Previzualizare foto – fotografie originală aici

CityHouse Residence
în București

Case
de la ‍155 000 €
Prețul / m2
de la ‍838 € +TVA
pe ‍389 €
Dezvoltător
Adresă
str. Tiparnitei, 85-93, sector 5, Bucuresti

Mai detaliat despre blocuri

Faza 1
Încă 14 blocuri în această etapă
Încă 14 blocuri
str. Tiparnitei, 85-93 (casa 1)
2 etaje
În desfășurare
tr. 4 2020
Finalizat în 2022 tr. 3
În desfășurare
Faza 3
Încă 15 blocuri în această etapă
Încă 15 blocuri
str. Tiparnitei, 85-93 (casa 19)
2 etaje
În desfășurare
tr. 4 2020
Necunoscut
În desfășurare
Faza 2
Încă 17 blocuri în această etapă
Încă 17 blocuri
str. Tiparnitei, 85-93 (casa 9)
2 etaje
În desfășurare
tr. 4 2020
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în CityHouse Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 26 ianuarie 2024
Case
185 m2
de la ‍838 € +TVA / m2de la ‍155 000 € +TVA
Case 4 camere
185 m2
de la ‍838 € +TVA / m2de la ‍155 000 € +TVA
Case 5 camere
160 m2
preț la cerere

CityHouse Residence pe hartă București

str. Tiparnitei, 85-93, sector 5, Bucuresti

Plata în rate la CityHouse Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în CityHouse Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăplăci din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţipiscină, boxe depozitare
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Învelitoare acoperiştabla continua de 1.5 cu falt dublu
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportRatb – autobus 116, tramvai nr. 7, 25, etc
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri49 case
🟧 Parcare loc de parcare suprateran
🟧 Regim inalțimeP+1e +pod
🟧 Securitatesecuritate 24/7
🟧 Tip imobilvile
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricaramidă (tip Porotherm) de 30 cm grosime

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu bai utilate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe114 – 160 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ansamblul rezidențial „CityHouse Residence” este localizat în sudul capitalei și imobilele noi se găsesc pe strada Tiparniței, la numerele 85 – 93 în zona Zețarilor/Progresului, în sectorul 5 din orașul București. În apropiere de cartierul locativ funcționează magazine mixte, sunt cafenele, baruri și restaurante.

De la cartierul locativ în doar 15 minute cu transport personal se ajunge până în Piața Unirii din București și se parcurge o distanță de 7,7 km, dar și în proximitatea locuințelor circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz. De la casele noi sunt de parcurs 10,7 km până la Gara de Nord din capitală și 24,7 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” se află la o distanță de 19,8 km.

Prezentare cartier

Proiectul locativ „CityHouse Residence” este dezvoltat pe un teren de 11 000 mp și reprezintă un cartier primitor compus din case de tip – „Înșiruite” și case individuale construite cu un regim de înălțime de Parter plus Un Etaj și plus o Mansardă. Toate imobilele sunt calitativ realizate în conformitate cu nirmele și cerințele și în vigoare, la сele mai înalte standarde de confort. Casele sunt bazate pe fundații solide din beton armat și structura de rezistență constă din cadre din beton armat cu ziduri din cărămidă Porotherm cu grosimea de 30 cm și un sistem mixt de construcție a închiderilor exterioare, a pereților despărțitori și a compartimentărilor din cărămidă și blocuri din beton celular autoclavizat BCA, ce dispun de un grad înalt de izolare fonică și termică. Toate imobilele sunt placate cu un sistem termic exterior cu grosimea de 15 cm format din polistiren expandat. Acoperite sunt imobilele cu tablă fălțuită vopsită în câmp electrostatic și acoperișurile sunt realizate de tip șarpantă cu utilizarea lemnului ignifugat și ecarisat, sunt anvelopate cu membrană pentru vapori inclusiv sunt prelucrate cu un strat de difuzie. Foarte eficientă și calitativă este instalată tâmplăria exterioară, ce are geam termopan cu profil PVC. Fațadele imobilelor sunt finisate cu vopsele acrilice texturate și casele au aspecte moderne și sunt foarte atractive.

Ansamblul locativ dispune de multe spații verzi plantate și are amenajat în siguranță un spațiu de joacă pentru copiii rezidenților. Există dotate rasteluri pentru biciclete și toate locurile de parcare sunt supraterane organizate, astfel că pentru fiecare unitate locativă este inclus câte un loc de parcare în curtea casei. Accesul în incinta cartierului locativ „CityHouse Residence” este securizat, întreg terenul complexului este video monitorizat, este pază permanentă 24/24 și intrarea este restricționată și se face pe bază de cartelă.

Case

În incinta complexului locativ „CityHouse Residence” sunt prevăzute 48 de case înșiruite și 6 unități locative individuale. Locuințele sunt logic proiectate și dispun de scheme inteligente, suprafața caselor este de 116 mp și toate proprietățile locative dispun de curți proprii. Centrale termice proprii sunt prevăzute pentru asigurarea imobilelor cu sistem autonom de încălzire și în fiecare unitate locativă este complet realizat sistemul termic (cu radiatoare și port-prosoape), sistemul electric, sanitar și instalațiile de gaze sunt conduse. Imobilele sunt racordate la sistemul de alimentare cu apă curentă, gaze naturale, sunt asigurate cu electricitate și este branșament la sistemul de canalizare (fiecare unitate locativă se contorizează separat).

Complexul locativ „CityHouse Residence” este dezvoltat de compania „Inomar” SRL, care a fost înființată în anul 2007 și funcționează cu succes pe întreg teritoriul României. Vă invităm să treceți pe pagina web a Dezvoltatorului, de pe care puteți să vă programați la o vizionare pentru a vedea personal aceste locuințe ideale și pentru a aprecia toate facilitările acestui proiect rezidențial. Acces direct către pagina web a complexului locativ „CityHouse Residence” este oferit chiar din site-ul nostru.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut CityHouse Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și CityHouse, Citygousw Residence Bucuresti.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în CityHouse Residence din București?

Se oferă spre vânzare case, case 4 camere, case 5 camere.

Cât costă m² în CityHouse Residence?

M² în acest complex costă de la ‍838 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în CityHouse Residence în București?

Modalități de plata în CityHouse Residence: Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare CityHouse Residence?

  • casa 19, casa 20, casa 21, casa 22, casa 23, casa 24, casa 25, casa 26, casa 27, casa 28, casa 29, casa 30, casa 31, casa 32, casa 33, casa 34, casa 7, casa 8, casa 9, casa 10, casa 11, casa 12, casa 13, casa 14, casa 15, casa 41, casa 42, casa 43, casa 44, casa 45, casa 46, casa 47, casa 48, casa 49 – în construcție
  • casa 1, casa 2, casa 3, casa 4, casa 5, casa 6, casa 16, casa 17, casa 18, casa 35, casa 36, casa 37, casa 38, casa 39, casa 40 – finalizat
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC