Previzualizare foto – fotografie originală aici

Tomis Villa Promenada
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Promenada, Mamaia - Sat, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Promenada, Mamaia - Sat, Constanța (Bloc C1)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil
Faza construcție
str. Promenada, Mamaia - Sat, Constanța (Bloc C2)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil
Faza construcție
str. Promenada, Mamaia - Sat, Constanța (Bloc C3)
9 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 3
Indisponibil

Tomis Villa Promenada pe hartă Mamaia-Sat

str. Promenada, Mamaia - Sat, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftlift marca Kleeman
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente196
🟧 Număr clădiri3
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+8E / P+5E
🟧 Securitatevideointerfon, camere de luat vederi, bariere de acces -
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajepremium
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40.89–208.64 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locul de unde nu te poți lăsa să pleci

În una din cele mai căutate regiuni de pe litoralul românesc - în zona Mamaia Nord, pe strada Promenada, în locația componentă a orașului Năvodari, în Mamaia – Sat din județul Constanța se află localizat ansamblul rezidențial „Tomis Villa Promenada”.

Imobilele au o locație superbă la doar câtiva pași până la mare și beneficiază de o mulțime de restaurante în vecinătate, terase, beach baruri și cluburi de noapte.

De la complexul rezidențial „Tomis Villa Promenada” până în centrul orașului Constanța sunt de parcurs 14,4 km, distanța până la Gară este de 15,3 km și sunt de parcurs 22,3 km până la Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu.

Scurtă prezentare a deosebitului complex locativ

Complexul imobiliar „Tomis Villa Promenada” se compune din 3 blocuri de apartamente moderne (C1, C2 și C3), imobilele sunt proiectate cu o arhitectură deosebită și aspecte elegante și foarte atractive. Regimul de înălțime al clădirilor locative este de: Parter plus 8 Etaje locative și Parter plus 5 Etaje.

Imobilele sunt realizate cu o structură de rezistență din cadre din beton armat și absolut toate închiderile exterioare au o umplutură din cărămidă Porothem. Și toți pereții interiori precum și toate compartimentările apartamentelor sunt efectuate din zidărie din aceeași cărămidă termo eficientă. Fațadele blocurilor rezidențiale sunt ventilate și închiderile perimetrale pe partea exterioară sunt izolate termic cu un sistem format din vată minerală și polistiren. La fel și ferestrele instalate sunt de un grad sporit de eficiență termică și fonică și tâmplăria instalată are profil de la Salamander de culoare gri-antracit și geam triplex.

Ascensoarele instalate la scările rezidențiale sunt de mare viteză, de marca Kleeman, sunt foarte sigure, confortabile și silențioase. Coridoarele, spațiile de uz comun și casa scării din fiecare bloc locativ sunt în deplin finisate cu materiale durabile, cu piatră naturală (granit și marmură).

Locurile de parcare din complexul rezidențial „Tomis Villa Promenada” sunt organizate supraterane neacoperite și supraterane acoperite.

Cu barieră de acces este echipată intrarea cu mașina pe teritoriul ansamblului de locuințe. Toată curtea interioară, spațiile comune sunt dotate cu camere de luat vederi și non stop monitorizate. Iar accesul în apartamente este securizat și este controlat prin video interfon.

Detaliile apartamentelor deosebite

Un număr total de 196 unități locative sunt prezentate în blocurile rezidențiale „Tomis Villa Promenada”. Proprietățile sunt structurate cu scheme de tip studio-uri și apartamente cu două sau trei camere cu suprafețe de la 40,89 mp până la 208,64 mp. Toate apartamentele beneficiază de suprafețe mari vitrate și facilită de balcoane cochete amenajate cu balustrade din sticlă securizată, care permit să fie admirate în deplin toate răsăriturile și apusurile fermecătoare.

Locuințele sunt propuse în vânzare în versiune de finisare – „La alb” și toate pardoselile sunt turnate până la nivel de șapă, iar pereții interiori sunt mecanizat tencuiți, sunt prelucrați cu glet, zugrăviți și vopsiți cu vopsea lavabilă de culoare albă. La intrare în fiecare apartament sunt instalate uși calitative confecționate din metal și cu sisteme de antiefracție.

În locuințe există pregătiri pentru instalarea aparatelor de aer condiționat și pentru instalațiile electrice sunt doze modulare de la Gewis. Și sunt dotate și instalate centralele termice în condensații pentru asigurarea imobilelor cu căldură în timpul de iarnă, deoarece acest complex locativ înseamnă mult mai mult decât doar un loc pentru o vacanță confortabilă, aici este locul pentru a petrece o viață întreagă fericită.

Beneficiarii primesc apartamente conectate la necesarele utilități și pentru apă sunt dotate apometre, pentru gaz și curent sunt instalate contoare. Sistemul de canalizare la fel este racordat la blocuri.

Pentru a deveni vecin cu Marea Neagră și proprietar fericit a unui apartament excelent din complexul rezidențial „Tomis Villa Promenada”, vă așteptăm cu o vizită la biroul de vânzări a Dezvoltatorului, adresa și contactele căruia le găsiți afișate pe web pagina Dezvoltatorului – Tomis Villa. La fel de pe acest site vă puteți informa și cu alte informații și materiale utile despre locuințele excepționale. Grăbiți-vă, să alegeți și să rezervați unul din apartamentele cu vederi frontale sau laterale asupra Mării Negre.

Acest proiect mai este numit și Tomis Promenada.

Unde se află Tomis Villa Promenada?

str. Promenada, Mamaia - Sat, Constanța.

Termen de finalizare Tomis Villa Promenada?

Bloc C1, Bloc C2, Bloc C3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Tomis Villa Promenada în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Tomis Villa Promenada din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul Tomis Villa Promenada este – Tomis Villa.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC