Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Olympia Residence
în Otopeni

Apartamente
de la ‍92 000 €
Prețul / m2
de la ‍991 € +TVA
pe ‍9 €
Dezvoltător
Adresă
str. Marin Sorescu, 3-5, Otopeni, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Faza 3
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Marin Sorescu, 3-5, Otopeni, Ilfov (Bloc 5)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare
Faza 1
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
str. Marin Sorescu, 3-5, Otopeni, Ilfov (Bloc 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza 2
str. Marin Sorescu, 3-5, Otopeni, Ilfov (Bloc 3)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Schițe și prețuri în Olympia Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 februarie 2024
3 camere
79.4–108.3 m2
de la ‍991 € +TVA / m2de la ‍92 000 € +TVA

Olympia Residence pe hartă Otopeni

str. Marin Sorescu, 3-5, Otopeni, Ilfov

Plata în rate la Olympia Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Olympia Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţilocuri de joaca
🟧 Încălzirecentrala proprie de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente78
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2+M
🟧 Securitatepaza permanenta si acces limitat, supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generaleGaz, CATV, Telefon, Curent, Apa
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe50–170 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Olympia Residence” se află dezvoltat într-o zonă liniștită, în apropiere de intersecția DN1 și Centura București și se găsește amplasat pe strada Marin Sorescu, la numerele 3-5 în orașul Otopeni din județul Ilfov. În apropiere de locuințele noi funcționează supermarketurile LIDL și Mega Image, sunt sucursale bancare, este oficiu poștal și Primăria Otopeni se află la 1,8 km. Sunt de parcurs 1,6 km până la World Class Otopeni și 1,5 km până la fast food-ul McDonald’s. De la complexul locativ se ajunge în doar 6 minute cu mașina până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” și se parcurge o distanță de doar 5,1 km. În proximitatea complexului rezidențial sunt grădinițe, școli și licee și se află o mare diversitate de localuri de relaxare și distracție, este acces rapid către punctele comerciale, zonele de business și de interes din București, sunt doar 200 de metri până la DN1 și circulă mijloace de transport în comun. Până în centrul capitalei este de parcurs o distanță de 14,8 km, până la Gara de Nord sunt 12,1 km și circa 5-6 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs aproximativ 13–16 km.

Caracteristicile tehnice ale complexului rezidențial

Ansamblul de locuințe „Olympia Residence” este compus din 6 blocuri de locuințe, toate fiind proiectate și realizat cu regimuri egale de înălțime, fiecare dispunând de un Parter plus 2 Etaje și plus o Mansardă. Imobilele au un regim mic de înălțime și dispun de un grad înalt de rezistență seismică, sunt construite cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare și corespund standardelor înalte de confort și siguranță. Structura constructivă a caselor locative este formată din stâlpi și cadre din beton armat și blocurile au umplutura închiderilor exterioare și a pereților interiori cu cărămidă la fel și compartimentările interioare, ce au grosimea de 15 cm. Grosimea pereților exteriori este de 30 cm și pe partea exterioară clădirile sunt izolate termic cu polistiren de 100 mm. Fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorativă de culoare albă și casele au aspecte moderne și sunt foarte atractive. Pentru un grad mai înalt de confort, rezidenții complexului locativ beneficiază de ascensoare confortabile și silențioase.

Accesul în incinta ansamblului rezidențial este controlat și limitat, întreg teritoriul este securizat și video supravegheat, complexul de locuințe are pază permanentă și accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon. În curte există locuri de joacă echipate modern, sunt spații verzi plantate lângă blocuri și părculețe amenajate. Iar locurile de parcare pentru vizitatori și locatari sunt organizate supraterane.

Detalii de finisare a apartamentelor

78 de unități locative sunt concepute în incinta blocurilor din complexul imobiliar „Olympia Residence”. Apartamentele sunt proiectate cu o multitudine de modele și configurații și au 2 sau 3 camere excelent compartimentate. Suprafețele locuințelor variază între 46,47 mp și 162,12 mp plus toate apartamentele de la etaj beneficiază de terase și balcoane generoase (de tip deschis) plus pentru proprietățile de la parterul imobilelor sunt prevăzute grădini proprii. În vânzare apartamentele sunt prezentate complet finisate cu finisaje de calitate Premium. Plăcile de gresie, faianță și parchetul sunt de import din Grecia. Camerele de baie sunt finisate și complet echipate cu obiecte sanitare dotate și cu instalații sanitare conduse. Ușile interioare instalate sunt alese moderne și la intrare în fiecare apartament este instalată ușă securizată cu sistem antiefracție. Sistemul de electricitate este realizat și locuințele sunt echipate cu proprii centrale termice de marca Bosch, plus în camere sunt instalate calorifere din aluminiu. Toate unitățile locative sunt separat contorizate și complet racordate la toate utilitățile (apă, gaz, curent, canal, TV, telefon și internet).

Pentru vizionări, consultații și achiziționări, vă invităm să accesați site-ul web al complexului locativ „Olympia Residence”, pe care puteți trece de pe pagina noastră.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Olympia Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Olympia Residence Otopeni.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Olympia Residence din Otopeni?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă m² în Olympia Residence?

M² în acest complex costă de la ‍991 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Olympia Residence în Otopeni?

Modalități de plata în Olympia Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Olympia Residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC