Previzualizare foto – fotografie originală aici

Titan Grigorescu Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae Grigorescu, 117-121, zona Titan, Sector 3

Mai detaliat despre blocuri

str. Nicolae Grigorescu, 117-121 (Bloc 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Nicolae Grigorescu, 117-121 (Bloc 2)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Titan Grigorescu Residence pe hartă București

str. Nicolae Grigorescu, 117-121, zona Titan, Sector 3

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareda
🟧 Regim inalțimeP+6E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate

Despre ansamblu rezidențial

Localizat în zona Grigorescu

În municipiul București, la sectorul 3, în cartierul Titan, pe Bulevardul Nicolae Grigorescu, la numerele 117-121 se găsește localizat ansamblul rezidențial „Titan Grigorescu Residence”. Complexul se învecinează cu Parcul Acvatic „Romulus & Nicolas Water Park”, cu o sală de sport, cu cafenele și cu diferite magazine, este magazinul „C-Deco”, un centrul comercial și un magazin cu materiale de construcții. În vecinătate sunt astfel de organizații educaționale: Grădinița nr. 241, Grădinița „Strumfișor”, Grădinița „Diamond Kids”, Creșa nr. 32 și Școala nr. 89 „Nicolae Labiș”.

De asemenea în apropiere de locuințe sunt stații de alimentare (benzinării) și spălătorii auto. Distanța de la casa de apartamente până în centrul Bucureștiului (până la Piața Unirii) este de 7,3 km. Gara de Nord se află la 10,6 km de la complex. Iar Aeroportul internațional Henri Coandă este la 24,2 km și Aeroportul Băneasa se află la 17,4 km.

Prezentarea complexului și caracteristici generale constructive

Complexul rezidențial „Titan Grigorescu Residence” este complet finisat și este format dintr-un singur bloc locativ, acesta dispune de o structură de înălțime cu Subsol+Parter+5 Etaje locative și al șaselea Etaj este construit retras. La construcția clădirii de apartamente Dezvoltatorul a folosit cele mai calitative și durabile materiale, cu utilizarea a sistemelor contemporane și a echipamentelor termice de ultimă generație, ce asigură un nivel ridicat de siguranță.

Absolut toți rezidenții complexului – deținători a transportului personal vor fi satisfăcuți, deoarece complexul rezidențial dispune de un număr mare de locuri de parcare, la alegere mașinile pot fi parcate atât subteran cât și pe locurile de parcare organizate supraterane împrejurul imobilului.

Apartamente finalizate și date în utilizare

Un număr total de 88 de locuințe complet finalizate și toate absolut finisate sunt construite în incinta complexului rezidențial „Titan Grigorescu Residence”. Unitățile locative sunt proiectate și realizate cu scheme funcționale cu 2 camere și cu 3 camere. Toate finisajele utilizate sunt foarte atent alese cu un bun gust și sunt aplicate cu multă grijă și cu o mare responsabilitate, pentru a bucura locatarii și pentru a sluji mult timp. Designul apartamentelor este gândit pentru a oferi funcționalitate la maxim locatarilor așa ca ei să se simtă la maxim de confortabil. Apartamentele au instalate toate comunicațiile, instalațiile și obiectele sanitare, instalațiile termice și electrice. Și toate locuințele sunt racordate la rețeaua de curent electric, la sistemul de canalizare, la apă și este branșament la țeava de gaze naturale, toate fiind contorizate separat. Compania „Media City” este Dezvoltator imobiliar și cu mândrie prezintă pe piața imobiliară din București complexul locativ perfect construit „Titan Grigorescu Residence”.

Despre alte detalii ale apartamentelor și despre restul informațiilor utile, disponibilitatea locuințelor, mai multe momente tehnice ale complexului locativ, schițele unităților locative, pozele blocului și finisajele interioare, despre toate metodele de plată acceptate și toate amănuntele proiectului locativ, vă rugăm să citiți de pe site-ul complexului locativ „Titan Grigorescu Residence”.

Acest proiect mai este numit și Grigorescu Residence.

Unde se află Titan Grigorescu Residence?

str. Nicolae Grigorescu, 117-121, zona Titan, Sector 3.

Termen de finalizare Titan Grigorescu Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Titan Grigorescu Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Titan Grigorescu Residence din București?

Dezvoltătorul Titan Grigorescu Residence este – MediaCity.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC