private. Complexul locativ este complet închis, cu acces prin poartă și prin interfon. Casele sunt proiectate într-un stil arhitectural modern cu elemente clasice și sunt construite cu câte un Parter plus un Etaj și o Mansardă. La realizarea imobilelor sunt folosite cadrele din beton armat și materialele de construcții eficiente din punct de vedere termic, iar fațadele sunt finisate cu cărămidă aparentă de tip Klinker. Pentru a vizualiza pozele complexului locativ vă invităm pe Korter.

Detaliile caselor

În cartierul rezidențial „Autograph Otopeni Villas” sunt prezentate 10 vile dintre care două case sunt individuale și 8 imobile sunt de tip cuplate. Vilele dispun de câte o curte privată cu suprafața de la 202 mp până la 261 mp. Suprafața unităților locative este de 174 mp, care sunt proiectați cu 3 dormitoare, 2 camere de baie și un grup sanitar. Casele au spații primitoare și confortabile, unde living-ul are 35 mp, iar mansarda 46 mp. Pe pagina noastră Korter.ro se află prezentate toate prețurile și schemele locuințelor. La parterul caselor sunt eficient organizate zone open spase și absolut toate dispun de decoruri de înaltă calitate. Imobilele au preinstalații pentru aparatele de aer condiționat, sunt prevăzute cu câte un coș pentru șimineu și beneficiază de spații mari vitrate cu ferestre din pardoseală până în plafon. Camerele de baie sunt proiectate să fie spațioase și confortabile și acestea sunt complet echipate cu obiecte sanitare de clasă Premium. Sistemul de încălzire este proiectat cu instalații montate în pardoseală. În folosință toate vilele se predau complet echipate și la utilități racordate și finisaje cu materiale de Premium clasă cum și pe partea exterioară așa și în interior.

Dezvoltator

Vilele complexului „Autograph Otopeni Villas” sunt dezvoltate de către compania North Point Development, care funcționează pe piața de dezvoltate imobiliară o perioadă de peste 5 ani și a obținut clienți satisfăcuți din proiectele anterior finisate cu succes.

Pentru a vedea mai multe poze ale proiectului și a citi mai multe informații detaliate despre casele din Autograph Otopeni Villas, vă invităm să treceți de pe site-ul Korter.ro direct pe pagina Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Autograph Otopeni Villas?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Autograph Villas Otopeni.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Autograph Otopeni Villas din Otopeni?

Se oferă spre vânzare vile, vile 5 camere.

Cât costă m² în Autograph Otopeni Villas?

M² în acest complex costă de la ‍1 000 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Autograph Otopeni Villas în Otopeni?

Modalități de plata în Autograph Otopeni Villas: Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Autograph Otopeni Villas?

Vile – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC