Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Perlei Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 148 €
pe ‍148 €
Dezvoltator
Adresa
str. Perlei, 15, zona Campus Universitar, Constanța

Schițe și prețuri în Perlei Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 24 ianuarie
Studiouride la 51.35 m2de la ‍1 150 € / m2de la ‍59 050 €
2 camere60.49–73.61 m2de la ‍1 157 € / m2de la ‍70 000 €
3 camere97.53–120.6 m2de la ‍1 000 € / m2de la ‍120 600 €

Perlei Residence pe hartă Constanța

str. Perlei, 15, zona Campus Universitar, Constanța

Etape dezvoltare

Perlei Residence
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzirecentrală proprie pe gaz
Liftlift marca Kleemann
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente20
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțime D+P+4E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie cu băi dotate cu obiecte sanitare și finisaje la alegere
Număr camerestudiouri, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente47–120 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excepțional localizat cu acces facil către toate punctele cheie

La o distanță de doar 200 de metri de la Lacul Siutghiol se află amplasat ansamblul locativ „Perlei Residence” și blocul locativ este dezvoltat pe strada Perlei, la numărul 15, în zona Campus Universitar din orașul Constanța. De la locuințele noi este acces facil către Campus Universitar „Ovidius” și către Stațiunea Mamaia. În imediata apropiere a complexului locativ funcționează supermarketurile Penny Market și Profi, nu departe se află hipermarketul Carrefour și sunt 2 km până la centrul comercial „Vivo Mall” și 1,8 km până la „City Park Mall”. Copiii rezidenților complexului „Perlei Residence” pot frecventa în apropiere de casă: Grădinița „Friends” Nr. 12, Școlile Gimnaziale Nr. 38 și Nr. 29 și Liceul Teoretic „George Călinescu”. La fel pentru copii la 1,7 km se află Luna Parc Vacanța și la 1,9 km este Parcul „Aqua Magic Mamaia”.

În proximitatea blocului se află stații de autobuz și sunt circa 5 km până în centrul orașului Constanța de la locuințele complexului locativ „Perlei Residence”, distanța până la Gara din Constanța este de 5,7 – 62 km, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs 20,5 km.

Despre proiectul locativ

Proiectul rezidențial „Perlei Residence” este o comunitate modernă de locuințe confortabile, ce sunt cuprinse într-un un bloc rezidențial realizat cu un regim de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 4 Etaje de apartamente. Siguranță și calitatea superioară a lucrărilor constructive sunt puse pe primul loc și imobilele sunt realizate cu o deosebită atenție la fiecare detaliu. Structura constructivă a fundației imobilului este bazată pe piloni, ce sunt plasați la o adâncime de 15 metri și sunt încastrați în calcar de două diametre și structura de rezistență constă din cadre din beton armat cu pereții realizați din zidărie din cărămidă Porotherm. Fațada imobilul este finisată într-un stil de design modern cu tencuială decorativă Ceresit de exterior în combinație cu cărămidă aparentă Klinker. Tâmplăria exterioară a blocului este cu profil calitativ PVC de culoarea gri – antracit și cu sticlă termoeficientă. În interiorul blocului locativ toate coridoarele, spațiile comune sunt finisate și la casa scării sunt placaje cu granit și există instalat sistem de iluminat public pe senzorii de mișcare. La casa scării este instalat un ascensor modern și confortabil, cu funcționare silențioasă și sigură de marca Kleemann. Accesul în apartamente se face prin intermediul sistemului cu interfon.

Locurile de parcare din incinta complexului locativ „Perlei Residence” sunt prevăzute subterane și supraterane

Detalii de finisare a unităților locative

În total sunt prezentare în vânzare un număr de 20 de apartamente. Unitățile locative din complexul locativ „Perlei Residence” sunt foarte luminoase, primitoare și confortabile, au proiectate scheme ergonomice și moderne. În bloc sunt prezentate Studio-uri cu o cameră cu suprafața de la 47,84 mp până la 51,35 mp, apartamente confortabile cu două camere cu mărimea de la 60,49 mp până la 96,39 mp și locuințe spațioase cu trei camere suprafața cărora este cuprinsă între 73,63 mp și 120,6 mp.

Apartamentele se vând finisate la cheie și există posibilitatea de personalizare a locuințelor, unde finisajele interioare sunt oferite la alegerea locatarilor. Plăcile de gresie, faianță și parchet sunt oferite la alegerea cumpărătorilor. Și toți pereții sunt tencuiți și zugrăviți cu vopsea lavabilă și toate camerele de baie sunt complet echipate cu obiecte sanitare instalate. Locuințele dispun de uși interioare instalate și au la intrare ușă din metal. Sistemul termic este autonom cu centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă și cu toate caloriferele instalate. Locuințele se predau în folosință cu pregătiri pentru sistemul de aer condiționat și sistemul electric este montat. Imobilul se livrează racordat la utilitățile generale (apă, electricitate, gaze naturale, canalizare). La cererea cumpărătorilor și viitorilor locatari apartamentele se pot livra și mobilate.

Nu ezitați să contactați Dezvoltatorul apartamentelor cu vederi fascinante asupra Lacului Siutghiol. Contactele directe ale managerilor de vânzări sunt afișate pe site-ul web al complexului locativ „Perlei Residence”, unde vă invităm să treceți direct de pe pagina noastră.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Perlei Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Perlei Residence?

str. Perlei, 15, zona Campus Universitar, Constanța.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Perlei Residence în Constanța?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Perlei Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1148 €.

Termen de finalizare Perlei Residence?

Perlei Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC