Previzualizare foto – fotografie originală aici

First Residence Mamaia
în Mamaia

Apartamente
de la ‍170 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 700 € +TVA
Adresă
str. Lotus, zona Camping, Mamaia

Mai detaliat despre blocuri

str. Lotus, zona Camping, Mamaia (Bloc 1)
11 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
În desfășurare
str. Lotus, zona Camping, Mamaia (Bloc 2)
11 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în First Residence Mamaia

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 28 februarie 2024
2 camere
100 m2
de la ‍1 700 € +TVA / m2de la ‍170 000 € +TVA
3 camere
139 m2
de la ‍1 871 € +TVA / m2de la ‍260 000 € +TVA
4 camere
237–271 m2
de la ‍1 919 € +TVA / m2de la ‍520 000 € +TVA

First Residence Mamaia pe hartă Mamaia

str. Lotus, zona Camping, Mamaia

Plata în rate la First Residence Mamaia

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în First Residence Mamaia

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem Smart House, piscină, saună, sală fitness, spaţiu de joacă copii, sală de evenimente
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală, aer condiţionat inclus
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+10E
🟧 Securitatevideointerfon, supraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe87–279 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare cu maximă relaxare

Pe prima linia a Mării Negre se găsește localizat ansamblul locativ excepțional „First Residence Mamaia”. Imobilele se amplasează pe strada Lotus, în zona Camping din stațiunea Mamaia Nord, în județul Constanța. Blocurile rezidențiale au vederi panoramice asupra Mării Negre și facilită de acces rapid la cele mai perfecte plaje cu cel mai alb și moale nisip, la cele mai mângâietoare valuri și la cele mai proaspete brize.

Rezidenții complexului locativ au localizate în vecinătate unele din cele mai întrebate cluburi de noapte de pe litoral și se învecinează cu clubul „Loft Mamaia”, „Ego Club Mamaia”, „Fratelli Beach & Club” și „Argo”, de asemenea în apropiere este un cazino, sunt terase, restaurante și cafenele pentru vizitatorii cu cele mai exigente gusturi.

Pentru grijile cotidiene la îndemână și nu departe sunt două supermarket-uri, este o farmacie și la 1500 de metri se află terenurile „Tenis Club Easy” și sunt 6,2 km până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia”.

Ansamblul locativ „First Residence Mamaia” are o bună conexiune cu orașul Constanța și dispune de acces către toate facilitățile urbane și punctele de interes atât cu transport personal cât și cu mijloace de transport în comun. Distanța până în centrul orașul Constanța este de 11,6 km și sunt 12,5 km până la gara din Constanța, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 24,7 km față de complexul locativ „First Residence Mamaia”.

Informații și detalii despre amenajarea complexului

Ansamblul cu imobile de lux „First Residence Mamaia” este compus din două blocuri rezidențiale construite într-un stil arhitectural modern, cu aspecte atractive și ademenitoare. Fațadele clădirilor locative sunt finisate în culori și cu linii arhitecturale calde sub formă de valuri liniștite ale mării. Ambele blocuri rezidențiale sunt prevăzute cu câte un Parter și plus au câte 10 Etaje locative, fiecare.

Toate materialele de construcții folosite la realizarea proiectului sunt alese de cea mai înaltă calitate și imobilele dispun de balcoane deschise, au ferestre echipate cu tâmplărie din aluminiu și geam termopan, cu rulouri și obloane din aluminiu. Casele de apartamente sunt fiabil izolate termic. Blocurile se predau rezidenților în exploatare cu toate spațiile comune perfect finisate cu materiale calitative și cu design-uri moderne. Blocurile au instalate ascensoare de ultimă generație, acestea sunt rapide, sigure și silențioase.

Vă rugăm să atrageți atenția la facilitățile din incinta ansamblului rezidențial „First Residence Mamaia”! Aici sunt organizate spații comerciale, funcționează un restaurant, este studio cu coafor, un salon de înfrumusețare cu SPA și tratamente detox, se află o saună cu cabinet cu servicii de masaj și aroma terapie, este bine echipată și o sală de fitness, pentru petrecerea plăcută a timpului de seară și a momentelor importante din viață aici găsiți și o sală de evenimente & more, cigar club și wine testing room și o zonă de lounge romantic organizată. Exclusiv doar pentru rezidenții complexului „First Residence Mamaia” în incintă este accesibilă o piscină semi-olimpică, dimensiunile căreia permite chiar și înotul profesional și unde sunt disponibile măsuțe, umbrele și șezlonguri. De asemenea complexul rezidențial beneficiază și de o piscină interioară. Iar plaja ansamblului este excelent amenajată cu căsuțe deschise și acoperite, de tip – „Beach Cabanas”.

Curtea complexului imobiliar este atent amenajată, dispune de spații verzi plantate cu flori și plante decorative, pentru joaca copilașilor desigur că în curte este organizat și un spațiu special unde prichindeii se distrează fericiți. Teritoriul ansamblului este îngrădit și curtea închisă este complet supravegheată video, intrarea este prin poartă de acces automatizată prin telecomandă. În curte se află organizate și locurile de parcare. Există iluminat stradal în incintă plus străzile de acces și străzile interioare sunt asfaltate.

Caracteristica apartamentelor exigente

Apartamentele din ansamblul rezidențial „First Residence Mamaia” se deosebesc prin rafinament și eleganță și sunt prezentate cu scheme decomandate de 2-3-4 camere. Unitățile locative se vând complet finisate doar cu materiale și finisaje de „Premium” clasă, unde este folosită piatra naturală și gresia rectificată. Vopseaua lavabilă este aplicată pe pereții interiori ideal nivelați și gletuiți. Și toate băile sunt echipate cu obiecte sanitare Villeroy&Boch.

Ușile instalate interioare sunt cu toc din aluminiu sau din lemn stratificat, cu structuri perimetrale din lemn, sunt furniruite și sunt prezentate de la firma Barausse (care are o experiență de peste 80 de ani), acestea pot fi reglate ușor pe trei direcții deoarece dispun de balamale eloxate de tip pivot. Ușile de acces instalate la apartamente sunt din metal.

Sistemul de aer condiționat este instalat în camerele de living, sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală și plus cu calorifere și cu centrale termice proprii pentru fiecare apartament în parte. Apartamentele au sisteme inteligente de iluminare, instalații automatizate cu jaluzele și echipajul pentru sistemul de încălzire prin pardoseală este de la Legrand. Interfonul este instalat în fiecare apartament și asigură rezidenților intimitate. Toate locuințele sunt dotate cu sistem „Smart House” și sunt ușor de controlat la distanță.

Blocurile locative sunt racordate la utilitățile generale și apartamentele dispun de curent electric, au gaze, apă și canalizare, au instalat cablaj TV, prize de telefon și internet. Contoare pentru controlul gazelor și curentului electric plus apometre.

Unitățile rezidențiale facilită de terase generoase cu balustrade din sticlă securizată și spații mari vitrate din tavan până în podea nu numai pentru a permite luminii naturale să pătrundă în casă dar și pentru a deschide în plină panoramă cele mai fermecătoare vederi asupra apusului și răsăritului de lângă mare.

Complexul rezidențial „First Residence Mamaia” este realizat de către Dezvoltatorul „De Silva Residences”, care face parte din grupul „De Silva” și care are o vastă experiență începând activitatea sa din anul 1992 și a devenit lider în domeniul său de activități.

Pe pagina web a Dezvoltatorului, unde sunteți invitați cu o vizită, se află prezentate mai multe poze, scheme, detalii și informații amănunțite despre apartamentele primitoare de pe malul Mării Negre din ansamblul rezidențial „First Residence Mamaia”, vă invităm să treceți direct pe site-ul companiei „De Silva Residences” și să contactați direct managerii de vânzare pentru a achiziționa o locuință fantastică cu vedere la mare.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut First Residence Mamaia?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și First Residence, First Mamaia.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în First Residence Mamaia din Mamaia?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în First Residence Mamaia?

M² în acest complex costă de la ‍1 700 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în First Residence Mamaia în Mamaia?

Modalități de plata în First Residence Mamaia: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare First Residence Mamaia?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC