Previzualizare foto – fotografie originală aici

Luica Residence
în București

Apartamente
de la ‍42 900 €
Prețul / m2
de la ‍795 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Acțiunii, 99-101, zona Progresul, Sector 4, București

Mai detaliat despre blocuri

str. Acțiunii, zona Progresul, Sector 4, București (Bloc 1)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
În desfășurare
str. Acțiunii, zona Progresul, Sector 4, București (Bloc 2)
3 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
În desfășurare

Schițe și prețuri în Luica Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 7 februarie 2024
1 camere
49.06 m2
de la ‍874 € +TVA / m2de la ‍42 900 € +TVA
2 camere
60.79–81.8 m2
de la ‍795 € +TVA / m2de la ‍53 000 € +TVA
3 camere
102.74–103.03 m2
de la ‍857 € +TVA / m2de la ‍88 000 € +TVA

Luica Residence pe hartă București

str. Acțiunii, 99-101, zona Progresul, Sector 4, București

Plata în rate la Luica Residence

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Luica Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente50
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate in baza unui buget
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe49–161 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detalii de amplasare

Ansamblul locativ „Luica Residence” este localizat pe strada Acțiunii, la numărul 99, în zona Berceni/Progresului din sectorul 4 al orașului București. În apropiere de locuințele noi este parc și sunt locuri de joacă pentru copii. Nu departe de blocurile rezidențiale funcționează supermarket-urile Profi, Mega Image, Penny și LIDL, se află sucursale bancare, sunt farmacii, este o stomatologie, o sală de fitness și nu departe se află centrul de sănătate cu bazin „Bery Fitness & SPA”. De la complexul rezidențial sunt doar 300 de metri până la ștrandul „Summer Park”, iar la o distanță de 900 de metri se află centrul comercial „Grand Arena Mall” cu hipermarket-ul Carrefour și lângă care sunt magazinele Selgros, Hornbach și JYSK. Copiii rezidenților din acest complex locativ au posibilitatea de a alege dintr-o mulțime de organizații educaționale, ce se află la mici distanțe față de casă și sunt de parcurs doar 700 de metri până la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, 750 de metri până la Grădinița Nr. 175 și Grădinița Nr. 149, sunt 800 de metri până la Școala Gimnazială „Ionel Teodoreanu” și Școala Gimnazială Nr. 99, la 990 de metri este Grădinița „Waldorf”, iar până la Grădinița „Floarea Albastră” și până la Clubul Sportiv Școlar Nr. 6 sunt numai 650 de metri de parcurs de la locuințele noi. În proximitatea imobilelor noi sunt stații de transport în comun cu rute de autobuz și tramvai. Și de la complexul locativ „Luica Residence” este de parcurs o distanță de 6,9 km până la Piața Unirii din capitală, Gara de Nord se află la o distanță de 10,9 km și sunt 24,2 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt 15,9 km.

Informații de amenajare a complexului locativ

Proiectul rezidențial „Luica Residence” este prezentat cu 2 blocuri de locuințe, ce au aspecte moderne și regimuri egale de înălțime, fiecare cu câte un Parter plus 2 Etaje și o Mansardă. Structura de rezistență a imobilelor este realizată din cadre din beton armat cu stâlpi, grinzi, plăci, planșee și cărămida Porotherm este folosită pentru umplutura închiderilor exterioare și interioare. Cu grosimea de 30 cm sunt zidiți pereții exteriori și pereții despărțitori dintre apartamente, iar cu grosimea de 11,5 cm sunt realizate toate compartimentările. Pe partea exterioară casele sunt izolate termic cu polistiren de 10 cm și toate fațadele sunt finisate cu vopsea decorativă de exterior. La imobile sunt instalate ferestre termopane cu profil din PVC. La casa scării din blocuri sunt instalate lifturi de ultimă generație și acestea funcționează silențios.

Curtea ansamblului de locuințe este de tip închis și are instalată la intrare o barieră de acces, iar accesul în bloc se face prin sistem cu interfon. Spațiile aferente imobilelor sunt amenajate și nocturn iluminate și în curtea complexului există organizate zone de relaxare și sunt amenajate parcări supraterane acoperite și descoperite.

Finisajele apartamentelor

Un număr total de 50 de unități locative sunt prezentate în incinta complexul de locuințe „Luica Residence”. În vânzare sunt oferite garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, ce au suprafețele de la 49 mp și până la 161 mp. Toate locuințele se livrează finisate și au instalate uși interioare celulare, uși din metal la intrare, placări cu parchet, gresie și faianță, obiecte sanitare și vopsea lavabilă pe pereți și tavane, sunt dotate centrale termice proprii și caloriferele sunt instalate. Este internet și CATV, conectare la țeava de gaze naturale, la curent electric, amenajare cu apă curentă și racordare la sistemul de canalizare.

Apartamentele din ansamblul locativ „Luica Residence” pot fi achiziționate prin flexibile metode de plată și Dezvoltatorul acceptă creditele imobiliare, creditele ipotecare și este acceptată plata prin programul „Prima Casă”. Pentru alte detalii despre locuințe și mai multe informații, vă rugăm să accesați site-ul Dezvoltatorului.

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Luica Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Luica Residence Progresul, Aria City Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Luica Residence din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Luica Residence?

M² în acest complex costă de la ‍795 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Luica Residence în București?

Modalități de plata în Luica Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Luica Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC