Previzualizare foto – fotografie originală aici

Blue Home Park
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Pridvorului, zona Văcărești, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocul

str. Pridvorului, zona Tineretului, Sector 4, București (Blue Home Park)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 3
Indisponibil

Blue Home Park pe hartă București

str. Pridvorului, zona Văcărești, Sector 4, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–116 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Tineretului Central Park” este construit în zona Piața Sudului, pe strada Pridvorului, în sectorul 4, mun. București.

Descrierea localității amplasării Complexului

Complexul locativ are o amplasare deosibit de comodă în vecinătate cu Ștrandul Copiilor, cu Palatul Național al Copiilor, lângă Parcul Tineretului, Parcul Lumea Copiilor și Parcul Văcărești. În apropiere de locuințe este marketul Lidl, este Complexul sportiv Viva Sport Club și se găsesc câteva Centre Medicale, sunt școli gimnaziale și grădinițe. Nu departe se află Centrul Comercial Sun Plaza cu cinematograf, cu supermarketul Cora, cu food – corturi și magazine pentru copii, magazine sportive și de brand. Circulă autobuze RATB spre centrul orașului și sunt stații de metrou în apropiere. Cea mai apropiată stație de Metrou este „Piața Sudului”, unde se ajunge în maxim 18 minute pe jos parcurgând o distanță de doar 1,4 km de la acest Bloc locativ. Distanța de la apartamente până la Piața Victoriei este de 7,6 km, iar până la Piața Unirii sunt 3,9 km. De la Ansamblul locativ până la Gara de Nord sunt de parcurs 7,7 km. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de 21,1 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa se află la o distanță de 12,8 km.

Caracteristici generale a Proiectului Rezidențial

Complexul locativ „Tineretului Central Park” reprezintă o clădire de apartamente elegant construită cu un regim mic de înălțime: un parter și trei etaje locative. Ansamblul rezidențial „Tineretului Central Park” are construite apartamente moderne cu 2 și 3 camere. Care se predau cumpărătorului finisate la cheie, cu finisaje de cea mai înaltă calitate. Pereții sunt prelucrați, podelile sunt turnate și placate, tavanele la fel sunt prelucrate și zugrăvite. Apartamentele cu 2 camere sunt proiectate cu suprafața de la 53 mp, iar suprafața celor cu 3 camere ajunge până la 116 cm.

Locuințele sunt racordate la rețelele de alimentare cu apă, la sistemul de canalizare, energie electrică și gaze naturale, de asemenea este fir de telefon și cablu pentru TV. Pentru fiecare apartament este contorizare separată la fiecare utilitate.

Pentru mai multe detalii și informații utile despre apartamente, finisaje, prețuri, disponibilitate, și despre metodele de achiziționare a locuințelor, adresați vă la secția de vânzări a Dezvoltatorului ansamblului rezidențial „Tineretului Central Park”.

Unde se află Blue Home Park?

str. Pridvorului, zona Văcărești, Sector 4, București.

Termen de finalizare Blue Home Park?

Blue Home Park – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Blue Home Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Blue Home Park din București?

Dezvoltătorul Blue Home Park este – Berceni Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC