Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Unirii 19B
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 700 € +TVA
Adresa
str. Unirii, 19 B, zona Faleza Nord, Constanța

Schițe și prețuri în Unirii 19B

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 9 februarie
2 camerede la 102.2 m2de la ‍1 350 € +TVA / m2de la ‍137 970 € +TVA
4 camerede la 191.9 m2prețul se clarifică

Unirii 19B pe hartă Constanța

str. Unirii, 19 B, zona Faleza Nord, Constanța

Etape dezvoltare

Unirii 19B
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat0 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Unirii 19B

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon
Încălzireîncălzire în pardoseală,centrala termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente49
Număr clădiri1
Parcare75 locuri de parcare subterane și supraterane
Regim inalțimeS+P+7
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilbloc paratamente
Сurte închisăsistem de supraveghere

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente83–271 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

În zona Faleza Nord din orașul Constanța se află amplasat ansamblul rezidențial „Unirii 19”. Blocul de locuințe se găsește pe strada Unirii, la numărul 19 și are în vecinătate o mulțime de puncte de interes: patiserie, farmacie, o mulțime de magazine alimentare, cafenele, restaurante, taverne și pizzerii. De la locuințele noi sunt de parcurs doar 600 de metri până la Parcul Rotterdam, Plaja 3 Papuci și Waves Beach, până la Plaja Ariadna sunt numai 650 m, iar până la Plaja Modern se ajunge pe jos parcurgând 2,6 km. Portul Turistic Tomis se află la 5 km și de la complexul rezidențial „Unirii 19B” și se ajunge în centrul orașului Constanța parcurgând o distanță de 3 km și 4,8 km până la Gara, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt 24,7 km.

Prezentarea proiectului rezidențial

Complexul locativ „Unirii 19” este prevăzut cu un bloc de locuințe ultramodern proiectat și responsabil realizat. Structura de rezistență a clădirii locativă este formată din cadre din beton armat și regimul de înălțime al imobilului este structurat cu un Subsol plus Parter și plus 7 Etaje. Toate spațiile comune din blocul rezidențial sunt finisate cu bun gust cu materiale moderne și dispun de pardoseli placate cu granit, plafoanele de la Parter sunt placate cu lamele din lemn, pereții sunt vopsiți și placați cu calcar, sunt înfrumusețați cu oglinzi, iar la etaj sunt instalate lamele metalice alb vopsite și pereții sunt printați în conformitate cu ultimele tendințe de design. Casa scării este echipată cu ascensor modern și confortabil, ce are o funcționalitate sigură și silențioasă. Întreg complexul de locuințe este securizat și are dotat sistem de supraveghere video, iar la intrare este interfon instalat. În total în incinta complexului rezidențial sunt 75 locuri de parcare subterane și supraterane, dintre care 63 de parcări sunt localizate în subsolul imobilului și 12 parcări deschise.

În incinta complexului de locuințe „Unirii 19B” este organizat separat un spațiu special pentru depozitarea gunoiului.

Tipuri de apartamente

Un total de 49 unități locative excepționale sunt concepute în blocul de locuințe „Unirii 19”. Aveți posibilitatea de a alege dintre 33 de apartamente cu 2 camere, dintre nouă locuințe cu 3 camere, patru apartamente cu 4 camere și trei locuințe de tip Duplex. Suprafețele apartamentelor încep de la 83 mp și ajung până la 273 mp, plus acestea dispun de terase generoase și logii spațioase, ce sunt complet finisate și la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată transparentă, ce ideal se încadrează în stilul arhitectural al blocului rezidențial fiind proiectate în așa mod ca să nu fie observate. Apartamentele poziționate la parterul imobilului facilită de grădini plantate. Se livrează imobilele finisate complet și au toate sistemele inginerești realizate. Este câte o centrală termică individuală pentru fiecare proprietate locativă și sistemul de încălzire este realizat cu instalații termice în pardoseală. Blocul locativ atât pe partea exterioară cât în interior este finisat cu bun gust și toate spațiile sunt gândite până la ultimul detaliu, unde țevile de gaze naturale sunt mascate, iar aparatele de aer condiționat sunt instalate în spații special proiectate.

Ansamblul rezidențial din strada Unirii 19 este dezvoltat de către compania „Sunrise Properties Development”, aceasta este un Dezvoltator de încredere și muncește sârguincios pe piața dezvoltării obiectelor rezidențiale de top, proiectate cu design-uri moderne și construite calitativ din materiale durabile cu aplicarea tehnologiilor de ultimă generație.

Dragi vizitatori ai site-ului nostru, vă rugăm să treceți doar cu un singur click direct pe pagina web a complexului de locuințe „Unirii 19”, unde găsiți prezentate toate apartamentele noi cu mai multe detalii, unde sunt oferite toate contactele directe către managerii de vânzări și de pe care vă puteți programa cu o vizionare la blocul rezidențial din zona Faleza Nord.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Unirii 19B?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Unirii 19B în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Unirii 19B?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1700 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Unirii 19B în Constanța?

Modalități de plata în Unirii 19B: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Unirii 19B?

Unirii 19B – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC