Previzualizare foto – fotografie originală aici

Tomis Tower
în Constanța

Apartamente
de la ‍125 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 400 € +TVA
pe ‍110 €
Dezvoltător
Adresă
bd. Aurel Vlaicuzona, zona Universitate, Constanța

Mai detaliat despre blocul

bd. Aurel Vlaicuzona, zona Universitate, Constanța (Tomis Tower)
16 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în 2024 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Tomis Tower

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 26 ianuarie 2024
2 camere
76 m2
de la ‍1 895 € +TVA / m2de la ‍144 000 € +TVA
3 camere
89 m2
de la ‍1 404 € +TVA / m2de la ‍125 000 € +TVA

Tomis Tower pe hartă Constanța

bd. Aurel Vlaicuzona, zona Universitate, Constanța

Plata în rate la Tomis Tower

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Tomis Tower

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiîn apropiere parcul Tăbăcărie, zone de distracție, săli de fitnesss, instituții, școli și grădinițe
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente75
🟧 Număr clădiri1
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțime5S + P + 15E
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduriconstrucție pe cadre de beton cu zidărie din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe61.96 – 89.65 m²

Despre ansamblu rezidențial

Peisagistic localizat

Complexul rezidențial „Tomis Tower” are o locație prioritară și locuințele noi se află poziționate pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Campusului Universitar din orașul Constanța. În imediata apropiere de complexul rezidențial funcționează organizații educaționale și instituții de învățământ, sunt organizații medicale și instituții financiare, se află o mulțime de magazine, supermarketuri și centre comerciale, sunt săli de fitness, saloane de înfrumusețare, cafenele, restaurante și taverne. Nu departe se află Parcul Tăbăcărie, este Luna Park și Parcul acvatic „Aqua Magic Mamaia”. De la locuințele noi este acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun și până în centrul orașului Constanța se parcurge o distanță de circa 4-5 km, iar până la Gară sunt 5,4 km și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de 20 km față de complexul rezidențial „Tomis Tower”.

Despre amenajarea complexului imobiliar

Proiectul locativ „Tomis Tower” reprezintă o clădire rezidențială modern proiectată, la cele mai înalte standarde antiseismice și realizată cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Blocul de apartamente are 5 Subsoluri plus un Parter și 15 Etaje de apartamente și la construcția imobilului sunt folosite materiale de cea mai înaltă calitate și sunt aplicate tehnologii performante și idei de design inovaționale. Structura de rezistență a imobilului este formată din cadre din beton armat cu folosirea plastifianților, elastifianților și a hidroizolațiilor, iar toți pereții clădirii sunt realizați din blocuri BCA (beton celular autoclavizat). Fațadele blocului sunt ventilate și clădirea de apartamente este izolată termic pe exterior cu vată minerală. Tâmplăria exterioară are profil PVC cu 6 camere termice de le Salamander și geam termopan tripan de tip „4Seasons”. Spațiile comune din blocul rezidențial inclusiv și casa scării sunt complet finisate și sunt placate cu plăci ceramice, au instalate balustrade din metal cu sticlă securizată și este instalat in sistem modern de iluminat. Dotate sunt lifturi ultra silențioase, de un grad înalt de siguranță și funcționare de mare viteză, de marca Kleemann.

Complexul rezidențial dispune de locuri de parcare subterane, poziționate la 5 nivele ale subsolurilor și există organizate în incinta proiectului imobiliar și locuri de parcare supraterane. Accesul către locuințe este securizat și instalat este sistem cu interfon Electra.

Finisajele și dotările apartamentelor

În blocul locativ rezidențial „Tomis Tower” sunt concepute 75 de unități locative moderne și confortabile, din ferestrele cărora se deschid vederi spectaculoase asupra împrejurimilor, asupra orașului Constanța, către Lacul Siutghiol și la Stațiunea Mamaia. Disponibile în vânzare sunt oferite apartamente cu 2 și 3 camere, ergonomic proiectate, ce au suprafețele de la 61,96 mp până la 89,65 mp. La finisarea locuințelor sunt folosite materiale de lux și dotări de Premium clasă, toți pereții interiori sunt mecanizat tencuiți și pardoselile sunt turnate până la nivel de șapă, iar la intrare în fiecare apartament este instalată câte o ușă din metal cu sistem antiefracție. Sistemul de încălzire este autonom cu centrale termice individuale pentru fiecare apartament și instalațiile termice sunt instalate în pardoseală pentru un grad înalt de eficiență termică. Instalațiile sanitare sunt realizate cu țevi din PEX, iar sistemul electric la fel este realizat complet și are instalații modulare de la Gewiss. Racordările sistemului de alimentare cu gaze naturale este condus până la ușa de intrare și blocul locativ se predă în exploatare cu branșament la electricitate, la sistemul de asigurare cu apă curentă și la sistemul de canalizare.

Ansamblul rezidențial „Tomis Tower” este dezvoltat de către compania „Alpha Builders” și este proiectat de către ingineri și arhitecți cu o experiență de peste 20 de ani.

Pentru alte informații despre locuințe, disponibilitate și contacte, vă rugăm să treceți direct pe site-ul complexului rezidențial „Tomis Tower”.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Tomis Tower?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Tomis Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Tomis Tower din Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Tomis Tower?

M² în acest complex costă de la ‍1 400 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Tomis Tower în Constanța?

Modalități de plata în Tomis Tower: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar.

Termen de finalizare Tomis Tower?

Tomis Tower – Finalizare în 2024 tr. 4 .
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC