Previzualizare foto – fotografie originală aici

Tomis Villa Center 1
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Prelungirea Bucovinei, zona Tomis 2, Constanța

Mai detaliat despre blocul

Prelungirea Bucovinei, zona Tomis 2, Constanța (Tomis Villa Center 1)
12 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 3
Indisponibil

Tomis Villa Center 1 pe hartă Constanța

Prelungirea Bucovinei, zona Tomis 2, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţirecepție
🟧 Încălzirecentrală termică marca Vaillant, încălzire în pardoseală marca PURMO
🟧 Liftlift Kleemann Future Trend – capacitate 10 persoane
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+11E
🟧 Securitatecamere de supraveghere, barieră de acces
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe73.47–137.04 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect amplasat cu visul tău învecinat

În una din cele mai prețuite și întrebate zone din orașul Constanța – zona Capitol/Tomis pe strada Prelungirea Bucovinei, la numărul 2 se află localizat ansamblul rezidențial „Tomis Villa Center”.

Complexul de locuințe se află localizat în inima unei zone bine dezvoltate, unei zone de comerț și cu acces facil către o mulțime de puncte importante. La doar 650 de metri față de locuințe se află poziționată Universitatea „Ovidius” și la doar 290 de metri se află Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța. Și cel mai important fapt este distanța până la mare, sunt doar 140 de metri până la plaja „Aloha Beach” și 1700 de metri până la plaja Modern Beah, iar Tomis Turistic Port se află la 3,4 km. În imediata vecinătate a casei cu apartamente funcționează supermarket-ul „PINOS Gourmet” si sunt o mare diversitate de cafenele, restaurante, terase și diverse localuri de agrement. De asemenea nu departe de casă este Spitalul Militar de Urgență Constanța și Centrul Medical „Asclepios”. Iar până la Centrul Comercial „City Park Mall” sunt de parcurs 3,1 km și sunt 3,3 km până la Delfinariul din Constanța.

Până în centrul orașului Constanța sunt de parcurs doar 1,6 km și sunt 3,3 km până la Gară, iar Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu se află la 26,4 km de la complexul rezidențial „Tomis Villa Center”.

Detalii de amenajare și aspecte de amenajare estetică a complexului

Ansamblul rezidențial „Tomis Villa Center” este complet finalizat și este deja dat în exploatare. Blocul rezidențial are un regim de înălțime cu un Parter și 11 Etaje locative și este construit pe cadre din beton armat și are o zidăria realizată din cărămidă termic și fonic eficientă – Porotherm. Sistemul termic aplicat pe partea exterioară a casei de apartamente este format din vată bazaltică, iar fațada imobilului este ventilată și finisată cu tencuială decorativă Dufa. Tâmplăria instalată la clădirea rezidențială are profil High Isolation din aluminiu de firma Cortizo și geam triplex. Spațiile comune și casa scării din bloc sunt finisate și sunt placate cu granit, au instalate balustrade din sticlă securizată, iar sistemul de iluminat interior este cu senzori. Ascensorul instalat în blocul de locuințe este de firma Kleemann Future Trend, este foarte confortabil, este modern, silențios și are capacitatea de transportare a 10 persoane. În holul blocului rezidențial este amenajată o recepție.

Întreg complexul rezidențial „Tomis Villa Center” este realizat cu un grad sporit de siguranță și are instalate camere de video supraveghere. Intrarea în incinta complexului de locuințe se face prin barieră de acces, iar intrarea în fiecare locuință este controlată și se face prin interfon Btcino.

Apartamente luxoase cu finisaje Premium

În blocul rezidențial „Tomis Villa Center” aveți oferite în vânzare locuințe complet finalizate, printre care sunt de ales dintre apartamentele cu două sau trei camere și există Penthouse-uri cu un nivel de confort ridicat.

Unitățile locative dispun de terase și balcoane de tip – deschise, acestea sunt finisate și au instalate balustrade din sticlă securizată de culoare albă și unde toate pardoselile sunt placate cu plăci ceramice. Toate apartamentele sunt complet finisate cu materiale de Premium calitate și pentru personalizarea locuințelor sunt oferite finisaje de lux. Pereții interiori ai locuințelor sunt prelucrați cu amestec uscat, sunt nivelați și vopsiți cu vopsea lavabilă de culoare albă. La intrare în fiecare din apartamente este instalată ușă din metal cu sistem de antiefracție și toate ușile interioare la fel sunt instalate.

Câte o centrală termică în condensații Vaillant este predispusă pentru fiecare locuință în parte și prin pardoseală sunt conduse toate instalațiile termice Purmo, în fiecare cameră sunt instalate termostate individuale și sistemul de încălzire este dotat cu un grup de pompare. În apartamente există preinstalații și pregătiri pentru sistemul de aer condiționat.

Pe web-pagina Dezvoltatorului – Tomis Villa aveți oferite mult mai multe informații detaliate despre amenajarea complexului rezidențial, despre finisajele apartamentelor complexului rezidențial „Tomis Villa Center, despre metodele acceptate de plată și unde sunt afișate toate contactele directă către managerii de vânzare a Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Tomis Villa Center.

Unde se află Tomis Villa Center 1?

Prelungirea Bucovinei, zona Tomis 2, Constanța.

Termen de finalizare Tomis Villa Center 1?

Tomis Villa Center 1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Tomis Villa Center 1 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Tomis Villa Center 1 din Constanța?

Dezvoltătorul Tomis Villa Center 1 este – Tomis Villa.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC