Previzualizare foto – fotografie originală aici

Unirii 19B
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Unirii, 19B, zona Faleza Nord, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Unirii, 19B, zona Faleza Nord, Constanța (Unirii 19B)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Unirii 19B pe hartă Constanța

str. Unirii, 19B, zona Faleza Nord, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireîncălzire în pardoseală,centrala termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente49
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare75 locuri de parcare subterane și supraterane
🟧 Regim inalțimeS+P+7
🟧 Securitatesistem de supraveghere
🟧 Tip imobilbloc paratamente

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe83–271 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

În zona Faleza Nord din orașul Constanța se află amplasat ansamblul rezidențial „Unirii 19”. Blocul de locuințe se găsește pe strada Unirii, la numărul 19 și are în vecinătate o mulțime de puncte de interes: patiserie, farmacie, o mulțime de magazine alimentare, cafenele, restaurante, taverne și pizzerii. De la locuințele noi sunt de parcurs doar 600 de metri până la Parcul Rotterdam, Plaja 3 Papuci și Waves Beach, până la Plaja Ariadna sunt numai 650 m, iar până la Plaja Modern se ajunge pe jos parcurgând 2,6 km. Portul Turistic Tomis se află la 5 km și de la complexul rezidențial „Unirii 19B” și se ajunge în centrul orașului Constanța parcurgând o distanță de 3 km și 4,8 km până la Gara, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt 24,7 km.

Prezentarea proiectului rezidențial

Complexul locativ „Unirii 19” este prevăzut cu un bloc de locuințe ultramodern proiectat și responsabil realizat. Structura de rezistență a clădirii locativă este formată din cadre din beton armat și regimul de înălțime al imobilului este structurat cu un Subsol plus Parter și plus 7 Etaje. Toate spațiile comune din blocul rezidențial sunt finisate cu bun gust cu materiale moderne și dispun de pardoseli placate cu granit, plafoanele de la Parter sunt placate cu lamele din lemn, pereții sunt vopsiți și placați cu calcar, sunt înfrumusețați cu oglinzi, iar la etaj sunt instalate lamele metalice alb vopsite și pereții sunt printați în conformitate cu ultimele tendințe de design. Casa scării este echipată cu ascensor modern și confortabil, ce are o funcționalitate sigură și silențioasă. Întreg complexul de locuințe este securizat și are dotat sistem de supraveghere video, iar la intrare este interfon instalat. În total în incinta complexului rezidențial sunt 75 locuri de parcare subterane și supraterane, dintre care 63 de parcări sunt localizate în subsolul imobilului și 12 parcări deschise.

În incinta complexului de locuințe „Unirii 19B” este organizat separat un spațiu special pentru depozitarea gunoiului.

Tipuri de apartamente

Un total de 49 unități locative excepționale sunt concepute în blocul de locuințe „Unirii 19”. Aveți posibilitatea de a alege dintre 33 de apartamente cu 2 camere, dintre nouă locuințe cu 3 camere, patru apartamente cu 4 camere și trei locuințe de tip Duplex. Suprafețele apartamentelor încep de la 83 mp și ajung până la 273 mp, plus acestea dispun de terase generoase și logii spațioase, ce sunt complet finisate și la care sunt instalate balustrade din sticlă securizată transparentă, ce ideal se încadrează în stilul arhitectural al blocului rezidențial fiind proiectate în așa mod ca să nu fie observate. Apartamentele poziționate la parterul imobilului facilită de grădini plantate. Se livrează imobilele finisate complet și au toate sistemele inginerești realizate. Este câte o centrală termică individuală pentru fiecare proprietate locativă și sistemul de încălzire este realizat cu instalații termice în pardoseală. Blocul locativ atât pe partea exterioară cât în interior este finisat cu bun gust și toate spațiile sunt gândite până la ultimul detaliu, unde țevile de gaze naturale sunt mascate, iar aparatele de aer condiționat sunt instalate în spații special proiectate.

Ansamblul rezidențial din strada Unirii 19 este dezvoltat de către compania „Sunrise Properties Development”, aceasta este un Dezvoltator de încredere și muncește sârguincios pe piața dezvoltării obiectelor rezidențiale de top, proiectate cu design-uri moderne și construite calitativ din materiale durabile cu aplicarea tehnologiilor de ultimă generație.

Dragi vizitatori ai site-ului nostru, vă rugăm să treceți doar cu un singur click direct pe pagina web a complexului de locuințe „Unirii 19”, unde găsiți prezentate toate apartamentele noi cu mai multe detalii, unde sunt oferite toate contactele directe către managerii de vânzări și de pe care vă puteți programa cu o vizionare la blocul rezidențial din zona Faleza Nord.

Acest proiect mai este numit și Unirii 19B Residence.

Unde se află Unirii 19B?

str. Unirii, 19B, zona Faleza Nord, Constanța.

Termen de finalizare Unirii 19B?

Unirii 19B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Unirii 19B în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Unirii 19B din Constanța?

Dezvoltătorul Unirii 19B este – Sunrise Properties Development.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC