Previzualizare foto – fotografie originală aici

Novum Păcii
în București

Prețul / m2
de la ‍1 052 € +TVA
Dezvoltator
Adresă
str. Piscul Crăsani, 15, zona Păcii, Sector 6, București

Mai detaliat despre bloc

str. Piscul Crăsani, 15 (NOVUM Păcii)
11 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizare în trimestrul 1 a anului 2023

Schițe și prețuri în Novum Păcii

Prețurile și disponibilitatea actualizate 1 martie 2023.
1 camere
57.19–59.44 m2
de la ‍1 092 € +TVA / m2de la ‍62 900 € +TVA
2 camere
70.98–82.45 m2
de la ‍1 077 € +TVA / m2de la ‍78 900 € +TVA
3 camere
107.34–119.79 m2
de la ‍1 052 € +TVA / m2de la ‍112 900 € +TVA

Novum Păcii pe hartă București

str. Piscul Crăsani, 15, zona Păcii, Sector 6, București

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiLoc de joacă pentru copii, centre comerciale, spitale și clinici
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Număr apartamente140
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțime2S + P + 10E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe57.19–119.79

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament

Ansamblul rezidențial „Novum Păcii” se află amplasat într-o zonă cu o infrastructură complet dezvoltată – în zona Militari din capitală, unde se găsesc multe magazine, supermarketuri, centre comerciale, organizații educaționale și instituții de învățământ, sunt bănci, farmacii, centre medicale și spitale. Locuințele noi sunt localizate pe strada Piscul Crăsani, la numărul 15, în sectorul 6 din orașul București. Și în apropierea imediată a complexului locativ se află supermarketurile Mega Image și Kaufland, la numai 2 km față de blocurile locative este centrul comercial Militari Shopping Center și sunt magazinele Metro Cash&Carry, Decathlon și Brico Depot, iar până la centrul comercial Plaza Români este de parcurs o distanță de 3,9 km. De asemenea în apropiere de locuințe funcționează grădinițe și școli, sunt săli de fitness, este un club de tenis și sunt diverse localuri de agrement, funcționează cafenele și sunt fast food-urile McDonald’s și KFC. Nu departe se află Parcul Păcii (la numai 650 de metri) și puțin mai departe este Parcul Drumul Taberei (la doar un kilometri distanță).

Lângă complexul locativ „Novum Păcii” sunt stații ale mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz, troleibuz și tramvai. Stația de metrou Păcii se află la o distanță de doar 550 de metri, unde se ajunge pe jos în maxim 7 minute. Până la Piața Unirii din capitală sunt 9 km și circa 7 km până la Gara de Nord din București. O distanță de 20 km trebuie de parcurs până la Aeroportul Internațional din Otopeni și sunt aproximativ 12 km până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea proiectului locativ

Complexul rezidențial „Novum Păcii” este compus din două blocuri de locuințe, ce sunt modern proiectate și cu mare atenție și responsabilitate realizate. Regimul de înălțime al primului bloc de înălțime este cu 2 Subsoluri plus Parter și plus 9 Etaje și al doilea bloc rezidențial este construit cu 2 Subsoluri plus Parter și plus 10 Etaje locative. La realizarea imobilelor sunt folosite materiale de construcții calitative, de un grad înalt de durabilitate și eficiență termică și fonică și la construcție sunt aplicate tehnologii performante și idei de design inovative. Structura de rezistență a blocurilor constă din cadre din beton armat și toate închiderile sunt realizate din blocuri eficiente din punct de vedere termic și fonic, iar fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă. Tâmplăria instalată la imobile este de calitate înaltă și oferă locatarilor liniște și un confort termic înalt. În blocurile locative sunt instalate lifturi de ultimă generație și toate spațiile comune sunt complet finisate. În incinta complexului rezidențial sunt organizate în total 155 de locuri de parcare subterane și supraterane, iar accesul în blocurile rezidențiale este securizat.

Despre apartamente

Blocurile rezidențiale „Novum Păcii” găzduiesc 140 de locuințe inedit proiectate și modern finisate. În vânzare oferite sunt garsoniere primitoare cu suprafețele de la 57,19 mp și apartamente spațioase cu 2 și 3 camere cu mărimea de până la 119,79 mp. Toate unitățile locative sunt confortabil compartimentate și beneficiază de balcoane. Apartamentele au complet realizate toate instalațiile inginerești (sanitare, electrice și termice) și au dotate și racordate obiectele sanitare. Sistemul de încălzire este proiectat să fie autonom și fiecare apartament dispune de câte o centrală termică proprie. În exploatare ambele blocuri rezidențiale se predau cu racordare completă la toate utilitățile.

Ansamblul rezidențial „Novum Păcii” este dezvoltat de către compania NOVUS BUSINESS INVEST, care este un Dezvoltator de încredere cu o experiență bogată, ce activează cu succes mai mult de 10 ani pe piața de construcții de imobiliare din România.

Pentru alte informații și mai multe detalii despre apartamentele din noul complex rezidențial „Novum Păcii”, vă invităm să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului, unde sunt afișate toate contactele managerilor de vânzări.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Novum Păcii?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья

Unde se află Novum Păcii?

str. Piscul Crăsani, 15, zona Păcii, Sector 6, București.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Novum Păcii din București?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Novum Păcii?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 052 € +TVA.

Termen de finalizare Novum Păcii?

NOVUM Păcii – Finalizare în trimestrul 1 a anului 2023.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC