Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

X residence
în Otopeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Avram Iancu, 76, Otopeni, Ilfov

X residence pe hartă Otopeni

str. Avram Iancu, 76, Otopeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura de beton armat și caramidă Brikston sau Porotherm
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrala termică Viessmann sau similar, încălzire in pardoseală Rehau
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri12
🟧 Parcare2 locuri de parcare
🟧 Regim inalțimeP + 1E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilcase duplex si individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Suprafața locuințe120 – 162 m²

Despre ansamblu rezidențial

Adresa complexului și descrierea zonei de amplasare

Ansamblul rezidențial „X Residence” se află localizat pe strada Avram Iancu, la numărul 76 în orașul Otopeni din centrul județului Ilfov, la Nord de București. Zona rezidențială unde este localizat complexul locativ este caracterizată foarte pozitiv, este o zonă destul de liniștită, care beneficiază de toate facilitățile unei vieți urbane. La îndemâna locatarilor din complex în apropiere se află market-ul „Mega Image” și nu departe este Piața Agroalimentară din Otopeni. Funcționează pentru copii: Grădinița cu program prelungit Nr. 1, Grădinița Germană „Engel Bengel” și Școala „Ioan Petruș”. În vecinătate circulă mijloace de transport în comun, sunt centre comerciale (Mall Băneasa), este un club de noapte și câteva cafenele. Până în centrul orașului București cel mai scurt drum este prin Șoseaua București – Ploiești și sunt de parcurs – 18,9 km.

Primăria Otopeni se află la 1600 de metri. Aeroportul din Otopeni „Henri Coandă” se află la o distanță de 3,9 km, iar până la Aeroportul Băneasa sunt 13,5 km. Gara de Nord din București se află la 15,5 km de la poarta complexului locativ „X Residence”.

Comunitate cu Duplex-uri și case individuale

Proiectul locativ „X Residence” este prezentat cu obiecte imobiliare moderne și este construit doar din materiale calitative și foarte durabile. Regimul de înălțime a caselor conține un Parter și plus Etaj 1, imobilele se deosebesc prin design-ul contemporan - în stil minimalist și culori contraste. Structura robustă a caselor se bazează pe fundații solide cu adâncimea de 140 cm, structura de rezistență este aprovizionată de betonul armat supradimensional. Cărămida Brikston sau cărămida Porotherm este folosită pentru zidăria pereților. Izolarea termică a fiecărei case este efectuată cu vată minerală. Casele dispun de fațade ventilate din HPL furniruit Parklex și ancadramente Alucobond. Tâmplăria exterioară a caselor este cu profil din aluminiu performant Aluprof cu rupere termică MB86, cu geamuri tripane din sticlă Neutral cu grosimea de 46-54 mm, cu securizare Suprafața terenurilor pe care se amplasează casele diferă, existe locuințe cu grădini mai mici sau mai mari. În curtea proprie a caselor sunt prevăzute câte două locuri de parcare. Iar în curtea comună din complex se află plantate diverse spații verzi. Curtea complexului locativ dispune de acces securizat, drumul de acces este asfaltat și complexul dispune iluminat stradal.

Căsuțe drăguțe, ultra moderne și foarte atrăgătoare

În ansamblul rezidențial „X Residence” sunt prezentate 18 unități locative dintre care sunt construite 5 case individuale cu terase ideale și 6 case, care sunt proiectate de în regim „Duplex”, deci conțin 12 proprietăți rezidențiale. Suprafața utilă a caselor individuale este de 162 mp, iar locuințele de tip „Duplex” au suprafața utilă de 120 mp. În duplex-uri la parter se află un bloc sanitar, camera de zi și bucătăria, dar la etaj sunt proiectate două camere de baie și trei dormitoare, dar există posibilitatea de replanificare în două camere mai mari. La alegerea beneficiarilor bucătăriile pot fi de tip deschise legate de camera de zi (tip -Open Space) sau separate (tip - închis). Ferestrele caselor sunt foarte generoase cu dimensiuni de la tavane până în pardoseală și asigură locuințele cu multă lumină naturală și oferă locatarilor senzația de libertate deplină.

Toate locuințele se predau în folosință cumpărătorilor complet finisate pe exterior și din interior. Pardoselile sunt placate cu parchet stratificat din stejar de clasă Premium (Natur tip plank) cu lățimea de 19 cm. Și pardoselile băilor și bucătăriilor sunt placate cu gresie. Vopseaua cu care sunt finisați perețiidin camere și holuri este lavabilă, iar pentru pereții din băi și blatul de la bucătărie este placat cu faianță. Băile beneficiază de obiecte sanitare instalate și baterii de la tip Grohe (sau similar). Ușile interioare instalate sunt de culoare albă (celulare). Ușa de la intrare este de un nivel înalt de siguranță, este cu rupere termică, din aluminiu, cu panel dublu. Sistemul de încălzire al imobilelor este realizat prin pardosea și dispune de instalații termice de marca Rehau, iar centrala termică este de tip Viessmann. Absolut toate utilitățile sunt racordate (este internet, CATV, gaze, electricitate, apă și canal). Dezvoltatorul accepta ca metode de plată creditele ipotecare și creditele imobiliare.

Sunteți așteptați cu multă plăcere la cartierul locativ „X Residence”, unde cu siguranță o să vă îndrăgostiți de casele moderne și unde vă puteți convinge personal despre calitatea lucrărilor, stilul și designul finisajelor, schemele perfecte și o programare poate fi efectuată după ce veți vizita site-ul ansamblului rezidențial, unde sunt afișate contactele biroului de vânzări al Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și X residence Otopeni.

Unde se află X residence?

str. Avram Iancu, 76, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare X residence?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7, Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10, Bloc 11, Bloc 12 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în X residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul X residence din Otopeni?

Dezvoltătorul X residence este – Studio 1408.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC