Previzualizare foto – fotografie originală aici

Gradinarilor Boutique Apartments
în București

Preț
la cerere
Adresă
str. Gradinarilor, 23, zona Mihai Bravu, Bucuresti

Mai detaliat despre blocul

str. Gradinarilor, 23, Bucuresti (bloc)
4 etaje
În desfășurare
tr. 4 2022
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare

Gradinarilor Boutique Apartments pe hartă București

str. Gradinarilor, 23, zona Mihai Bravu, Bucuresti

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîncălzirea se realizează prin pardoseală şi este de la Uponor, conectată la centrală proprie
🟧 Mijloace de transportîn comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente17 apartamente
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare19 locuri
🟧 Regim inalțimeP+3E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alegere

Despre ansamblu rezidențial

Proiectul rezidențial „Grădinarilor Boutique Apartments” reprezintă o comunitate locativă realizată la cele mai înalte standarde de confort, ce este ideal amplasată într-o zonă plină de intimitate.

Facilitățile locuințelor

 • Amplasare privilegiată într-o zonă perfectă pentru locuit sau pentru investiție.
 • Un număr mic de apartamente în bloc.
 • Apartamente confortabile cu scheme logic gândite și cu finisaje la alegerea cumpărătorului.
 • Acces securizat în incintă.
 • Destule locuri de parcare pentru fiecare apartament.

Localizarea blocului

Ansamblul „Grădinarilor Boutique Apartments” se află amplasat pe strada Grădinarilor la numărul 23, în zona Mihai Bravu din orașul București. Vă invităm să vedeți pe site-ul nostru Korter.ro cum se află localizat complexul rezidențial pe harta orașului.

Vecinii din zona de amplasare

 • Supermarketuri: Mega Image (450 m), LIDL (700 m), Băcănia SUN 179 SHOP (600 m), magazinul de bricolaj MatHause (850 m).
 • Educație: Grădinița Răsărit Nr. 2 (350 m), Grădinița și Afterschool Fun-tastic Kids 2 (400m), Grădinița Brândușa (450 m), Grădinița Sunnyville (500 m), Școala Gimnazială Nr. 95 (500 m), Grădinița Family Kids (600 m), Universitatea Creștină „Dimitrie Cantemir” (1,1 km), Universitatea Titu Maiorescu (1,3 km), Universitatea „Nicolae Titulescu” (1,3 km), Școala Metropolitană ANC (1,2 km), Școala Gimnazială nr. 190 (1,2 km), Școala Gimnazială N. 81 (1,5) km, Grădinița Micul Vorbăreț (1,6 km).
 • Sport: sala de fitness ImFit (220 m), Teren de tenis ”Future Pro Generation” (500 m), Tenis Club Micii Ași (700 m), sala de fitness World Class Asmita Gardens (1,2 km).
 • Medicină: Dentist Kopf Zeit (220 m), farmacia Sare Pastile (500 m), centrul medical MedySport Line (550 m), clinica Oralmed (650 m), Spitalul West Eye Hospital (900 m), centrul medical Clinica Sante (1,6 km).
 • Cafenele și restaurante: Trattoria Pisano Pizza&Pasta (350 m), restaurantul Casa Brandusa (500 m), Terasa Ubuntu (650 m), Old Shanghai (700 m), barul Hidden –The Social Space (750 m), Hop Garden (1,1 km), restaurantul Biutiful (1,1 km), Mahalaua Caramidarilor (1,1 km), Pizzeria Volare 1 (1,1 km), Taverna La Călinescu (1,3 km).
 • Benzinăria Rompetrol este la 500 m, Petrom se află la 750 m, până la MOL și OMV sunt 1,3 km și respectiv 1,4 km.

Localizarea imobilului este foarte importantă, deoarece de localizare depinde nu numai distanța până la punctele de interes sau vecinii dar și de localizare depinde și prețul imobilului. Din acest motiv vă invităm să vedeți pe harta noastră Korter.ro mai multe oferte de imobile noi prezentate în vânzare direct de dezvoltatori în această zonă rezidențială.

Hub-uri de transport și puncte importante

 • La doar 5 minute pe jos se află Stația de Metrou Mihai Bravu;
 • Sunt de parcurs doar 300 m până la Stația de Autobuze;
 • Stația de tramvaie cu linia Nr. 10 se află la o distanță de circa 450 m;
 • Până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 3,3 km;
 • Sunt 6,6 km până la Gara de Nord/București;
 • Până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”/Băneasa sunt de parcurs circa 12 km;
 • Iar Aeroportul Internațional Otopeni/„Henri Coandă” este amplasat la o distanță de 21 km față de blocul locativ.

Caracteristica proiectului rezidențial

Complexul locativ „Grădinarilor Boutique Apartments” este prezentat cu un bloc locativ de un mic regim de înălțime, realizat cu un Parter plus 3 Etaje. Toate pozele proiectului se află prezentate pe pagina noastră Korter.ro precum și alte informații utile. Clădirea de apartamente este construită cu pereți din cărămidă Porotherm cu o structură de rezistență bazată pe cadre din beton armat. Pe partea exterioară imobilul este anvelopat cu polistiren eps 80 cu grosimea de 10 cm, iar fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe dispune de profile din aluminiu și sticlă triplă de la firma Reynaers Aliminium. Datorită termoizolării și ferestrelor calitative casa dispune de certificat de clasa energetică A. În total în incinta complexului locativ sunt prevăzute 19 locuri de parcare și accesul în incintă este securizat. Căile de acces către complex sunt asfaltate, amenajate și iluminate.

Detaliile apartamentelor

În total în blocul rezidențial „Grădinarilor Boutique Apartments” sunt concepute doar 17 unități locative. Pentru a vedea schemele locuințelor vă invităm pe pagina Korter.ro, unde sunt prezentate și prețurile. În folosință apartamentele se predau finisate și utilate. La intrare în locuințe sunt instalate uși din metal. Tavanele apartamentelor sunt tencuite, iar finisajele sunt oferite la alegerea viitorilor rezidenți, pentru ca fiecare să-și poată amenaja locuința conform propriilor gusturi și dorințe. Amenajarea interioarelor este cu produse de la Delta studio (ușile interioare, gresia, faianța, parchetul). Toate obiectele sanitare sunt de la Roca și bateriile de la Grohe/Kludi, iar mobilierul de sub lavoare de la Delta Studio. Sistemul de încălzire este realizat cu instalații de la Uponor cu țevi termice montate prin pardoseală și conectate la centrala termică proprie Vaillant (cu termostat de ambient). Sistemul de climatizare din apartamente este realizat cu aparate A/C, Samsung sau similar.

Alte detalii despre unitățile locative din complexul locativ „Grădinarilor Boutique Apartments” se află pe pagina dezvoltatorului, accesul către care este oferit direct de pe web pagina Korter.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Gradinarilor Boutique Apartments?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Gradinarilor Boutique, Gradinarilor Apartments.

Unde se află Gradinarilor Boutique Apartments?

str. Gradinarilor, 23, zona Mihai Bravu, Bucuresti.

Cât costă m² în Gradinarilor Boutique Apartments?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Termen de finalizare Gradinarilor Boutique Apartments?

bloc – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC