Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sofia Residence Mihai Bravu
în București

Apartamente
de la ‍96 201 €
Prețul / m2
de la ‍1 575 €
Dezvoltător
Adresă
str. Eșarfei, 64, zona Vitan, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Eșarfei, 64, zona Vitan, Sector 3, București (Sofia Residence)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Sofia Residence Mihai Bravu

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 ianuarie 2024
2 camere
61.08–61.45 m2
de la ‍1 575 € / m2de la ‍96 201 €
3 camere
76.78–101.96 m2
de la ‍1 654 € / m2de la ‍126 976 €

Sofia Residence Mihai Bravu pe hartă București

str. Eșarfei, 64, zona Vitan, Sector 3, București

Plata în rate la Sofia Residence Mihai Bravu

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Sofia Residence Mihai Bravu

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică de apartament
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, metrou
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente108
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeDs+P+6E+Et.tehnic
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet cu băi utilate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe67–161 m²

Despre ansamblu rezidențial

Semi centralizat localizat

Ansamblul locativ „Sofia Residence Mihai Bravu” se găsește amplasat pe strada Eșarfei, la numărul 64, în zona cartierului Vitan din sectorul 3 al orașului București. În proximitatea complexului rezidențial funcționează supermarketul LIDL, la o distanță de numai 1,3 km se află hipermarketurile Auchan și Kaufland, funcționează o stomatologie, este farmacie și sunt bănci. De la locuințele noi până la centrul comercial „Sun Plaza” este de parcurs o distanță de 2 km, unde se află și magazinul Leroy Merlin, hipermarketul Cora, este sala sportivă „Gym ELITE”, sunt cafenele, restaurante, fast food-uri, cinema și sunt doar 2,5 km de parcurs până la centrul comercial „ParkLake Shopping Center”, unde se află hipermarketul Carrefour, iar până la magazinul de mobilă JYSK se parcurg 2,8 km. Pentru copii în apropiere de casă funcționează Grădinița Camy, este Grădinița nr. 3, Școala Gimnazială Nr. 54, Liceul Tehnologic „Ilie Radu” și Liceul Teoretic „Decebal”.

Pe lângă ansamblul rezidențial circulă multe mijloace de transport în comun cu rute de autobuz, tramvai și stația de metrou Mihai Bravu se află la o distanță de numai 250 de metri, unde se ajunge pietonal în doar 3 minute. De la complexul de locuințe „Sofia Residence Mihai Bravu” sunt de parcurs doar 3,3 km până la Piața Unirii din capitală, Gara de Nord din București se află la o distanță de 7,4 km față de blocul locativ și sunt de parcurs circa 21,5 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 15,2 km.

Prezentarea ansamblului locativ și caracteristica tehnică a imobilului

Complexul locativ „Sofia Residence Mihai Bravu” este prezentat cu un nou bloc de apartamente, ce este modern proiectat și responsabil realizat și corespunde standardelor înalte de confort și siguranță. Regimul de înălțime a clădirii locative este mediu și dispune de un Demisol + Parter + 6 Etaje și + un Etaj Tehnic. Fundația blocului rezidențial este de tip radier general și imobilul are o structură constructivă realizată responsabil din cadre din beton armat cu toți pereții zidiți din cărămidă de tip Porotherm. Pereții exteriori perimetrali ai blocului rezidențial sunt termo izolați cu polistiren expandat de 10 cm grosime și fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă de culoare albă și gri. Blocul locativ are instalat un ascensor de ultimă generație și accesul în incintă se face prin interfon.

Curtea complexului rezidențial este de tip închis, unde pentru cei mai mici locatari din complex este amenajat un părculeț mic și sunt organizate locuri de joacă. Locurile de parcare sunt organizate supraterane și sunt parcări subterane cu sistem de parcare Klaus.

Finisarea apartamentelor

În ansamblul imobiliar „Sofia Residence Mihai Bravu” sunt construite 108 apartamente cu 2 și 3 camere decomandat compartimentate, ce au suprafețele cuprinse între 67 mp și 161 mp. Apartamentele cu 2 camere sunt oferite în 27 de modele și există 13 tipuri de locuințe cu 3 camere. Toate locuințele sunt din plin luminate și dispun de spații mari vitrate în zona sufrageriilor, apartamentele beneficiază de balcoane și terase spațioase și au bucătării închise proiectate. Unitățile locative sunt complet finisate și se vând cu toate camerele de baie modern utilate și au cabine de duș/căzi, lavoare și closete instalate. Toate pardoselile sunt turnate și tavanele cu pereții sunt tencuiți și vopsiți. Finisajele interioare (gresia, parchetul, faianța și ușile interioare) sunt oferite la alegerea cumpărătorilor și fiecare apartament achiziționat poate fi personalizat. Sistemul termic este autonom cu centrale proprii și sistemul electric este complet realizat și are toate prizele și întrerupătoarele instalate, inclusiv și toate utilitățile sunt racordate.

Vă invităm să veniți în ospeție cu o vizionare la apartamentele noi și personal să vedeți toate facilitățile amplasamentului și calitatea construcției, pentru programări, contacte și alte informații vă rugăm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Sofia Residence Mihai Bravu”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Sofia Residence Mihai Bravu?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Sofia Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Sofia Residence Mihai Bravu din București?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Sofia Residence Mihai Bravu?

M² în acest complex costă de la ‍1 575 €.

Cum să cumpăr un apartament în Sofia Residence Mihai Bravu în București?

Modalități de plata în Sofia Residence Mihai Bravu: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Sofia Residence Mihai Bravu?

Sofia Residence – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC