Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Atelierelor Residence
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Atelierelor, 36-38

Schițe și prețuri în Atelierelor Residence

2 camere
de la 53 m2totul e vândut
3 camere
de la 92 m2totul e vândut

Atelierelor Residence pe hartă Constanța

Etape dezvoltare

Atelierelor Residence
construit
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăCadre şi planşee din beton armat
🟧 Încălzirecentrală
🟧 LiftSchindler
🟧 Număr apartamente22
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană şi terestră
🟧 Securitateda
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente53–93 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul Rezidenţial „Atelierelor Residence” se află amplasat în partea centrală a oraşului Constanța, pe strada Atelierelor, nr. 36-38.

Descrierea regiunii de amplasare

Complexul Locativ „Atelierelor Residence” este situat în apropiere de Plaja Modern şi literalmente este înconjurat de magazine, piețe, marketuri şi parcuri. Imediat lângă blocul de apartamente se află marketurile Carrefour şi Kaufland, Centrul Comercial Tomis Mall şi Casa de Cultură a Sindicatelor. Sunt multe cafenele şi pizzerii. Funcționează bănci, farmacii şi câteva Centre Medicale şi diagnostice. În vecinătate se află: Şcoala primară Ion Jalea, Liceul Ioan N. Roman și Şcoala de înot Răzvan Florea. În apropiere de Complexul locativ se află Parcul Primăriei, Parcul Teatrului şi Parcul Casei de Cultură. Distanţa de la scările locative până la malul Mării Negre este de doar 1,8 km, unde se ajunge în maxim 23 de minute pe jos. Centrul orașului Constanţa (Piaţa Unirii) se află la 1,3 km. Până la Gară sunt de parcurs 1,5 km şi Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu este la o distanţă de 24,3 km.

Caracteristica construcției şi structura Complexului Rezidenţial

Ansamblul rezidențial „Atelierelor Residence” dispune de un bloc de apartamente, construit cu un regim mic de înălțime cu un etaj la subsol, un parter şi cu 4 nivele locative. Structura de rezistență a construcției constă din cadre şi planșee din beton armat. Umplutura pereților este din cărămidă şi are grosimea de 30 cm. Clădirea este izolată termic şi fonic cu un sistem de izolare din polistiren expandat ignifugat cu grosimea de 10 cm, iar planșeele dintre etaje sunt placate cu polistiren extrudat cu grosimea de 15 cm. Blocul de apartamente este dotat cu lift de marcă Schindler cu capacitatea de ridicare a 5 persoane, care circulă la toate nivelele clădirii. Tâmplăria exterioară este cu profil PVC de marcă Salamander cu geam termopan tripan cu acoperire low-e. Rezidenții cu automobile facilită de locuri de parcare atât subterane cât şi din incinta curții. În bloc funcționează sistemul de interfon.

Despre apartamente

Ansamblul rezidențial „Atelierelor Residence” propune spre vânzare un număr total de 22 de unități locative. Apartamentele sunt generoase şi dispun de 2 şi 3 camere plus au terase spațioase. Suprafața totală a apartamentelor cu 2 camere este cuprinsă între 60,3 mp şi 68,1 mp. Apartamentele cu 3 camere sunt construite cu suprafața totală de la 93,3 mp până la 95,6 mp. Toate apartamentele au pereții finisați cu vopsea lavabilă, iar în bucătărie şi baie este placaj cu faianță şi pardoselile sunt placate cu gresie iar în camere sunt acoperite cu parchet laminat. Uşa de la intrare (cu antiefracție) şi uşile interioare (Pinum) sunt instalate. Camerele de baie sunt echipate cu obiecte sanitare. Locuinţele se încălzesc individual prin centrale termice Viessmann, care sunt conectate la caloriferele montate. Apartamentele sunt dotate cu echipamente de aer condiționat dual split şi multi split, care au o singură unitate exterioară şi câteva unități interioare.

Modalităţi de achitare

Plata integrală, plata în trei tranșe.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidenţial „Atelierelor Residence” este Compania de Construcţii şi de dezvoltare a imobiliarelor „ABC VAL” S.R.L., care are o experiență de mai mult de 25 de ani şi are lăsate în spate peste 1000 de apartamente construite calitativ.

Mai multă informație despre apartamente şi cum acestea pot fi achiziționate direct de la Dezvoltator, aflați de pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Atelierelor Residence”.

Unde se afla Atelierelor Residence?

str. Atelierelor, 36-38.

Termen de finalizare Atelierelor Residence?

Atelierelor Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Atelierelor Residence.

Cine este dezvoltatorul Atelierelor Residence în Constanța?

Dezvoltator Atelierelor Residence – ABC VAL.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC