Previzualizare foto – fotografie originală aici

4City
în Voluntari

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
șos. București Nord, 10B, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Blocul I și II
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
Bloc 2
9 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2018
Blocul III și IV
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
sos. București Nord (Bloc 3)
9 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 1 tr. 2019

4City pe hartă Voluntari

șos. București Nord, 10B, zona Pipera, Voluntari, Ilfov

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton și cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă, grădină interioară
🟧 Încălzireindividuală
🟧 Liftlifturi Kone
🟧 Mijloace de transporttramvai, metrou
🟧 Număr apartamentepeste 568
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterană şi terestră ( 600 )
🟧 Regim inalțimeP+8E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente45–160 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Four City” se află amplasat în partea de Nord a Capitalei, în zona Pipera, pe Șoseaua București Nord în orașul Voluntari, județul Ilfov, municipiul București.

Descrierea zonei de amplasare

Complexul Rezidențial „Four City North” este așezat în apropiere de malul Lacului Șaulei. De la locuințe sunt de parcurs doar două minute până la Centrul Comercial „Pipera Mall Plaza”, unde sunt diverse magazine, magazine sportive și magazine cu mărfuri mixte, funcționează diverse restaurante și cafenele, sunt zone de recreere și se află magazinul JYSK. În vecinătate sunt supermarketurile: Lidl, Kaufland, Mega Image și Carrefour. Funcționează o farmacie, sunt bănci și în această zonă se află multe magazine de mobilă, sunt benzinării și auto dealeri. Nu departe de Complex se află Clubul sportiv „Planet Swim&Gym” și este fast food-ul McDonald’s. De la blocurile locative „4City” este acces facil către aproape toate punctele de interes din Nordul Capitalei și este acces perfect către clădirile de birouri din această zonă. Distanță de la imobile până la stația de metrou Pipera se parcurge în 20-25 de minute, deoarece sunt de parcurs nu mai multe de 2,5 km sau până la stația de metrou Aurel Vlaicu sunt de parcurs 4,5 km în timp de nu mai mult de 7-8 minute cu transport. Distanța până la Piața Unirii este de 8,8 km. De la Ansamblul locativ până la Gara de Nord sunt de parcurs 8,4 km prin strada Petricani. Până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 5,7 km, distanța până la Aeroportul Internațional Henri Coandă este de 13,9 km și unde se ajunge în maxim 20 de minute.

Despre structura constructivă și caracteristica generală a Complexului Locativ

Ansamblul rezidențial „Four City” este un complex alcătuit din patru blocuri locative. Clădirile sunt construite din beton și cărămidă și dispun de un sistem fiabil de izolare termică cu polistiren. Casa scării și treptele sunt finisate cu marmură. Toate scările blocurilor sunt echipate cu ascensoare silențioase și moderne de marcă Kone. La dispoziția rezidenților sunt puse peste 600 de locuri de parcare atât la exterior cât și parcări subterane. Curtea interioară a complexului este generoasă (aproximativ 14 000 mp) și splendidă de tip – închisă, unde sunt amenajate spații de joacă pentru cei mai mici locatari, sunt plantate spații verzi și sunt organizate zone pietonale pentru plimbări. Accesul în incinta Complexului Locativ este securizat.

Descrierea apartamentelor

În total sunt construite un număr de peste 568 de unități locative cu 2 și 3 camere în ansamblul rezidențial „Four City North”, cu o mulțime variată de diverse compartimentări confortabile și bine gândite. Apartamentele cu două camere au o suprafață construită de la 52,27 mp și cel mai spațios apartamente cu 2 camere dispune de suprafața construită de 79,64 mp. Suprafața apartamentelor cu trei camere este de la 82,69 mp și cel mai mare apartament cu 3 camere dispune de suprafața construită de 107,06 mp. La intrare în apartamente sunt instalate uși exterioare cu închidere multipunct și cu un grad înalt de izolare termică și fonică de marcă Dierre. Ușile interioare sunt de la Bluinterni și se întind pe toată înălțimea peretelui și sunt cu toc ascuns Filomuro. Tâmplăria exterioară este de la Salamander cu geam tripan cu un nivel înalt de eficiență energetică. Gresia pentru pardoseli este de la Porcelanosa și este rezistentă la uzură în timp. Faianța calitativă de pe pereți la fel este de marcă Porcelanosa. În toate camerele de baie sunt instalate obiecte sanitare de la Roca – Design și BORRAS. Prizele și întrerupătoarele sunt instalate în locuințe și sunt de marcă Panasonic. Fiecare apartament este dotat cu o centrală termică proprie de marcă Ariston. Locuințele sunt branșate la gaze naturale, la curent electric, la apă și la sistemul de canalizare, precum și sunt dotate cu contoare individuale pentru fiecare utilitate aparte și cu apometre.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Four City North” este Compania „Eden Capital Development”.

Metode de achitare

Surse proprii sau credit.

Pentru mai multe informații utile despre Complex, apartamente, prețuri, poze, disponibilitate, finisaje și posibilitatea de a cumpăra un apartament direct de la Dezvoltator, sunteți invitat pe site-ul web al ansamblului rezidențial „FourCity”.

Alte complexuri

Populare
Cele mai apropiate
Ansambluri rezidențiale curente de la Eden Capital Development
De asemenea Complexul Locativ numesc FourCity.

Unde se afla 4City?

șos. București Nord, 10B, zona Pipera, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare 4City?

Bloc 1, Bloc 3, Bloc 2, Bloc 4 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul 4City.

Cine este dezvoltatorul 4City în Voluntari?

Dezvoltator 4City – Eden Capital Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC