Previzualizare foto – fotografie originală aici

Delta City
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Povestei, 10, zona Văcărești, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
str. Povestei, 10, zona Văcărești, București (Corp A)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Delta City pe hartă București

str. Povestei, 10, zona Văcărești, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+D+P+10E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penhouse-uri
🟧 Suprafața locuințe48–268 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Fiind învecinat cu Delta Văcărești ansamblul rezidențial „Delta City” este conceput pentru a oferi confort cu aer curat și multă verdeață. Locuințele noi se găsește amplasate în zona Tineretului, sectorul 4 din orașul București. Complexul de locuințe este literalmente înconjurat de zone verzi și dispune de acces rapid către Parcul „Lumea Copiilor”, Parcul Natural „Văcărești” și Parcul Tineretului. În apropiere de locuințe sunt centrele comerciale: „Mall Sun Plaza” și „București Mall”.

Locatarii facilită de acces facil către toate punctele de interes din capitală cu o mulțime de mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai, iar stația de metrou Mihai Bravu se află la o distanță de circa 900 metri. Până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 7,4 km, unde se ajunge cu mașina în circa 15 minute. De la complexul de locuințe „Delta City” până la Gara de Nord din capitală se parcurg 10,8 km. Și sunt 24,5 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și 19,4 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Detalii tehnice și informații de amenajare a complexului

Complexul rezidențial „Delta City” este compus din 4 corpuri de imobil, toate cu un regim egal de înălțime, cu Subsol plus Demisol și plus 10 Etaje de apartamente.

Clădirile sunt realizate cu responsabilitate de către profesioniști în domeniul de construcții și cu folosirea materialelor calitative și durabile. Structura fiecărui bloc de apartamente este compusă din cadre din beton armat și imobilele au toate închiderile exterioare și compartimentările interioare formate din blocuri BCA. Și pe partea exterioară toți pereții perimetrali ai blocurilor de apartamente sunt fiabil izolați termic. Pentru menținerea ambientului termic constant și confortabil la clădirile locative sunt instalate ferestre cu profil PVC și geam termopat tripan, de un grad înalt de eficiență termică și fonică. Spațiile interioare comune din blocuri, coridoarele și casa scării se predau în folosință complet finisate și la casa scării a fiecărui bloc locativ sunt instalate câte 2 ascensoare de ultimă generație, de marca Kone, ce funcționează rapid și silențios. La parterul clădirilor rezidențiale sunt prevăzute spații comerciale. Accesul în incinta complexului rezidențial „Delta City” este securizat și la intrare în blocurile de apartamente sunt montate sisteme cu interfon.

Pentru parcarea transportului rezidenților și a vizitatorilor în incinta complexului locativ sunt organizate locuri de parcare supraterane și subterane.

Detalii de utilare și finisare a apartamentelor

În blocurile locative „Delta City” este prezentat un total de 333 unități locative. În vânzare sunt oferite locuințe cu o cameră de tip Studio, apartamente cu 2, 3, 4 camete și locuințe generoase de tip – Penthouse. Proprietățile locative sunt proiectate logic și au suprafețe de la 48 mp până la 268 mp.

Apartamentele se vând finisate complet și se predau rezidenților - la cheie. Pe pardoseli este placat parchet Egger, gresia și faianța placată în camerele de baie și în bucătării este de producere italiană de la Porcelanosa sau Atlas Concorde. Pentru echiparea camerelor de baie sunt alese obiecte sanitare cu modele moderne de la firmele Roca Design sau Sanycces. Toate ușile interioare din apartamente sunt instalate și sunt prezentate de firma Bluinterni și acestea dispun de toc ascuns Filomuro. Iar ușa, ce este instalată la intrare în locuințe dispune de un grad înalt de siguranță și are sistem de închidere multipunct Dierre. În apartamente sunt puse la poziții toate instalațiile sanitare, electrice și termice și este câte o centrală termică proprie de apartament, aleasă de la firma Ariston. Imobilele sunt racordate la utilitățile generale și se contorizează separat.

Complexul de locuințe „Delta City” este dezvoltat de către compania „Eden Capital Development”.

Pentru alte informații și mai multe detalii despre construcție, despre finisare, despre rezervare, disponibilitate și achiziționare, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Delta City”.

Acest proiect mai este numit și Da Vinci Residence.

Unde se află Delta City?

str. Povestei, 10, zona Văcărești, Sector 4, București.

Termen de finalizare Delta City?

Corp A, Corp B, Corp C, Corp D – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Delta City în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Delta City din București?

Dezvoltătorul Delta City este – Eden Capital Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC