Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Building BND
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 179 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
bd. Mamaia 294, Constanța

Schițe și prețuri în Building BND

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 3 februarie
2 camere66–86.5 m2de la ‍1 204 € +TVA / m2de la ‍85 500 € +TVA
3 camere91.15–114.5 m2de la ‍1 179 € +TVA / m2de la ‍107 500 € +TVA
4 camere153–160.5 m2prețul se clarifică

Building BND pe hartă Constanța

bd. Mamaia 294, Constanța

Etape dezvoltare

Building BND
Bloc A, Bloc B
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

FacilităţiBuilding BND se bucură de o amplasare privilegiată, chiar la intrarea în stațiunea Mamaia, oferind o vedere spectaculoasă spre mare și spre lacul Tăbăcăriei.
Încălzirecentrală Ariston + încălzire în pardoseală
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri2
Parcaresubterana și supraterană
Regim inalțimeS+P+5E și S+P+6E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduribeton
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente66–166.6

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație exclusivistă

Ansamblul locativ „BUILDING BND” este amplasat foarte privilegiat și oferă rezidenților săi acces atât către Marea Neagră cât și spre Lacul Tăbăcăriei. Locuințele noi din „BUILDING BND” sunt dezvoltate pe bulevardul Mamaia, la numărul 294B în orașul Constanța și se află poziționate chiar la intrare în stațiunea Mamaia. Apartamentele noi se găsesc într-o zonă în deplin dezvoltată cu multe puncte comerciale, cu diverse magazine și supermarketuri, cu o mulțime de puncte de agrement, baruri, taverne și restaurante și plus în proximitatea imobilelor funcționează instituții bancare, sunt farmacii, este spital și se află școli și grădinițe. În proximitate se află EOS Beauty Salon, este Piscina Faleza Nord COnstanța, sala de sport „InMotion Fitness First”, sala de fitness Total Fitness GYM și complexul sportiv Gravity Park, sunt 4 km cu mașina până la Luna Park și 2,3 km până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” și este doar un kilometru până la Delfinariu și Microrezervație. La 850 de metri este supermarketul Mega Image, sunt 260 de metri până la Centrul Medical Județean Constanța al M.A.I., 300 de metri până la Colegiul Tehnic Energetic, 400 de metri până la Grădinița Piticot și 800 de metri până la Școala Primară Colibri.

În apropiere de blocurile locative „BUILDING BND” circulă autobuze și sunt de parcurs 4,2 km până la Piața Unirii din Constanța și 6,1 până la Gară, iar Aeroportul Internațional din Constanța „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de 24,9 km față de complexul rezidențial. Iar până la plajă se ajunge pe jos în doar 10 minute făcând o plimbare plăcută.

Prezentare generală a complexului de locuințe

Proiectul locativ „BUILDING BND” este prezentat pe piața imobilelor noi din Constanța cu două blocuri locative moderne și sigure, acestea sunt ingenios proiectate și cu o mare responsabilitate realizate. Dezvoltatorul construiește imobilele cu o deosebită atenție la toate detalii și aspectele clădirilor sunt foarte elegante și atractive. Regimul de înălțime al blocurilor este diferit, primul bloc locativ are un Subsol plus Parter și plus 5 Etaje, iar al doilea bloc este proiectat cu un Subsol plus Parter și plus 6 Etaje. Structura de rezistență clădirilor constă din cadre din beton armat și umplutura pereților este realizată din materiale eficiente din punct de vedere termic și fonic și pentru a menține un mediu favorabil interior la locuințe este instalată tâmplărie exterioară cu profil din aluminiu de la firma Wicona. Lifturile instalate la casa scării sunt alese de marca Schindler, sunt sigure și au funcționare silențioasă.

În curtea complexului BUILDING BND este amenajat un loc de joacă pentru copii și accesul în incinta complexului rezidențial este securizat și se face prin bară de acces și instalate sunt video interfoane. La alegerea rezidenților există organizate parcări subterane și supraterane.

Unități locative

Ansamblul locativ „BUILDING BND” dispune de 60 de unități locative ingenios proiectate cu 2, 3 și 4 camere spațioase, care au suprafețele de la 66 mp și până la 166,66 mp și locuințele dispun de balcoane și terase. Se predau în folosință apartamentele finisate cu finisaje moderne și echipate cu instalații inginerești. Locuințele au tavane extensive Barrisol, dispun de sistem de încălzire instalat prin pardoseală și fiecare apartament are instalată centrală termică proprie de marca Ariston. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal cu sistem antiefracție. La predarea locuințelor în exploatare toate utilitățile generale sunt racordate și acestea sunt asigurate cu apă, gaze naturale, curent electric și sunt branșate la sistemul de canalizare.

Nu ezitați să treceți pe pagina web a Dezvoltatorului și să vă alegeți unul din apartamentele din care se deschid vederi panoramice spre Marea Neagră și spre Lacul Tăbăcăriei. Din site-ul nostru aveți acces direct către site-ul Dezvoltatorului, de unde puteți afla mai multe informații despre apartamente, contacte și metode de plată.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Building BND?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Building BND?

bd. Mamaia 294, Constanța.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Building BND în Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă metru pătrat în Building BND?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1179 € +TVA.

Termen de finalizare Building BND?

Building BND – undefined.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC