Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Delta City
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str Povestei, 10, zona Văcărești, sector 4, București

Schițe și prețuri în Delta City

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Penthouse-uride la 215 m2totul e vândut

Delta City pe hartă București

str Povestei, 10, zona Văcărești, sector 4, București

Etape dezvoltare

Delta City
corp A, corp B, corp C, corp D
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispații comerciale
Liftda
Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
Număr clădiri4
Parcaresubterana și supraterană
Regim inalțimeS+D+P+10E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penhouse-uri
Suprafața apartamente48–268 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Fiind învecinat cu Delta Văcărești ansamblul rezidențial „Delta City” este conceput pentru a oferi confort cu aer curat și multă verdeață. Locuințele noi se găsește amplasate în zona Tineretului, sectorul 4 din orașul București. Complexul de locuințe este literalmente înconjurat de zone verzi și dispune de acces rapid către Parcul „Lumea Copiilor”, Parcul Natural „Văcărești” și Parcul Tineretului. În apropiere de locuințe sunt centrele comerciale: „Mall Sun Plaza” și „București Mall”.

Locatarii facilită de acces facil către toate punctele de interes din capitală cu o mulțime de mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai, iar stația de metrou Mihai Bravu se află la o distanță de circa 900 metri. Până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 7,4 km, unde se ajunge cu mașina în circa 15 minute. De la complexul de locuințe „Delta City” până la Gara de Nord din capitală se parcurg 10,8 km. Și sunt 24,5 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și 19,4 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Detalii tehnice și informații de amenajare a complexului

Complexul rezidențial „Delta City” este compus din 4 corpuri de imobil, toate cu un regim egal de înălțime, cu Subsol plus Demisol și plus 10 Etaje de apartamente.

Clădirile sunt realizate cu responsabilitate de către profesioniști în domeniul de construcții și cu folosirea materialelor calitative și durabile. Structura fiecărui bloc de apartamente este compusă din cadre din beton armat și imobilele au toate închiderile exterioare și compartimentările interioare formate din blocuri BCA. Și pe partea exterioară toți pereții perimetrali ai blocurilor de apartamente sunt fiabil izolați termic. Pentru menținerea ambientului termic constant și confortabil la clădirile locative sunt instalate ferestre cu profil PVC și geam termopat tripan, de un grad înalt de eficiență termică și fonică. Spațiile interioare comune din blocuri, coridoarele și casa scării se predau în folosință complet finisate și la casa scării a fiecărui bloc locativ sunt instalate câte 2 ascensoare de ultimă generație, de marca Kone, ce funcționează rapid și silențios. La parterul clădirilor rezidențiale sunt prevăzute spații comerciale. Accesul în incinta complexului rezidențial „Delta City” este securizat și la intrare în blocurile de apartamente sunt montate sisteme cu interfon.

Pentru parcarea transportului rezidenților și a vizitatorilor în incinta complexului locativ sunt organizate locuri de parcare supraterane și subterane.

Detalii de utilare și finisare a apartamentelor

În blocurile locative „Delta City” este prezentat un total de 333 unități locative. În vânzare sunt oferite locuințe cu o cameră de tip Studio, apartamente cu 2, 3, 4 camete și locuințe generoase de tip – Penthouse. Proprietățile locative sunt proiectate logic și au suprafețe de la 48 mp până la 268 mp.

Apartamentele se vând finisate complet și se predau rezidenților - la cheie. Pe pardoseli este placat parchet Egger, gresia și faianța placată în camerele de baie și în bucătării este de producere italiană de la Porcelanosa sau Atlas Concorde. Pentru echiparea camerelor de baie sunt alese obiecte sanitare cu modele moderne de la firmele Roca Design sau Sanycces. Toate ușile interioare din apartamente sunt instalate și sunt prezentate de firma Bluinterni și acestea dispun de toc ascuns Filomuro. Iar ușa, ce este instalată la intrare în locuințe dispune de un grad înalt de siguranță și are sistem de închidere multipunct Dierre. În apartamente sunt puse la poziții toate instalațiile sanitare, electrice și termice și este câte o centrală termică proprie de apartament, aleasă de la firma Ariston. Imobilele sunt racordate la utilitățile generale și se contorizează separat.

Complexul de locuințe „Delta City” este dezvoltat de către compania „Eden Capital Development”.

Pentru alte informații și mai multe detalii despre construcție, despre finisare, despre rezervare, disponibilitate și achiziționare, vă invităm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Delta City”.

Alte surse despre acest Complex

De asemenea Complexul Locativ numesc fosta denumire Da Vinci.

Unde se afla Delta City?

str Povestei, 10, zona Văcărești, sector 4, București.

Termen de finalizare Delta City?

Delta City – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Delta City.

Cine este dezvoltatorul Delta City în București?

Dezvoltator Delta City – Eden Capital Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC