Previzualizare foto – fotografie originală aici

Papaya Beach Resort
în Mamaia-Sat

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. D9, 1, Faleza Mamaia Nord

Mai detaliat despre bloc

str. D9 Nr.1 Faleza Mamaia Nord (Papaya Beach Resort)
6 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Papaya Beach Resort

2 camere
de la 70 m2totul e vândut

Papaya Beach Resort pe hartă Mamaia-Sat

str. D9, 1, Faleza Mamaia Nord

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Încălzirecentrala proprie, calorifere
🟧 Liftda
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Securitatenu
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe70–75 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare la mare, plajă, aer curat și romantism

Ansamblul rezidențial „Papaya Beach Resort” se află amplasat deosebit de bine pe litoralul Mării Тegre în Faleza Mamaia Nord - Năvodari, pe strada DN 9, nr. 1, județul Constanța la doar 50 de metri față de plajă. Locatarii facilită de imediata apropiere a cluburilor: Loft, Le Gaga și Fratelli Beach. Pentru cumpărături la o distanță aproximativă de 3 km se află centre comerciale. Lângă blocul locativ funcționează un market și sunt o mulțime de terase, diverse cafenele și restaurante.

La o distanță de 22,6 km se află Aeroportul Mihail Kogălniceanu, și ajungem la el în maxim 26 de minute. Până în centrul orașului Constanța se ajunge în 35 de minute și sunt de parcurs aproape 18,3 km prin Bulevardul Mamaia Nord.

Prezentarea generală a complexului

Ansamblul locativ și de resort „Papaya Beach Resort” se prezintă pe piața imobiliarelor noi din zona litoralului Mării Nergre cu un bloc locativ construit și complet finalizat cu o structură cu Parter și plus 5 Etaje cu apartamente.

Aspectul imobilului este modern și este finisat cu tencuială decorativă în combinația culorilor alb și albastru. Toate proprietățile imobiliare din bloc dispun de balcoane de tip – deschise, amenajate cu balustrade din sticlă securizată. Geamurile instalate la clădire sunt termopane în profil PVC. Blocul are instalat un lift modern, ce funcționează anul întreg. Un restaurant modern cu bucătărie mediterană se află proiectat la parterul blocului rezidențial și acesta bucură vizitatorii cu bucătărie deosebită. La demisolul complexului locativ sunt amenajate locuri de parcare pentru transportul rezidenților. Chiar în fața complexului locativ se află organizată o plaja privată amenajată cu umbrele și șezlonguri, unde este și un beach-bar. Teritoriul complexului rezidențial „Papaya Beach Resort” este echipat cu sistem de supraveghere video. Accesul către bloc se efectuează prin străzi asfaltate și bine iluminate, precum și întreg teritoriul complexului este iluminat și amenajat cu gust.

Apartamente perfect finisate și excepțional amplasate

Ansamblul rezidențial „Papaya Beach Resort” dispune de apartamente cu camere spațioase, inteligent compartimentate cu spații utile și suprafețe de diferite mărimi pentru toate buzunarele și pentru diferite familii mari și mici. Locuințele sunt prezentate cu suprafața cuprinsă între 70 - 75 mp și toate sunt finisate cu materiale de calitate excepțională și au dotări de clasă Premium.

Toate apartamentele sunt finisate la cheie, complet echipate și dotate cu toate obiectele sanitare și instalațiile necesare. Pereții din apartamente sunt finisați cu vopsea lavabilă și în băi și parțial în bucătării sunt finisați cu faianță și pardoseli cu gresie. În apartamente sunt instalate aparate de aer condiționat și fiecare locuință beneficiază de câte o centrală pe gaz montată autonomă, ce asigură căldură în locuințe în timpul iernii prin caloriferele instalate în încăperi.

Blocul rezidențial are racordare la toate utilitățile și în apartamente sunt conduse până la poziții: țeava de gaze, sistemul de alimentare cu apă și canalizarea, este branșament la rețeaua de curent electric (toate sunt contorizate separat și individual pentru fiecare locuință aparte). Locuințele au cablaj pentru TV și dispun de internet prin fibră optică.

Apartamentele ansamblului rezidențial facilită de terase simpatice cu vederi panoramice asupra Mării Negre. Dezvoltatorul „STOP” S.R.L. este compania de construcții bine cunoscută pe piața construcțiilor imobiliarelor noi din zona litoralului Mării Negre, orașul Constanța și Stațiunea Mamaia și acesta se slăvește cu hotelurile sale și complexele hoteliere ideal construite printre care se menționează și ansamblul locativ „Papaya Beach Resort”. Dacă vă doriți o casă nouă într-un loc romantic sau o locuință de vacanță sau pentru o investiție profitabilă - un apartament în complexul locativ vă așteaptă să veniți cu o vizită în ospeție. Pentru a cere mai multe detalii, prețuri și pentru a afla informații despre vânzarea apartamentelor disponibile sunteți așteptați să vizitați pagina web a complexului rezidențial „Papaya Beach Resort”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Papaya Beach Resort?

str. D9, 1, Faleza Mamaia Nord.

Termen de finalizare Papaya Beach Resort?

Papaya Beach Resort – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Papaya Beach Resort.

Cine este dezvoltatorul Papaya Beach Resort în Mamaia-Sat?

Dezvoltator Papaya Beach Resort – Stop.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC