Previzualizare foto – fotografie originală aici

Perlei Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 350 €
pe ‍50 €
Dezvoltator
Adresă
str. Perlei, 15, zona Campus Universitar, Constanța

Mai detaliat despre bloc

Perlei Residence
5 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2021

Schițe și prețuri în Perlei Residence

Prețurile și disponibilitatea actualizate 15 martie 2023.
1 camere
51.35 m2
de la ‍1 350 € / m2de la ‍69 323 €
2 camere
60.49–73.61 m2
de la ‍1 350 € / m2de la ‍81 662 €
3 camere
97.53–120.6 m2
de la ‍1 350 € / m2de la ‍131 666 €

Perlei Residence pe hartă Constanța

str. Perlei, 15, zona Campus Universitar, Constanța

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală proprie pe gaz
🟧 Liftlift marca Kleemann
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente20
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțime D+P+4E
🟧 Tip imobilbloc locuințe

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu băi dotate cu obiecte sanitare și finisaje la alegere
🟧 Număr camerestudiouri, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–120 mp

Despre ansamblu rezidențial

Excepțional localizat cu acces facil către toate punctele cheie

La o distanță de doar 200 de metri de la Lacul Siutghiol se află amplasat ansamblul locativ „Perlei Residence” și blocul locativ este dezvoltat pe strada Perlei, la numărul 15, în zona Campus Universitar din orașul Constanța. De la locuințele noi este acces facil către Campus Universitar „Ovidius” și către Stațiunea Mamaia. În imediata apropiere a complexului locativ funcționează supermarketurile Penny Market și Profi, nu departe se află hipermarketul Carrefour și sunt 2 km până la centrul comercial „Vivo Mall” și 1,8 km până la „City Park Mall”. Copiii rezidenților complexului „Perlei Residence” pot frecventa în apropiere de casă: Grădinița „Friends” Nr. 12, Școlile Gimnaziale Nr. 38 și Nr. 29 și Liceul Teoretic „George Călinescu”. La fel pentru copii la 1,7 km se află Luna Parc Vacanța și la 1,9 km este Parcul „Aqua Magic Mamaia”.

În proximitatea blocului se află stații de autobuz și sunt circa 5 km până în centrul orașului Constanța de la locuințele complexului locativ „Perlei Residence”, distanța până la Gara din Constanța este de 5,7 – 62 km, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs 20,5 km.

Despre proiectul locativ

Proiectul rezidențial „Perlei Residence” este o comunitate modernă de locuințe confortabile, ce sunt cuprinse într-un un bloc rezidențial realizat cu un regim de înălțime cu Demisol plus Parter și plus 4 Etaje de apartamente. Siguranță și calitatea superioară a lucrărilor constructive sunt puse pe primul loc și imobilele sunt realizate cu o deosebită atenție la fiecare detaliu. Structura constructivă a fundației imobilului este bazată pe piloni, ce sunt plasați la o adâncime de 15 metri și sunt încastrați în calcar de două diametre și structura de rezistență constă din cadre din beton armat cu pereții realizați din zidărie din cărămidă Porotherm. Fațada imobilul este finisată într-un stil de design modern cu tencuială decorativă Ceresit de exterior în combinație cu cărămidă aparentă Klinker. Tâmplăria exterioară a blocului este cu profil calitativ PVC de culoarea gri – antracit și cu sticlă termoeficientă. În interiorul blocului locativ toate coridoarele, spațiile comune sunt finisate și la casa scării sunt placaje cu granit și există instalat sistem de iluminat public pe senzorii de mișcare. La casa scării este instalat un ascensor modern și confortabil, cu funcționare silențioasă și sigură de marca Kleemann. Accesul în apartamente se face prin intermediul sistemului cu interfon.

Locurile de parcare din incinta complexului locativ „Perlei Residence” sunt prevăzute subterane și supraterane

Detalii de finisare a unităților locative

În total sunt prezentare în vânzare un număr de 20 de apartamente. Unitățile locative din complexul locativ „Perlei Residence” sunt foarte luminoase, primitoare și confortabile, au proiectate scheme ergonomice și moderne. În bloc sunt prezentate Studio-uri cu o cameră cu suprafața de la 47,84 mp până la 51,35 mp, apartamente confortabile cu două camere cu mărimea de la 60,49 mp până la 96,39 mp și locuințe spațioase cu trei camere suprafața cărora este cuprinsă între 73,63 mp și 120,6 mp.

Apartamentele se vând finisate la cheie și există posibilitatea de personalizare a locuințelor, unde finisajele interioare sunt oferite la alegerea locatarilor. Plăcile de gresie, faianță și parchet sunt oferite la alegerea cumpărătorilor. Și toți pereții sunt tencuiți și zugrăviți cu vopsea lavabilă și toate camerele de baie sunt complet echipate cu obiecte sanitare instalate. Locuințele dispun de uși interioare instalate și au la intrare ușă din metal. Sistemul termic este autonom cu centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă și cu toate caloriferele instalate. Locuințele se predau în folosință cu pregătiri pentru sistemul de aer condiționat și sistemul electric este montat. Imobilul se livrează racordat la utilitățile generale (apă, electricitate, gaze naturale, canalizare). La cererea cumpărătorilor și viitorilor locatari apartamentele se pot livra și mobilate.

Nu ezitați să contactați Dezvoltatorul apartamentelor cu vederi fascinante asupra Lacului Siutghiol. Contactele directe ale managerilor de vânzări sunt afișate pe site-ul web al complexului locativ „Perlei Residence”, unde vă invităm să treceți direct de pe pagina noastră.

Alte site-uri web despre proiect

Abonați-vă la actualizările acestui complex
Vă vom trimite un e-mail imediat ce actualizăm prețurile, starea și progresul construcției, adăugăm planurile de apartamente sau aflăm ceva util.
V-a plăcut Perlei Residence?
Добавьте в избранное, чтоб не потерять или отправьте ссылку тому, кто помогает вам с выбором жилья

Unde se află Perlei Residence?

str. Perlei, 15, zona Campus Universitar, Constanța.

Ce apartamente sunt disponibile pentru vânzare în Perlei Residence din Constanța?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Perlei Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 350 €.

Termen de finalizare Perlei Residence?

Perlei Residence – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC