Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Black Sea Luxury
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
zona Mamaia Nord, Năvodari, Constanța

Schițe și prețuri în Black Sea Luxury

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
1 camere
de la 67.5 m2totul e vândut
2 camere
de la 68.5 m2totul e vândut

Black Sea Luxury pe hartă Constanța

zona Mamaia Nord, Năvodari, Constanța

Etape dezvoltare

Faza 1
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, aer condiționat inclus
Încălzirecentrală termică, încălzire prin pardoseală
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente40
Număr clădiri2
Parcareterestră
Regim inalțimeP+5E
Structură rezistențăfundația și structura din beton armat
Tip imobilbloc locuințe
Сurte închisănu

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 2‑camere,
Suprafața apartamente50–86 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locația complexului

În stațiunea turistică Mamaia Nord se află amplasat minunatul ansamblu rezidențial „Black Sea Luxury” și acesta are o așezare foarte confortabilă - imediat pe malul Mării Negre la aer sănătos și cu vederi formidabile. Locuințele oferă mult confort și relaxare la maxim, cu plajă, yachting și clubbing. Complexul locativ are acces rapid și ușor la mijloacele de transport în omun.

Prezentarea complexului locativ

Ansamblul rezidențial „Black Sea Luxury” este prezentat cu două blocuri locative, fiecare din care dispune de câte un parter și are câte 5 etaje locative. Imobilele includ doar câte 20 de locuințe, fiecare. La ambele blocuri este instalată tâmplărie de ultima generație cu profil din aluminiu cu geam tripan. Casa scării și toate spațiile comune sunt cu atenție finisate cu materiale de cea mai bună calitate. Clădirile sunt dotate cu câte un lift. În interior va funcționa sistemul de interfon. Este asigurat iluminatul stradal și căile de acces sunt asfaltate.

Ansamblu rezidențial „Black Sea Luxury” dispune de un număr total de 40 de unități locative, unde sunt oferite apartamente cu o cameră și apartamente cu 2 camere, care sunt împărțite în trei tipuri. Suprafața construită a apartamentelor este cuprinsă între 50 mp și 86 mp și locuințele sunt proiectate cu spații inteligent compartimentate. Toate apartamentele se vând în versiune de finisare - „la alb”, unde pardoselile sunt turnate cu șapă elicopterizantă, iar pereții sunt prelucrați și vopsiți cu vopsea lavabilă albă. Sistemul de încălzire a apartamentelor este - prin pardoseală și este individual pentru fiecare locuință, care este dotată cu câte o centrală termică proprie. Apartamentele dispun de toate utilitățile și sunt contorizate individual la gaze, electricitate și au apometre pentru controlul consumului de apă. Este CATV, internet și telefon. Absolut toate apartamentele complexului locativ sunt proiectate cu un amplasament ideal pentru a avea vederi irepetabile asupra Mării Negre. Pentru a cumpăra o locuință de odihnă sau un apartament ideal pentru o viață de pe malul Mării negre direct de la Dezvoltator, sunteți invitat cu o vizită pe pagina web a ansamblului rezidențial „Black Sea Luxury”, unde găsiți mai multe detalii și informații depline despre complex.

Unde se afla Black Sea Luxury?

zona Mamaia Nord, Năvodari, Constanța.

Termen de finalizare Black Sea Luxury?

Faza 1 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Black Sea Luxury.

Cine este dezvoltatorul Black Sea Luxury în Constanța?

Dezvoltator Black Sea Luxury – Turnuri Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC