Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Boreal Residence
în Palazu Mare

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. DN 2A, Palazu Mare, Constanța

Boreal Residence pe hartă Palazu Mare

str. DN 2A, Palazu Mare, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisupermarket
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere3‑camere 4‑camere, 5‑camere ( 1 casă)
🟧 Suprafața locuințe110–450 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare și confort

Ansamblul rezidențial „Boreal Residence” se află localizat la aer curat și la liniște, în partea de Nord de la orașul Constanța, pe DN 2A la ieșire spre Ovidiu. De la cartierul locativ este conexiune facilă către oraș prin Bulevardul Tomis, anume astfel se poate de ajuns în centrul orașului Constanța în maxim 20 de minute.

Centru comercial „Tom” se învecinează cu cartierul de case „Boreal”, de asemenea alt vecin important este hipermarket-ul Carrefour și imediat în apropiere se află stațiunea Mamaia. Precum și nu departe de cartier mai sunt și magazinele METRO, Real, Bricostore, sunt și alte buticuri de lux din galeria comercială. Până la malul Lacului Siutghiol sunt de parcurs doar 2,4 km, iar distanța până la litoralul Mării Negre este de 5,1 km, la fel aici se află și Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia”, unde se ajunge de la complexul locativ în cel mult 10 minute cu transport personal. Iar distanța până la una din cele mai frumoase plaje din România – Plaja Azzura Beach este de 6,5 km, se ajunge în cel mult 14 minute cu mașina. Distanța până în centrul vechi din Constanța este de 9,5 km. Iar Aeroportul Mihail Kogălniceanu se află la o distanță de 18,9 km de la poarta cartierului „Boreal Residence”.

Descrierea cartierului rezidențial și detalii tehnice

Suprafața terenului unde se află localizat cartierul locativ este de 6,5 hectare. Complexul locativ „Boreal” este compus din case înșiruite, duplexuri și case private de două tipuri. La alegere sunt oferite vile finisate în culori pozitive, care sunt construite cu parter și etaj sau vile cu parter și mansardă, toate casele dispun de o arhitectură deosebită și sunt foarte atractive și primitoare.

Imobilele sunt construite pe o fundație din beton de tip – bloc continuu cu adâncimea de cel puțin 90 cm, acestea dispune atât de hidroizolație cât de izolație termică din polistiren de 2 cm sub placa pardoselii de la primul etaj. Structura de rezistență a vilelor în dependență de tipul casei poate fi pe cadre, grinzi, stâlpi și planșee din beton armat sau poate fi cu zidărie portantă cu sâmburi, stâlpi, grinzi și centuri din beton armat. Rezistența seismică a imobilelor este la nivelul tuturor normelor în vigoare. Zidăria portantă exterioară are grosimea de 25 sau 30 cm (în dependență de tipul structurii casei) și este realizată din cărămidă cu goluri verticale și pereții interiori sunt zidiți din cărămidă cu goluri (GVP) cu grosimea de 12,5 cm și 15 cm. Peste etaj planșeul are o termo izolare din polistiren cu grosimea de 80 mm sau acest planșeu poate fi izolat termic cu vată minerală cu grosimea de 100 mm. Iar toate mansardele sunt finisate cu plăci din gips - carton și toate dispun de izolare termică cu vată minerală de 10 cm plasată între căpriori. Șarpanta caselor este din lemn de rășinoase ecarisat. Pentru învelitoarea caselor este folosită țigla din beton profilat sau Bramac sau țigla metalică de tip Plannia, unde jgheaburile, elementele de îmbinare, sorturile și burlanele sunt din tablă galvanizată. Fațada vilelor la fel este fiabil termo izolată cu un sistem cu grosimea de 5 cm – 10 cm din polistiren expandat peste care este placat un strat de tencuială decorativă armată de diferit culori cu plasă din fibră de sticlă. Și soclul sau grinda de fundație cu înălțimea de 30 cm este la fel termo izolat cu polistiren (2 cm) și finisate cu tencuială de mortar de ciment hidroizolator.

Suprafața terenurilor personale pe care sunt construite vilele variază de la 150 mp până la 700 mp. Cartierul este înverzit și are multe spații plantate cu arbuști, flori și verdeață. Vilele dispun de grădini proprii și complexul beneficiază de locuri de joacă pentru copii, are un teren de sport și este o pistă de role. Toate drumurile de acces spre complexul locativ precum și drumurile din incintă sunt asfaltate.

Descrierea vilelor

Ansamblul rezidențial occidental „Boreal Residence” cuprinde un număr de 151 de case locative private complet finalizate. Absolut toate casele cartierului „Boreal” sunt spațioase și sunt oferite în vânzare absolut finisate și dispun de toate instalațiile și utilitățile.

La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite următoarele case cu planimetrii cu una, două, trei, patru, cinci sau șase camere spațioase:

  • Vila Wanda este construită cu parter și un etaj, dispune de garaj, are trei terase și facilită de o curte generoasă;
  • Vila As Extins este o casă destul de spațioasă prevăzută pentru familiile mari, și dispune de suprafața utilă de 120 mp plus o terasă și un garaj;
  • Vila Ilinca este proiectată cu o suprafață utilă puțin mai mică de 81 mp și are două dormitoare, o terasă și este amplasată pe un teren de 221 mp sau 238 mp;
  • Vila Junior este construită cu parter și o mansardă, are două dormitoare, hol, 2 debarale și dispune de un teren între 180 mp și 202 mp.

Cât din exterior atât și din interior vilele sunt calitativ finisate cu materiale calitative și au astfel de dotări: uși interioare și ușă de acces (metalică), ferestre termopane, pereți, pardoseli și tavane prelucrate, obiecte sanitare instalate, centrale termice dotate și conectate la instalații termice și conexiuni la utilități, la gaze naturale (cu contor individual), racordare la rețeaua de electricitate, apă și canal.

Toate instalațiile electrice la fel sunt montate și vilele dispun de prize, întrerupătoare și tablourile electrice sunt instalate. Dezvoltatorul cartierului de case „Boreal Residence” este o companie cu o experiență vastă în domeniul construcțiilor imobiliarelor civile de mai mult de 12 ani. Compania „Impact Developer & Contractor” SA oferă diverse soluții flexibile de plată pentru toți cumpărătorii, îi ajută să-și vândă proprietățile imobiliare vechi, le oferă posibilitatea de plată în rate timp de 10 ani. Metodele de plată: cu cash din surse proprii sau plata prin credit bancar oferă prețuri negociabile.

Planul cartierului, informații utile despre locație, detaliile construcției, amănuntele finisajelor, toate dotările și facilitățile vilelor cochete din cartierul „Boreal Residence” sunt afișate pe pagina web a dezvoltatorului, care vă așteaptă cu drag cu o vizionare la cartierul de vile „Boreal Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Boreal Residence Constanța.

Unde se află Boreal Residence?

str. DN 2A, Palazu Mare, Constanța.

Termen de finalizare Boreal Residence?

Boreal Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Boreal Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Boreal Residence din Palazu Mare?

Dezvoltătorul Boreal Residence este – Impact Developer & Contractor.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC