Previzualizare foto – fotografie originală aici

Tomis Tower
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 290 € +TVA
pe ‍81 €
Dezvoltator
Adresa
bd. Aurel Vlaicuzona, zona Universitate, Constanța

Mai detaliat despre bloc

Tomis Tower
16 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizare in 1 tr. 2023

Schițe și prețuri în Tomis Tower

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 13 martie 2023
2 camerede la 62 m2de la ‍1 290 € +TVA / m2de la ‍80 000 € +TVA
3 camerede la 89 m2de la ‍1 236 € +TVA / m2de la ‍110 000 € +TVA

Tomis Tower pe hartă Constanța

bd. Aurel Vlaicuzona, zona Universitate, Constanța

Modalități de achiziție a unui apartament în Tomis Tower

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 FacilităţiTomis Tower este amplasat ideal având în apropiere parcul Tăbăcărie, zone de distracție, săli de fitnesss, instituții, școli și grădinițe.
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Număr apartamente75
🟧 Număr clădiri1
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțime5S + P + 15E
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduriconstrucție pe cadre de beton cu zidărie din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje premium
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe61,96–89,65 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Peisagistic localizat

Complexul rezidențial „Tomis Tower” are o locație prioritară și locuințele noi se află poziționate pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona Campusului Universitar din orașul Constanța. În imediata apropiere de complexul rezidențial funcționează organizații educaționale și instituții de învățământ, sunt organizații medicale și instituții financiare, se află o mulțime de magazine, supermarketuri și centre comerciale, sunt săli de fitness, saloane de înfrumusețare, cafenele, restaurante și taverne. Nu departe se află Parcul Tăbăcărie, este Luna Park și Parcul acvatic „Aqua Magic Mamaia”. De la locuințele noi este acces facil către stațiile mijloacelor de transport în comun și până în centrul orașului Constanța se parcurge o distanță de circa 4-5 km, iar până la Gară sunt 5,4 km și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de 20 km față de complexul rezidențial „Tomis Tower”.

Despre amenajarea complexului imobiliar

Proiectul locativ „Tomis Tower” reprezintă o clădire rezidențială modern proiectată, la cele mai înalte standarde antiseismice și realizată cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Blocul de apartamente are 5 Subsoluri plus un Parter și 15 Etaje de apartamente și la construcția imobilului sunt folosite materiale de cea mai înaltă calitate și sunt aplicate tehnologii performante și idei de design inovaționale. Structura de rezistență a imobilului este formată din cadre din beton armat cu folosirea plastifianților, elastifianților și a hidroizolațiilor, iar toți pereții clădirii sunt realizați din blocuri BCA (beton celular autoclavizat). Fațadele blocului sunt ventilate și clădirea de apartamente este izolată termic pe exterior cu vată minerală. Tâmplăria exterioară are profil PVC cu 6 camere termice de le Salamander și geam termopan tripan de tip „4Seasons”. Spațiile comune din blocul rezidențial inclusiv și casa scării sunt complet finisate și sunt placate cu plăci ceramice, au instalate balustrade din metal cu sticlă securizată și este instalat in sistem modern de iluminat. Dotate sunt lifturi ultra silențioase, de un grad înalt de siguranță și funcționare de mare viteză, de marca Kleemann.

Complexul rezidențial dispune de locuri de parcare subterane, poziționate la 5 nivele ale subsolurilor și există organizate în incinta proiectului imobiliar și locuri de parcare supraterane. Accesul către locuințe este securizat și instalat este sistem cu interfon Electra.

Finisajele și dotările apartamentelor

În blocul locativ rezidențial „Tomis Tower” sunt concepute 75 de unități locative moderne și confortabile, din ferestrele cărora se deschid vederi spectaculoase asupra împrejurimilor, asupra orașului Constanța, către Lacul Siutghiol și la Stațiunea Mamaia. Disponibile în vânzare sunt oferite apartamente cu 2 și 3 camere, ergonomic proiectate, ce au suprafețele de la 61,96 mp până la 89,65 mp. La finisarea locuințelor sunt folosite materiale de lux și dotări de Premium clasă, toți pereții interiori sunt mecanizat tencuiți și pardoselile sunt turnate până la nivel de șapă, iar la intrare în fiecare apartament este instalată câte o ușă din metal cu sistem antiefracție. Sistemul de încălzire este autonom cu centrale termice individuale pentru fiecare apartament și instalațiile termice sunt instalate în pardoseală pentru un grad înalt de eficiență termică. Instalațiile sanitare sunt realizate cu țevi din PEX, iar sistemul electric la fel este realizat complet și are instalații modulare de la Gewiss. Racordările sistemului de alimentare cu gaze naturale este condus până la ușa de intrare și blocul locativ se predă în exploatare cu branșament la electricitate, la sistemul de asigurare cu apă curentă și la sistemul de canalizare.

Ansamblul rezidențial „Tomis Tower” este dezvoltat de către compania „Alpha Builders” și este proiectat de către ingineri și arhitecți cu o experiență de peste 20 de ani.

Pentru alte informații despre locuințe, disponibilitate și contacte, vă rugăm să treceți direct pe site-ul complexului rezidențial „Tomis Tower”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Tomis Tower?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Tomis Tower în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Tomis Tower?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 290 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Tomis Tower în Constanța?

Modalități de plata în Tomis Tower: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar.

Termen de finalizare Tomis Tower?

Tomis Tower – Finalizare in 1 tr. 2023.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC