Previzualizare foto – fotografie originală aici

Unirii 19B
în Constanța

Apartamente
de la ‍137 970 €
Prețul / m2
de la ‍1 700 € +TVA
Adresă
str. Unirii, 19B, zona Faleza Nord, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Unirii, 19B, zona Faleza Nord, Constanța (Unirii 19B)
8 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Unirii 19B

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 24 octombrie 2023
2 camere
102.2 m2
de la ‍1 350 € +TVA / m2de la ‍137 970 € +TVA
4 camere
191.9 m2
preț la cerere

Unirii 19B pe hartă Constanța

str. Unirii, 19B, zona Faleza Nord, Constanța

Plata în rate la Unirii 19B

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Ipoteca în Unirii 19B

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală,centrala termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente49
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare75 locuri de parcare subterane și supraterane
🟧 Regim inalțimeS+P+7
🟧 Securitatesistem de supraveghere
🟧 Tip imobilbloc paratamente

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe83–271 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

În zona Faleza Nord din orașul Constanța se află amplasat ansamblul rezidențial „Unirii 19”. Blocul de locuințe se găsește pe strada Unirii, la numărul 19 și are în vecinătate o mulțime de puncte de interes: patiserie, farmacie, o mulțime de magazine alimentare, cafenele, restaurante, taverne și pizzerii. De la locuințele noi sunt de parcurs doar 600 de metri până la Parcul Rotterdam, Plaja 3 Papuci și Waves Beach, până la Plaja Ariadna sunt numai 650 m, iar până la Plaja Modern se ajunge pe jos parcurgând 2,6 km. Portul Turistic Tomis se află la 5 km și de la complexul rezidențial „Unirii 19B” și se ajunge în centrul orașului Constanța parcurgând o distanță de 3 km și 4,8 km până la Gara, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt 24,7 km.

Prezentarea proiectului rezidențial

Complexul locativ „Unirii 19” este prevăzut cu un bloc de locuințe ultramodern proiectat și responsabil realizat. Structura de rezistență a clădirii locativă este formată din cadre din beton armat și regimul de înălțime al imobilului este structurat cu un Subsol plus Parter și plus 7 Etaje. Toate spațiile comune din blocul rezidențial sunt finisate cu bun gust cu materiale moderne și dispun de pardoseli placate cu granit, plafoanele de la Parter sunt placate cu lamele din lemn, pereții sunt vopsiți și placați cu calcar, sunt înfrumusețați cu oglinzi, iar la etaj sunt instalate lamele metalice alb vopsite și pereții sunt printați în conformitate cu ultimele tendințe de design. Casa scării este echipată cu ascensor modern și confortabil, ce are o funcționalitate sigură și silențioasă. Întreg complexul de locuințe este securizat și are dotat sistem de supraveghere video, iar la intrare este interfon instalat. În total în incinta complexului rezidențial sunt 75 locuri de parcare subterane și supraterane, dintre care 63 de parcări sunt localizate în subsolul imobilului și 12 parcări deschise.

În incinta complexului de locuințe „Unirii 19B” este organizat separat un spațiu special pentru depozitarea gunoiului.

Tipuri de apartamente

Un total de 49 unități locative excepționale sunt concepute în blocul de locuințe „Unirii 19”. Aveți posibilitatea de a alege dintre 33 de apartamente cu 2 camere, dintre nouă locuințe cu 3 camere, patru apartamente cu 4 camere și trei locuințe de tip Duplex. Suprafețele apartamentelor încep de la 83 mp și ajung până la 273 mp, plus acestea dispun de terase generoase și logii spațioase, ce sunt complet finisate și la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată transparentă, ce ideal se încadrează în stilul arhitectural al blocului rezidențial fiind proiectate în așa mod ca să nu fie observate. Apartamentele poziționate la parterul imobilului facilită de grădini plantate. Se livrează imobilele finisate complet și au toate sistemele inginerești realizate. Este câte o centrală termică individuală pentru fiecare proprietate locativă și sistemul de încălzire este realizat cu instalații termice în pardoseală. Blocul locativ atât pe partea exterioară cât în interior este finisat cu bun gust și toate spațiile sunt gândite până la ultimul detaliu, unde țevile de gaze naturale sunt mascate, iar aparatele de aer condiționat sunt instalate în spații special proiectate.

Ansamblul rezidențial din strada Unirii 19 este dezvoltat de către compania „Sunrise Properties Development”, aceasta este un Dezvoltator de încredere și muncește sârguincios pe piața dezvoltării obiectelor rezidențiale de top, proiectate cu design-uri moderne și construite calitativ din materiale durabile cu aplicarea tehnologiilor de ultimă generație.

Dragi vizitatori ai site-ului nostru, vă rugăm să treceți doar cu un singur click direct pe pagina web a complexului de locuințe „Unirii 19”, unde găsiți prezentate toate apartamentele noi cu mai multe detalii, unde sunt oferite toate contactele directe către managerii de vânzări și de pe care vă puteți programa cu o vizionare la blocul rezidențial din zona Faleza Nord.

Mai multe detalii despre acest complex

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Unirii 19B?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Unirii 19B Residence.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Unirii 19B din Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 4 camere.

Cât costă m² în Unirii 19B?

M² în acest complex costă de la ‍1 700 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Unirii 19B în Constanța?

Modalități de plata în Unirii 19B: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Unirii 19B?

Unirii 19B – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC