Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Tomis Villa Constanta
în Palazu Mare

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Berlin, 4, zona Boreal, Palazu Mare, Constanța

Tomis Villa Constanta pe hartă Palazu Mare

str. Berlin, 4, zona Boreal, Palazu Mare, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftlift Kleemann
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri22
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+2E/ P+3E/ P+5E
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–109 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație perfectă pentru un complex perfect și o viață împlinită

În zona de Nord - Vest a orașului Constanța, pe strada Berlin, la numărul 4 se găsește localizat unul din blocurile ansamblului cu apartamente ultramoderne „Tomis Villa Constanța”. Blocurile locative se învecinează cu Parcul „La Fântână”, cu supermarket-ul Mega Image, în apropiere mai funcționează și alte magazine alimentare, este un salon de înfrumusețare și o farmacie, iar la o distanță de 2,1 km se află Școala Gimnazială nr. 14 din Constanța.

De la intrarea în complex până la plajă sunt de parcurs aproximativ 5,7 km și până la stațiunea Mamaia sunt de parcurs în jur la 5 minute cu mașina. Până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” sunt de parcurs doar 4,9 km, iar până la centrul comercial „Tom Shopping Moll” este o distanță de doar 2,5 km, unde se află și magazinele Decathlon, JYSK, Dedeman și Selgros.

Clădirile ansamblului rezidențial „Tomis Villa Constanța” sunt localizate la o distanță de 7,2 km față de Piața Unirii din orașul Constanța și în apropiere de blocuri circulă multe mijloace de transport în comun. Gara se află la 8,9 km, iar până la Aeroportul Internațional din Constanța „Mihail Kogălniceanu” sunt 18,9 km.

Caracteristica cartierului de locuințe

Complexul imobiliar „Tomis Villa Constanța” este compus din 22 de blocuri rezidențiale și formează un cartier locativ nou din oraș, acesta a devenit reședința confortabilă a multor familii, care vă recomandă aici o locuință. Regimul de înălțime al corpurilor imobiliare este diferit și sunt construite blocuri cu un Parter și 2 Etaje; Parter cu 3 Etaje și Parter plus 5 Etaje. Toate imobilele sunt construite din materiale calitative și durabile cu utilizarea a celor mai noi tehnologii și cu realizarea construcțiilor la cele mai înalte nivele de calitate a lucrărilor de construcții, amenajare și instalare. Precum și toate corpurile locative sunt proiectate și realizate la un nivel înalt de siguranță. La zidăria închiderilor exterioare și a tuturor pereților interiori este folosită cărămida Porotherm. Iar pentru placarea fațadei caselor și realizarea acestora cu un aspect deosebit, Dezvoltatorul a utilizat cărămida aparentă Klinker în combinație cu tencuiala decorativă de exterior cu silicon de la Cersanit și Baumit, care este aplicată peste stratul de izolare termică exterioară a caselor, acesta este realizat din polistiren expandat. Pentru menținerea sistemului termic constant și nu numai pentru un efect termo eficient dar și fonic la blocuri este instalată tâmplărie exterioară din profil PVC de culoare gri - antracit de la firma Salamander cu sticlă te tip termopan, cu acoperire low-e. Balcoanele locuințelor sunt proiectate deschise și se predau locatarilor complet finisate, unde sunt instalate toate balustradele cu sticlă securizată fumurie. În interiorul corpurilor imobiliare sunt finisate toate spațiile comune și toate coridoarele plus este iluminat interior pe senzori, iar în holuri sunt instalate ascensoare fiabile, de ultimă generație, care funcționează silențios și sunt sigure în exploatare.

Individual pentru fiecare bloc locativ sunt prevăzute aparte locuri de parcare și pentru fiecare apartament sunt instalate sisteme cu interfon.

Întreg cartierul locativ „Tomis Villa Constanța” este perfect amenajat și dispune de străzi private în incintă, are amenajate spații verzi și insule plantate cu arbuști și flori, toate spațiile comune sunt iluminate public și este montat sistemul de supraveghere video , accesul în incintă este securizat și întreg complexul rezidențial dispune de pază privată și intrarea este controlată și se efectuează prin bară de acces.

Despre apartamentele ultramoderne din Constanța

Ansamblul imobiliar „Tomis Villa Constanța” dispune de apartamente confortabile cu 2 și cu 3 camere decomandate și locuințe moderne de tip – Studio. Toate apartamentele beneficiază de suprafețe ample vitrate, care oferă multă lumină naturală în interiorul camerelor și face locuința Dumneavoastră plină de fericire și sănătate.

Toate unitățile locative sunt propuse în vânzare cu preinstalații ale sistemului de aer condiționat, instalații sanitare, tehnice și termice instalate și fiecare locuință are dotată câte o centrală termică proprie de apartament. Pentru finisarea interioară a locuințelor sunt folosite doar materiale de o calitate impecabilă, ce sunt alese de la producători cu renume și verificați în timp. Pentru placarea pardoselilor din dormitoare și living-uri este folosit parchetul laminat, pentru pardoselile camerelor de baie și a bucătăriilor sunt placaje cu gresie, faianța este folosită pentru placarea pereților din băi și restul pereților din apartamente sunt prelucrați, tencuiți și vopsiți. Atât ușa de la intrare (din metal) cât și toate ușile interioare (din lemn) sunt instalate și sunt alese de la firmele Porta Doors sau Pinum. Obiectele sanitare sunt dotate și instalate în camerele de baie.

Toate blocurile locative din ansamblul imobiliar „Tomis Villa Constanța” sunt complet racordate la toate utilitățile și în fiecare apartament este apă cu apometre instalate pe apartament, canalizare, gaze naturale și electricitate cu contoare instalate separat. De asemenea în locuințe este CATV, telefon și internet Wireless prin fibră optică.

Cartierul modern de locuințe confortabile „Tomis Villa Constanța” este realizat de către Dezvoltatorul „Tomis Villa”, aceasta este o companie dinamică, bine cunoscută pe piața construcțiilor noi din Constanța și Mamaia Nord cu obiectele sale imobiliare construite impecabil.

Pentru a achiziționa un apartament nou în centrul orașului Constanța și pentru a afla detaliat despre toate metodele de plată acceptate, vă rugăm să luați legătura cu unul din managerii departamentului de vânzări a Dezvoltatorului, pe site-ul căruia puteți trece direct dacă bifați butonul cu denumirea Dezvoltatorului. De asemenea pe site-ul Dezvoltatorului veți găsi informații detaliate despre locuințele noi din ansamblul rezidențial Tomis Villa Constanța”.

Unde se află Tomis Villa Constanta?

str. Berlin, 4, zona Boreal, Palazu Mare, Constanța.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Tomis Villa Constanta în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Tomis Villa Constanta din Palazu Mare?

Dezvoltătorul Tomis Villa Constanta este – Tomis Villa.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC