Previzualizare foto – fotografie originală aici

Epic Residence
în Mamaia-Sat

Prețul / m2
de la ‍1 372 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. D21, Mamaia Nord

Mai detaliat despre bloc

3 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 4 tr. 2022

Schițe și prețuri în Epic Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 13 februarie 2023
2 camere
de la 51 m2de la ‍1 372 € +TVA / m2de la ‍70 000 € +TVA

Epic Residence pe hartă Mamaia-Sat

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăconstrucție pe cadre de beton cu zidărie din BCA
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareloc de parcare – 6.000 Euro
🟧 Regim inalțimeP+3
🟧 Securitatesistem de iluminat
🟧 Tip imobilbloc apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajerealizate cu materiale de calitate superioară
🟧 Suprafața locuințe51 – 71 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Ansamblul locativ „EPIC Residence” este un proiect imobiliar modern construit în apropiere de litoralul Mării Negre și nu departe de orașul Constanța.

Facilitățile proiectului

 • Excelent amplasat pe malul Mării Negre, chiar pe partea mării (nu este nevoie de trecut drumul).
 • Apartamentele de la parterul blocului beneficiază de câte o curte proprie.
 • Două apartamente de la ultimul etaj facilită de terase generoase.
 • Finisajele folosite la finisarea apartamentelor sunt de calitate superioară.
 • Locurile de parcare sunt supraterane organizate în curte.
 • Curtea este cu sistem de iluminare.

Adresa complexului de locuințe

Ansamblul de locuințe „EPIC Residence” se găsește localizat pe strada D21 în localitatea Mamaia Sat, Mamaia Nord, județul Constanța. Pe harta noastră de pe Korter.ro se află prezentată amplasarea blocului rezidențial.

Vecinii blocului rezidențial și distanțe până la punctele de interes

 • Complexul rezidențial se află poziționat la numai 300 de metru față de litoralul Mării Negre.
 • Marketul Mega Image se află la o distanță de 550 de metri de la blocul de apartamente, până la marketul Dany&Ady Business este un kilometru și la 1,9 km se află supermarketul LIDL.
 • La o distanță de 1,1 km funcționează farmacia FarmActiv Camping S și la 1,8 km față de complexul locativ se află farmacia IULY FARM.
 • Până la Banca BRD este de parcurs circa un kilometru.
 • Cafenele și restaurante din apropiere: Uzina De Pizza (220 m), SUNSET Restaurant (270 m), DC Summer Beach Mamaia (350 m), restaurantul Kazeboo (400 m), Aleka’s Greek Taverna (450 m), Azimuth Beach & Lounge (550 m), restaurantul Hanul cu Pește (600 m), barul Plaja Curacao (600 m) și Terasa Merlin (750 m).
 • La o distanță de circa 3 km se află cluburile de Noapte: Fratelli Beach & Club, LOFT Mamaia, EGO Club și BAMBOO Club.
 • Benzinăria Peco Voll Năvodarii se găsește la 2,4 km,
 • Până la Delfinariul din Constanța se parcurge cu mașina în jur la 10 km, sunt 9 km până la Luna Park-ul Vacanța și circa 8 km până la Parcul Acvatic Aqua Magic Mamaia.

Mult importă pentru noi amplasamentul locuinței, deoarece de amplasament depinde cât de mult timp îl petrecem în transport sau pe drum până la punctele de interes și anume de amplasament mult depinde și costul locuinței. Anume pentru a vă face alegerea mai ușoară am selectat pentru Dumneavoastră pe harta noastră de pe Korter.ro mai multe variante de imobile noi accesibile în vânzare în această zonă, nu ezitați să le vedeți.

Distanțe până la puncte importante și transport

 • De la Tabăra Turist circulă autobuzul cu linia Nr.100 și pe Bulevardul Mamaia circulă rute de Maxi Taxi;
 • De la blocul locativ este de parcurs o distanță de 14,2 km până la în centrul orașului Constanța până la Piața Unirii;
 • Până la Gara din Constanța sunt nu mai mult de 15 km;
 • Aeroportul Internațional din Constanța „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de 22,3 km față de apartamentele noi.

Prezentarea proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „EPIC Residence” este prezentat pe piața imobiliarelor noi cu un bloc de apartamente construit cu un regim mic de înălțime: cu un Parter și plus 3 Etaje. Aspectul imobilului este modern și foarte atractiv, pozele căruia pot fi vizionate pe pagina noastră Korter.ro

Structura de rezistență a clădirii locative este compusă din cadre din beton armat cu zidăria pereților din blocuri BСA (beton celular autoclavizat). Închiderile exterioare sunt placate cu un sistem de izolare termică de 10 cm grosime peste care este aplicat un strat de tencuială decorativă de finisaj. Tâmplăria exterioară instalată la locuințele din bloc este cu profil PVC și cu geam termopan. La casa scării sunt folosite finisaje din granit și complet este instalat sistemul de iluminat al spațiilor comune. Locurile de parcare sunt amenajate supraterane în curte, iar curtea dispune de sistem de iluminat.

Descrierea apartamentelor

În incinta blocului locativ „EPIC Residence” concepute sunt unități locative cu 2 camere, ce sunt inteligent proiectate cu scheme confortabile și cu suprafețele de la 51 mp până la 71 mp, pentru a vedea toate schemele și prețurile locuințelor vă rugăm să le vizionați pe pagina noastră Korter.

În exploatare apartamentele se predau cu toți pereții interiori tencuiți mecanizat și prelucrați cu un strat de glet, gata sunt pregătiți pentru a fi vopsiți cu vopsea lavabilă. La intrare în apartamente este instalată ușă din metal cu sistem antiefracție. Sistemul de încălzire al locuințelor este instalat prin pardoseală și este realizat cu țevi PPR plus centrală termică. De asemenea complet realizate sunt instalațiile electrice și sanitare, iar tronsonul de gaz este condus până în apartament.

Toate apartamentele ce sunt poziționate la parterul clădirii locative beneficiază de grădini personale cu suprafețele de la 35 mp până la 47 mp. Și plus la etajul 3 sunt proiectate 2 apartamente, care facilită de terase generoase cu suprafețele de 35 mp.

Dezvoltator

Complexului locativ „EPIC Residence” este dezvoltat de către compania Iga Real Estate, care este o agenție imobiliară contemporană și este bine cunoscută pe piața imobiliară din județul Constanța.

Vă invităm să treceți de pe site-ul nostru Korter.ro doar cu un singur click pe pagina Dezvoltatorului, unde găsiți prezentate mai multe informații detaliate despre apartamentele noi din complexul locativ „EPIC Residence” și unde sunt oferite contactele directe către managerii de vânzări.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Epic Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Epic Residence?

str. D21, Mamaia Nord.

Cât costă metru pătrat în Epic Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 372 € +TVA.

Termen de finalizare Epic Residence?

– construit.

Cine este dezvoltatorul Epic Residence în Mamaia-Sat?

Dezvoltator Epic Residence – Iga Real Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC