Previzualizare foto – fotografie originală aici
  Ansambluri rezidenţiale București

Chelsea Gardens
în Otopeni

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
Intrarea Mesteacanului, 18J, zona Central, Otopeni, Ilfov

Chelsea Gardens pe hartă Otopeni

Intrarea Mesteacanului, 18J, zona Central, Otopeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţigrădină amenajată cu gazon şi plante ornamentale
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri10 vile
🟧 Parcare2 locuri de parcare
🟧 Regim inalțime P+1E+M
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilvile
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Suprafața locuințe200–250 m²

Despre ansamblu rezidențial

Proiectul imobiliar „Chelsea Gardens” reprezintă un cartier rezidențial cu două tipuri de case modern realizate și perfect amplasate lângă natură și nu departe de capitală.

Beneficiile complexului de locuințe

 • Localizare într-o zonă ferită de agitație și totodată aproape de punctele de interes din Nordul Bucureștiului.
 • Case cu o manoperă înaltă de realizare.
 • Câte 2 locuri de parcare pentru fiecare unitate locativă.
 • Finisaje și materiale de construcție de calitate înaltă sunt folosite la realizarea proiectului locativ.

Adresa imobilelor

Ansamblul de vile „Chelsea Gardens” se află dezvoltat pe strada Intrarea Mesteacănului, la numărul 18J, în orașul Otopeni din județul Ilfov. Pe web pagina noastră Korter.ro se află prezentată amplasarea imobilelor pe harta orașului.

Ce se află în proximitate

 • În vecinătatea cartierului de vile se află Pădurea Tunari, unde pe jos se ajunge în maxim 20 de minute.
 • Pe o rază de până la 1,3 km se află marketurile: LIDL, Profi, Mega Image și Penny, iar Piața din Otopeni se găsește la 2,7 km față de complexul locativ.
 • Tenis Club Arena Otopeni se află la 1,1 km, sala de fitness World Class Otopeni este la 2,8 km și sunt 2,7 km până la Centrul de Natație Otopeni.
 • De la complexul de case până la Tatu Bar & Grill sunt 3 km, restaurantul Mode-Otopeni este la 2,8 și sunt 700 m până la pizzeria La Iancu și Patiferia Artizanal.

Transport și distanțe

 • La 900 m se află stația de autobuze cu linia 403 „Putna”.
 • Poliția Otopeni este la 2,6 km;
 • Pe jos până la Primăria din Otopeni sunt de parcurs nu mai mult de 3 km;
 • Piața Unirii din București se află la o distanță de circa 19 km față de cartierul de vile;
 • Până la Gara de Nord din capitală sunt 16,5 km;
 • Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” este la 4,8 km;
 • Până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” se parcurg 10,6 km.

Amplasamentul imobiliarelor este foarte important, deoarece direct influențează asupra duratei de timp petrecut în drum spre locul de muncă sau până în centrul orașului, însă amplasamentul este unul din factorii principali care influențează la formarea prețului. Dorim să vă prezentăm și alte obiecte imobiliare din această zonă și vă invităm să vedeți pe harta imobiliarelor noi de pe Korter.ro mai multe variante de locuințe accesibile în vânzare direct de la dezvoltatori din această zonă rezidențială.

Prezentarea proiectului

Complexul de vile „Chelsea Gardens” este amenajat pe un teren cu suprafața de 2035 mp și cartierul locativ este compus din 10 vile cu un Parter plus un Etaj și plus o mansardă, dintre care 8 vile sunt proiectate de tip Duplex și sunt realizate două vile individuale, toate cu egale aspecte și regimuri de înălțime. Pe web pagina Korter.ro se află prezentată galeria foto întregului complex locativ. Imobilele sunt responsabil construite din materiale termic eficiente cu o structură din cofraje metalice și beton BST500. Pereții exteriori ai caselor sunt zidiți din cărămidă Wienerberger Porotherm Profi Nut cu grosimea de 25 cm, aceștia sunt finisați pe partea exterioară cu polistiren expandat de 10 cm Sika Caparol și cu tencuială decorativă Apla. Acoperișurile sunt finisate cu Bilka și au garanție de 15 ani. Pentru vilele cuplate între pereții comuni este folosită suplimentar vata fonică pentru un efect fonoizolant mai înalt. Tâmplăria exterioară instalată la vile este cu profil PVC și geam termopan tripan, iar la mansarde sunt instalate ferestre de la firma Velux.

Terenurile aferente vilelor sunt prevăzute cu suprafețele de 200 mp și 250 mp. Și câte 2 locuri de parcare sunt amenajate pentru fiecare unitate locativă. Locurile de parcare sunt supraterane și se află organizate în curtea personală a fiecărei vile.

Caracteristicile vilelor

Vilele din cartierul „Chelsea Gardens” sunt construite cu suprafața de la 174 mp până la 181 mp și sunt proiectate cu câte 3 dormitoare și o cameră de living la parter, dispun de câte 3 camere de baie, o bucătărie și o terasă cu mărimea de 20-22 mp. Pe site-ul Korter.ro sunt prezentate toate schemele și prețurile vilelor. Casele sunt complet finisate cu Premium finisaje, pardoselile livingurilor, dormitoarelor și a mansardelor sunt turnate cu șape M100t și sunt finisate cu parchet (oferit la alegere dintr-o gamă largă de culori). Camerele de baie și bucătăriile sunt finisate cu gresie și faianță, modelele cărora la fel sunt oferite la alegerea cumpărătorilor. Toate sistemele inginerești din case sunt complet realizate, sistemul electric are instalații de la firma Gewiss. Sistemul de încălzire pentru fiecare unitate locativă este individual cu centrală termică proprie Viessmann și cu instalații montate prin pardoseală. Toate unitățile locative dispun de sistem de aer condiționat. Asigurarea cu apă a complexului rezidențial se face prin conectarea imobilelor la rețeaua locală de alimentare cu apă. Evacuarea apelor menajere și a apelor pluviale de la punctele de deversare se va face într-un bazin vidanjabil. Grădina locuințelor este plantată cu gazon și are sădite plante ornamentale.

Pentru mai multe detalii și contactele dezvoltatorului vă îndemnăm să treceți de pe pagina noastră Korter.ro direct pe site-ul web al complexului de locuințe „Chelsea Gardens”.

Acest proiect mai este numit și Chelsea Gardens Central, Chelsea Gardens Mesteacanului.

Unde se află Chelsea Gardens?

Intrarea Mesteacanului, 18J, zona Central, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Chelsea Gardens?

vila, vila 2, vila 3, vila 4, vila 5, vila 6, vila 7, vila 8, vila 9, vila 10 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Chelsea Gardens în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Chelsea Gardens din Otopeni?

Dezvoltătorul Chelsea Gardens este – Chelsea Gardens.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC