Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Cortina North
în Voluntari

Studiouri
de la ‍73 230 €
Prețul / m2
de la ‍1 414 € +TVA
pe ‍86 €
Adresă
bd. Pipera 1, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Corp B
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
bd. Pipera, 1,zona Voluntari, sector 1, București (Tronson B2)
11 etaje
În desfășurare
tr. 2 2021
Necunoscut
În desfășurare
Corp C
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
bd. Pipera, 1,zona Voluntari, sector 1, București (Tronson C1)
11 etaje
În desfășurare
tr. 2 2021
Necunoscut
În desfășurare
Corp D
Încă 4 blocuri în această etapă
Încă 4 blocuri
bd. Pipera, 1,zona Voluntari, sector 1, București (Tronson D1)
11 etaje
În desfășurare
tr. 2 2021
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Cortina North

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 7 februarie 2024
Studiouri
48.82–53.2 m2
de la ‍1 500 € +TVA / m2de la ‍73 230 € +TVA
1 camere
49.63 m2
de la ‍1 700 € +TVA / m2de la ‍84 371 € +TVA
2 camere
68.87 m2
de la ‍1 600 € +TVA / m2de la ‍110 192 € +TVA
3 camere
95.23–126.58 m2
de la ‍1 414 € +TVA / m2de la ‍144 480 € +TVA

Cortina North pe hartă Voluntari

bd. Pipera 1, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţicentru fitness, bazin de înot, peste 1,5 km pistă de alergare, calitatea aerului dată de peste 10000 mp de spaţii verzi amenajate
🟧 Încălzirecentrală termică individuală Ariston
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamentepeste 1500
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcarepeste 2000 de locuri de parcare supraterane și subterane, pe două niveluri
🟧 Regim inalțimeP+11
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe49.95 – 125.05 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Complexul rezidențial „Cortina North” se află localizat în partea de Nord a Bucureștiului și imobilele noi se găsesc amplasate pe bulevardul Pipera, la numărul 1, în zona orașului Voluntari din județul Ilfov. În apropierea locuințelor noi funcționează sucursale bancare, sunt farmacii și nu departe se află supermarketurile Hala Pipera și Penny, la circa un kilometru este centrul comercial Pipera Plaza și sunt cafenele, restaurante și localuri de relaxare, este fast food-ul McDonald’s și la 1,5 km se află terenul distractiv pentru copii „Kinder Village Playground”. De la imobile este acces rapid către stațiile cu mijloace de transport în comun, la 2,2 km este stația de metrou Pipera și cu transport personal este ușor de ajuns în centrul capitalei parcurgând circa 10 km până în Piața Unirii și 7,7 km până la Gara de Nord din capitală. Sunt de parcurs 12,8 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și aproximativ 4 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” din Băneasa.

Descrierea complexului locativ

Proiectul rezidențial „Cortina North București” se compune din 4 blocuri rezidențiale de un regim egal de înălțime cu câte un Parter plus 11 Etaje. Blocurile rezidențiale sunt excepțional proiectate și finisate într-un stil de design ultra modern cu aplicarea ideilor de design performante, unde combinația culorii albe cu gri se evidențiază prin joaca liniilor geometrice sofisticat aplicate peste fațadele ventilate. La blocuri este instalată tâmplărie exterioară de calitate superioară cu profil PVC Schuco și cu sticlă termoizolantă. Instalate sunt lifturi de ultimă generație, cu funcționare sigură și foarte liniștită fără de a afecta liniștea locatarilor (câte două ascensoare sunt instalate la fiecare tronson).

În incinta ansamblului rezidențial funcționează un centru comercial, este un centru de fitness și Welness și un bazin de înot semi olimpic, amenajată este o pistă de alergat cu lungimea de 1500 metri și în curtea complexului sunt cu verdeață plantați circa 10 000 mp. Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Cortina North București” sunt organizate subterane private și există amenajate și parcări supraterane, în total disponibile sunt peste 2000 de parcări. Accesul către locuințe este securizat și sunt interfoane instalate.

Tipuri de apartamente, finisaje și dotări

În incinta complexului rezidențial „Cortina North București” sunt concepute mai mult de 1500 de unități locative. La alegerea cumpărătorilor sunt prezentate apartamente cu o cameră de tip Studio și locuințe cu 2 sau cu 3 camere, ce sunt inteligent compartimentate și modern finisate. Suprafața locuințelor variază între 49,95 mp și 125,05 mp la care se adaogă și suprafața balcoanelor, ce au instalate balustrade din sticlă securizată. În locuințe sunt folosite finisaje de calitate Premium, plăci de ceramică porțelanată și parchet stratificat de calitate superioară, camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare Daniel Rubinetterie. La intrare în fiecare apartament sunt instalate uși de acces securizate din metal de la Pinum, iar toate ușile interioare instalate sunt de tip Filomuro. Sistemul termic este autonom cu centrale termice personale de marca Ariston cu funcționare pe gaze, dotate pentru fiecare apartament. Sistemul de aer condiționat instalat în locuințe este de tip multisplit Daikin. Sistemul de electricitate este complet montat, cu prize și întrerupătoare și sunt pregătiri pentru TV și conexiune la internet. Fiecare unitate locativă are racordare individuală la sistemul de alimentare cu apă curentă și gaze naturale, la sistemul de asigurare cu electricitate și este branșament la sistemul de canalizare.

Nu ezitați să vizitați pagina web a complexului rezidențial „Cortina North București”, de pe care vă puteți informa cu mai multe informații utile și unde sunt afișate alte detalii despre apartamente și despre metodele de plată acceptate. Acces către site-ul ansamblului locativ este oferit direct de pe pagina noastră, cu doar un singur click.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Cortina North?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Cortina North Pipera, Cortina Residence, Ansamblul Cortina North.

Unde se află Cortina North?

bd. Pipera 1, Voluntari, Ilfov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Cortina North din Voluntari?

Se oferă spre vânzare studiouri, 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Cortina North?

M² în acest complex costă de la ‍1 414 € +TVA.

Termen de finalizare Cortina North?

  • Tronson C1, Tronson D1, Tronson C2, Tronson C3, Tronson C4, Tronson D2, Tronson D3, Tronson D4, Tronson D5 – în construcție
  • Tronson B1, Tronson A2, Tronson A3, Tronson B2, Tronson B3, Tronson B4 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC