Previzualizare foto – fotografie originală aici

Wida Mamaia
în Mamaia

Prețul / m2
de la ‍3 300 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
bd. Mamaia 436A, zona Centru Mamaia, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 2 blocuri în această etapă
Încă 2 blocuri
bd. Mamaia 436A, Mamaia (secțiunea A)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Necunoscut
În desfășurare

Schițe și prețuri în Wida Mamaia

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 5 februarie 2024
1 camere
49.6–56.3 m2
preț la cerere
2 camere
58.7–103.7 m2
preț la cerere
3 camere
95.3–190.7 m2
preț la cerere
Penthouse-uri
192.3–390.1 m2
preț la cerere
Duplex-uri
159–270.5 m2
preț la cerere

Wida Mamaia pe hartă Mamaia

bd. Mamaia 436A, zona Centru Mamaia, Constanța

Plata în rate la Wida Mamaia

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Wida Mamaia

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţirestaurant, piscină, zonă de sport și fitness
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente137
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+Mz+5E/ S+P+5E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet premium
🟧 Înălțime plafoane3.75 m
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe49–390 m²

Despre ansamblu rezidențial

Deosebit amplasat cu Marea Neagră învecinat

Complexul de locuințe „Wida Mamaia Residence” se află amplasat excepțional între Lacul Siutghiol și Marea Neagră și oferă acces facil către plajă, unde se ajunge în doar câteva minute pietonal. Clădirea de apartamente se găsește localizată pe Bulevardul Mamaia, la numărul 436A, în zona centrală a stațiunii Mamaia din județul Constanța. Peste drum de complexul de locuințe se află supermarketul Mega Image, în proximitatea clădirii de apartamente sunt o mulțime de hoteluri, pensiuni, vile, funcționează restaurante, cafenele, taverne, cluburi de noapte și sunt „Beach” baruri. În apropiere de locuințele noi sunt stații ale mijloacelor de transport în comun pe unde circulă autobuze și maxi-taxi. Și de la complexul de locuințe „Wida Mamaia Residence” sunt de parcurs 4,1 km până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” și 5,1 km până la Luna Park. Sunt aproximativ 9-10 km până în centrul orașului Constanța, 10,2 km până la Gara din Constanța și 26 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Despre construcția și amenajarea complexului rezidențial

Proiectul rezidențial „Wida Mamaia Residence” este prezentat cu o clădire rezidențială de un aspect deosebit, ce este proiectată într-un stil arhitectural sofisticat și grandios similar palatelor europene. Blocul de apartamente dispune de un regim mixt de înălțime și are un Subsol plus Parter plus Mezanin și plus 5 Etaje/Subsol plus Parter și plus 5 Etaje locative și clădirea rezidențială este împărțit în trei secțiuni. La construcția imobilului sunt folosite doar materiale de calitate superioare cu utilizarea celor mai inovative tehnologii și cu aplicarea ideilor de design modern. Casa de apartamente dispune de o structură de rezistență realizată pe cadre din beton armat și toți pereții zidiți din blocuri termo și fono eficiente. Secțiile blocului locativ sunt echipate cu ascensoare de ultimă generație și la intrare în clădirea rezidențială este excepțional amenajat un lobby spațios și luxos cu suprafața totală de circa 300 mp și cu înălțimea de 4 metri, unde sunt aplicate finisaje contemporane și unde este folosită piatra naturală de producere italiană, iar designul interior vă cucerește de la primul pas.

Rezidenții complexului locativ „Wida Mamaia Residence” beneficiază de o mulțime de facilități și au oferite la dispoziție în incintă: o piscină, o zonă de sport și o sală de fitness, funcționează un restaurant și este un salon de înfrumusețare. Iar locurile de parcare sunt organizate subterane și există și parcări supraterane.

Apartamente excepționale cu vedere la mare

În total sunt concepute 137 de unități locative în incinta complexului rezidențial „Wida Mamaia Residence”. Toate apartamentele sunt mega confortabile, au scheme logic proiectate, sunt funcționale și foarte primitoare. În vânzare sunt oferite locuințe cu o cameră de tip – Studio, apartamente cu 2 și 3 camere, unități locative de lux – Penthouse-uri și Duplex-uri cu 4 și 5 camere. Înălțimea liberă a tavanelor apartamentelor este de 375 cm, suprafața proprietăților locative variază între 49 mp și 390 mp și imobilele facilită de balcoane și terase superbe. Toate apartamentele se livrează absolut finisate cu materiale organice de clasă Premium și sunt finisate în stiluri de design unice. Locuințele sunt complet echipate și dotate cu accesorii contemporane și sunt complet utilate cu toate instalațiile inginerești realizate. Complexul rezidențial este racordat la toate utilitățile generale și apartamentele sunt asigurate cu apă curentă, au gaz, electricitate și sunt branșate la sistemul de canalizare.

Locuințele complexului rezidențial „Wida Mamaia Residence” oferă vederi fascinante asupra Mării Negre și priveliști spectaculoase către Lacul Siutghiol.

Persoanele interesate de o locuință excepțională cu amplasare perfectă, sunt așteptate să viziteze pagina web a complexului de rezidențial „Wida Mamaia Residence”, unde sunt afișate mai multe informații utile și mai multe detalii despre cum apartamentele pot fi achiziționate direct de la Dezvoltator.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Wida Mamaia?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Wida Residence, Wida Residence Mamaia.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Wida Mamaia din Mamaia?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, penthouse-uri, duplex-uri.

Cât costă m² în Wida Mamaia?

M² în acest complex costă de la ‍3 300 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Wida Mamaia în Mamaia?

Modalități de plata în Wida Mamaia: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Wida Mamaia?

secțiunea A, secțiunea B, secțiunea C – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC