Previzualizare foto – fotografie originală aici

Lake On Mamaia
în Mamaia

Apartamente
de la ‍105 000 €
Prețul / m2
de la ‍2 260 € +TVA
pe ‍1 009 €
Adresă
bd. Mamaia, 165, zona Lacul Siutghiol, Mamaia, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

bd. Mamaia, 165, Mamaia (Bloc A)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare
bd. Mamaia, 165, Mamaia (Bloc B)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în Lake On Mamaia

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 20 martie 2024
2 camere
52.65–102.35 m2
de la ‍1 311 € +TVA / m2de la ‍105 000 € +TVA
3 camere
110.4–149.2 m2
de la ‍2 400 € +TVA / m2de la ‍265 000 € +TVA

Lake On Mamaia pe hartă Mamaia

bd. Mamaia, 165, zona Lacul Siutghiol, Mamaia, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisistem Smart Home, sporturi nautice pe lac, ponton, restaurant, piscină
🟧 Încălzirecentrala termica de apartament marca Vaillant, aer conditionat marca Daikin, încalzire în pardoseala marca Uponor
🟧 Liftascensor marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimep+6
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe65–187 m²

Despre ansamblu rezidențial

Poziționare de vis

Ansamblul rezidențial de lux „Lake One Mamaia” se află poziționat pe malul Lacului Siutghiol, pe Bulevardul Mamaia, numărul 165, localitatea Mamaia, județul Constanța.

Locuințele se află amplasate chiar în inima stațiunii Mamaia de unde este acces imediat către toate facilitățile localității, către cele mai întrebate cluburi, terase, taverne, cafenele și restaurante. Pentru bucuria copiilor în vecinătatea imediată a locuințelor noi se află Parcului Acvatic „Aqua Magic” și în doar 5 minute se ajunge până la Satul de Vacanță. Iar în doar 10 minute pietonal se ajunge până la piațeta Cazino.

În apropiere de complexul locativ se află stație pentru mijloace de transport în comun pe unde circulă rute de autobus până la toate punctele de interes. Și distanța de la complexul rezidențial „Lake One Mamaia” până la centrul comercial „Tom Shopping Mall” este de 4,2 km. Distanța până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este de 22,5 km, până la Gara din Constanța sunt de parcurs 6,8 km și până în centrul orașului Constanța este o distanță de circa 6-7 km.

Specificații tehnice și detalii de amenajare a complexului

Ansamblul rezidențial „Lake One Mamaia” este compus din două blocuri de apartamente, construite calitativ cu aspecte moderne din materiale durabile, la cele mai înalte standarde și norme. Regimul de înălțime al corpurilor imobiliare este egal și ambele au câte un Parter plus 5 Etaje.

Imobilele au o structură de rezistență realizată din cadre din beton armat și dispun de pereți izolați termic pe exterior, iar fațadele clădirilor sunt ventilate și sunt finisate cu placaje ceramice la exterior. De la firma Schuco este ales profilul din aluminiu al tâmplăriei exterioare, ce este instalată la blocurile rezidențiale. La casa scării sunt instalate ascensoare de ultimă generație, confortabile, sigure și silențioase de la firma Schindler, care circulă de la Parter până la ultimul etaj al clădirilor.

În incinta complexului imobiliar, pentru confortul rezidenților funcționează un restaurant cu un mediu elegant, situat chiar la parterul clădirii locative. De asemenea complexul dispune de o sală de fitness. La fel pentru un nivel înalt de confort toți rezidenții facilită de posibilitatea de relaxare la piscina privată de pe lac și au acces la pontonul de pe malul Lacului Siutghiol. Toți rezidenții beneficiază de acces la sporturile nautice de pe lac (windsurfing, caiac, ski-nautic, biciclete hidronautice, skijet ș. a.).

Caracteristica apartamentelor cu sistem „Smart Home”

Proiectul rezidențial „Lake One Mamaia” dispune de apartamente confortabile cu scheme decomandate cu 1, 2, 3 și 4 camere. Suprafața garsonierelor de tip Studio este cuprinsă între 49 mp -66 mp, apartamentele cu 2 camere au mărimea de la 96 – 82 mp, suprafața locuințelor cu 3 camere începe de la 110 mp până la 127 mp și cu suprafața de 187 mp sunt proiectate cele mai spațioase apartamente cu 4 camere. Proprietățile locative beneficiază de balcoane cochete, care dispun de balustrade din sticlă securizată transparentă.

Apartamentele se predau finisate la cheie și cu sistem „Casă Inteligentă”. Interiorul locuințelor dispune de placări cu gresie, faianță, parchet și var lavabil. Ușile interioare sunt dotate și la intrare în apartamente sunt instalate uși blindate. Toate sistemele inginerești sunt instalate. Sistemul electric este complet montat cu prize și întrerupătoare de la Legrnd, Gewiss și Schneider, inclusiv și de curenți slabi. Toate locuințele beneficiază de sistem performat pentru aer condiționat cu instalații de la firma Daikin. Sistemul de încălzire în apartamente este instalat prin pardoseală și este compus din instalații de tip Uponor inclusiv cu centrală termică proprie Vaillant. Toate instalațiile sanitare montate în apartamente sunt de calitate înaltă de marca Kludi și Grohe cu obiectele sanitare (lavoar, vas wc, cadă cu paravan de sticlă și baterii). Fiecare apartament are instalate contoare separate pentru controlul consumului de gaze și curent electric și sunt montate apometre, și desigur că toate utilitățile generale sunt racordate la locuințe.

Din ferestrele generoase ale apartamentelor complexului rezidențial „Lake One Mamaia” se deschid priveliști excepționale asupra împrejmuirilor și prin geamurile locuințelor pătrunde multă lumină naturală.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Lake One Mamaia” este compania „Euro Vial Residence”, care construiește sârguincios obiecte imobiliare calitative cu aspecte moderne în cele mai întrebate zone rezidențiale.

Nu ezitați să treceți pe site-ul web al complexului rezidențial „Lake One Mamaia” și să programați o întâlnire pe malul lacului Siutghiol la locuințele de la care nu veți putea pleca.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Lake On Mamaia?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Lake On Mamaia Lacul Siutghiol.

Unde se află Lake On Mamaia?

bd. Mamaia, 165, zona Lacul Siutghiol, Mamaia, Constanța.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Lake On Mamaia din Mamaia?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Lake On Mamaia?

M² în acest complex costă de la ‍2 260 € +TVA.

Termen de finalizare Lake On Mamaia?

Bloc A, Bloc B – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC