Previzualizare foto – fotografie originală aici

Asmita Gardens
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Splaiul Unirii, 168, zona Văcărești, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
T1
18 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 2 tr. 2009
Faza 2
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
T5
18 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Finalizat in 3 tr. 2009

Schițe și prețuri în Asmita Gardens

Penthouse-uri
de la 194 m2totul e vândut

Asmita Gardens pe hartă București

str. Splaiul Unirii, 168, zona Văcărești, Sector 4, București

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăpiloţi foraţi din beton armat + structura de tip "tub in tub"
🟧 Facilităţisală fitness, spa, supermarket,
🟧 Încălzireindividuală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr apartamente765
🟧 Număr clădiri7
🟧 Parcare800 de locuri de parcare
🟧 Regim inalțimeS+P+17E/21E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc de apartamente

Despre apartamente

🟧 Număr camerestudio-uri, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe47–194 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Pe malul râului Dâmbovița în zona Tineretului se află așezat ansamblul rezidențial „Asmita Gardens”, pe Splaiul Unirii 168, în apropiere de intersecție cu Calea Văcărești, București.

Facilitățile amplasării

Complexul Locativ are în apropiere diverse magazine, supermarketuri, farmacii, bănci, oficiu poștal, cafenele și restaurante, saloane de înfrumusețare și cluburi sportive. Aproare se află Universitatea „Titu Maiorescu”, Palatul Național al Copiilor, Stadionul Olimpia, Parcul Lumea Copiilor cu Ștrandul Copiilor și Parcul Tineretului. Stația de Metrou Mihai Bravu se află la dor 500 de metri, Metroul Piața Sudului este la 2,2 km, pe jos. Stația de Metrou Constantin Brâncoveanu este la 2,3 km pe jos, iar Metroul Timpuri Noi se află la 4,4 km, de asemenea în imediata apropiere sunt linii de tramvai și autobuz.

Distanța

De la apartamente până la Piața Unirii este de 6,6 km. Piața Victoriei este la 10 km cu mașina. Gara de Nord este situată la 10,2 km de la locuințe. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la doar 23,9 km. Până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 14,3 km.

Caracteristici constructive și descrierea generală a complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Asmita Gardens” este compus din șapte turnuri dintre care cinci imobile sunt construite cu 17 etaje iar celelalte două clădiri au ridicate 21 și 25 de etaje. Clădirile sunt construite cu o fundație care este formată dintr-un radier general care este dispus pe piloți forjați din beton armat. Sistemul structural este de tip „Tub dublu”, care oferă un nivel înalt de rezistență seismică și încă un avantaj este spațiul complet liber din apartamente, fără pereți. La ultimele etaje ale caselor de apartamente sunt construite penthouse-uri cu terase spațioase. În incinta Complexului Locativ funcționează o sală de fitness, salon SPA, este o piscină interioară și un supermarket, precum și sunt diverse spații comerciale. În curtea Proiectului rezidențial sunt amenajate multe spații verzi, spații special amenajate pentru odihna maturilor și locuri de joacă pentru copii. Pentru autotransportul locatarilor și oaspeților sunt amenajate mai mult de 800 de locuri de parcare.

Descrierea locuințelor

765 de locuințe sunt construite în ansamblul rezidențial „Asmita Gardens”, care includ apartamente de tip „studio” cu suprafața de 47 mp, apartamente cu 2, 3, 4 camere și penthouse-uri cu suprafața de 194 mp. Apartamentele se predau beneficiarilor cu un nivel înalt de izolare fonică și sunt prezentate în trei versiuni de finisare: 1) Pachet Standard, 2) Pachet Premium și 3) Pachet Lux. Pachetul STANDARD include finisaje cu gresie ceramică cu plintă Imola-Unitech, cu parchet triplu stratificat, cu uși celulare interioare (finisaj stejar) și ușă blindată la intrare, prizele și întrerupătoarele sunt instalate și sunt de marcă Legrand și băile sunt dotate cu cadă, cabină duș, lavoar și vas wc Adria. Pachetul PREMIUM include uși blindate instalate la intrare și uși celulare (finisaj paltin), gresie ceramică cu plintă Imola-Brick, cu parchet triplu stratificat, prize și întrerupătoare de la JBC, obiectele sanitare in băi sunt de la Olympia Crono. Pachetul de LUX include finisaje cu gresie ceramică cu plintă Imola-Nuvole, cu parchet triplu stratificat cu plintă din lemn, cu uși celulare interioare (finisaj wenge) și ușă blindată la intrare, prizele și întrerupătoarele sunt instalate și sunt de marcă Gira cu ramă de sticlă și băile sunt dotate cu cadă cu hidromasaj Columba, cabină duș, lavoar și vas wc Olympia Tutto. Toate clădirile și apartamentele sunt racordate la toate utilitățile și dispun de contoare și apometre individuale.

Constructorul

Ansamblului rezidențial „Asmita Gardens” este firma „Strabag”, iar arhitectul Proiectului locativ este Călin Negoescu.

Posibilități de achitare

Rate direct de la Dezvoltator, credit ipotecar de la orice bancă sau plata cash.

Mai multe informații detaliate și utile despre locuințe, despre finisaje, despre disponibilitate și despre toate metodele de achiziționare direct de la Dezvoltator, găsiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Asmita Gardens”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Asmita Gardens?

str. Splaiul Unirii, 168, zona Văcărești, Sector 4, București.

Termen de finalizare Asmita Gardens?

T1, T2, T3, T4, T5, T6, T7 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Asmita Gardens.

Cine este dezvoltatorul Asmita Gardens în București?

Dezvoltator Asmita Gardens – Asmita Gardens.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC