Previzualizare foto – fotografie originală aici

BNB Mamaia Residence
în Constanța

Apartamente
de la ‍128 862 €
Prețul / m2
de la ‍1 800 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
bd. Mamaia 294, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

bd. Mamaia 294, Constanța (Bloc A)
6 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare
bd. Mamaia 294, Constanța (Bloc B)
7 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2023 tr. 4
În desfășurare

Schițe și prețuri în BNB Mamaia Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 4 ianuarie 2024
2 camere
66–86.52 m2
de la ‍1 800 € +TVA / m2de la ‍128 862 € +TVA
3 camere
91.47–114.43 m2
de la ‍1 800 € +TVA / m2de la ‍168 138 € +TVA
4 camere
152.95–160.52 m2
de la ‍2 160 € +TVA / m2de la ‍330 372 € +TVA

BNB Mamaia Residence pe hartă Constanța

bd. Mamaia 294, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală Ariston + în pardoseală Hertz
🟧 Izolații termicesistem fațadă ventilată format din vată bazaltică si sistem placi fibrociment
🟧 Lift 2 Lifturi Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente60
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare parcare la subsol + parter
🟧 Regim inalțimeS+P+5E și S+P+6E
🟧 Securitatebarieră de acces în incinta complexului
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Confortlux
🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe66–166.66 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație exclusivistă

Ansamblul locativ „BUILDING BND” este amplasat foarte privilegiat și oferă rezidenților săi acces atât către Marea Neagră cât și spre Lacul Tăbăcăriei. Locuințele noi din „BUILDING BND” sunt dezvoltate pe bulevardul Mamaia, la numărul 294B în orașul Constanța și se află poziționate chiar la intrare în stațiunea Mamaia. Apartamentele noi se găsesc într-o zonă în deplin dezvoltată cu multe puncte comerciale, cu diverse magazine și supermarketuri, cu o mulțime de puncte de agrement, baruri, taverne și restaurante și plus în proximitatea imobilelor funcționează instituții bancare, sunt farmacii, este spital și se află școli și grădinițe. În proximitate se află EOS Beauty Salon, este Piscina Faleza Nord COnstanța, sala de sport „InMotion Fitness First”, sala de fitness Total Fitness GYM și complexul sportiv Gravity Park, sunt 4 km cu mașina până la Luna Park și 2,3 km până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” și este doar un kilometru până la Delfinariu și Microrezervație. La 850 de metri este supermarketul Mega Image, sunt 260 de metri până la Centrul Medical Județean Constanța al M.A.I., 300 de metri până la Colegiul Tehnic Energetic, 400 de metri până la Grădinița Piticot și 800 de metri până la Școala Primară Colibri.

În apropiere de blocurile locative „BUILDING BND” circulă autobuze și sunt de parcurs 4,2 km până la Piața Unirii din Constanța și 6,1 până la Gară, iar Aeroportul Internațional din Constanța „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de 24,9 km față de complexul rezidențial. Iar până la plajă se ajunge pe jos în doar 10 minute făcând o plimbare plăcută.

Prezentare generală a complexului de locuințe

Proiectul locativ „BUILDING BND” este prezentat pe piața imobilelor noi din Constanța cu două blocuri locative moderne și sigure, acestea sunt ingenios proiectate și cu o mare responsabilitate realizate. Dezvoltatorul construiește imobilele cu o deosebită atenție la toate detalii și aspectele clădirilor sunt foarte elegante și atractive. Regimul de înălțime al blocurilor este diferit, primul bloc locativ are un Subsol plus Parter și plus 5 Etaje, iar al doilea bloc este proiectat cu un Subsol plus Parter și plus 6 Etaje. Structura de rezistență clădirilor constă din cadre din beton armat și umplutura pereților este realizată din materiale eficiente din punct de vedere termic și fonic și pentru a menține un mediu favorabil interior la locuințe este instalată tâmplărie exterioară cu profil din aluminiu de la firma Wicona. Lifturile instalate la casa scării sunt alese de marca Schindler, sunt sigure și au funcționare silențioasă.

În curtea complexului BUILDING BND este amenajat un loc de joacă pentru copii și accesul în incinta complexului rezidențial este securizat și se face prin bară de acces și instalate sunt video interfoane. La alegerea rezidenților există organizate parcări subterane și supraterane.

Unități locative

Ansamblul locativ „BUILDING BND” dispune de 60 de unități locative ingenios proiectate cu 2, 3 și 4 camere spațioase, care au suprafețele de la 66 mp și până la 166,66 mp și locuințele dispun de balcoane și terase. Se predau în folosință apartamentele finisate cu finisaje moderne și echipate cu instalații inginerești. Locuințele au tavane extensive Barrisol, dispun de sistem de încălzire instalat prin pardoseală și fiecare apartament are instalată centrală termică proprie de marca Ariston. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal cu sistem antiefracție. La predarea locuințelor în exploatare toate utilitățile generale sunt racordate și acestea sunt asigurate cu apă, gaze naturale, curent electric și sunt branșate la sistemul de canalizare.

Nu ezitați să treceți pe pagina web a Dezvoltatorului și să vă alegeți unul din apartamentele din care se deschid vederi panoramice spre Marea Neagră și spre Lacul Tăbăcăriei. Din site-ul nostru aveți acces direct către site-ul Dezvoltatorului, de unde puteți afla mai multe informații despre apartamente, contacte și metode de plată.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut BNB Mamaia Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Building BND Mamaia.

Unde se află BNB Mamaia Residence?

bd. Mamaia 294, Constanța.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în BNB Mamaia Residence din Constanța?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, 4 camere.

Cât costă m² în BNB Mamaia Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 800 € +TVA.

Termen de finalizare BNB Mamaia Residence?

Bloc A, Bloc B – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC