Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Paladin Residence
în Corbeanca

Case
de la ‍121 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 100 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
șos. Unirii, 216, Corbeanca, Ilfov

Schițe și prețuri în Paladin Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 15 februarie 2024
Vile
130–150.1 m2
de la ‍1 100 € +TVA / m2de la ‍143 000 € +TVA
Case
110–194.72 m2
de la ‍1 100 € +TVA / m2de la ‍121 000 € +TVA

Paladin Residence pe hartă Corbeanca

șos. Unirii, 216, Corbeanca, Ilfov

Plata în rate la Paladin Residence

Rate la dezvoltator

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Paladin Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisupraveghere video
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr apartamente150 de case
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțime2
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase individuale și vile duplex
🟧 Total suprafata teren 100.000 mp
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe130–189 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Paladin Residence” se află amplasat pe strada Unirii, nr. 216 în centrul comunei Corbeanca, județul Ilfov.

Despre localitatea amplasării

Complexul locativ este situat la doi kilometri față de DN1 și la doar 450 de metri de la șoseaua principală din Corbeanca. În imediata apropiere de Rezidență se află cafenele, este marketul Mega Image și sunt câteva magazine mixte, este un spital, școala medie nr. 1 și Primăria Corbeanca. În fiecare 30 de minute circulă transport din fața Complexului până la Piața Presei. Distanța de la cartierul locativ până la intrarea în București este de doar 15 km și Piața Victoriei se află la 20,2 km, iar până la Piața Unirii sunt 25,1 km. Gara de Nord se află la 22,1 km de la ansamblul locativ. Aeroportul Internațional Henri Coandă este situat la 14,4 km și până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 15,5 km.

Informații generale despre Complexul Rezidențial

Complexul Locativ „Paladin Residence” are construite trei tipuri de case: case înșiruite, case de tip duplex și case private individuale complet personalizate. Casele stau pe fundații de două direcții, sistemul de rezistență este bazat pe cadre și diafragme din beton armat și planșeele la fel sunt din beton armat. Pereții caselor sunt zidiți din cărămidă multipor. Compartimentările interioare la fel sunt zidite din cărămidă și au grosimea pereților de 11,5 cm. Tavanele sunt efectuate din gips – carton. Fațada imobilelor este izolată termic cu polistiren expandat de 10 cm iar placa de la parter este izolată termic cu polistiren extrudat cu grosimea de 3 cm. Din exterior casele sunt finisate cu tencuială decorativă. Balcoanele și terasele dispun de un sistem de hidroizolație. Tâmplăria exterioară este instalată cu profil PVC Veka sau Gealan și geam termopan/tripan și glafuri exterioare din PVC. Fiecare locuință dispune de câte două locuri de parcare supraterane amenajate în fața casei. În Complex sunt amenajate spații comerciale și locuri de odihnă și zone de relaxare, există două terenuri de joacă pentru copii. Sunt servicii de întreținere și curățenie. Teritoriul Complexului locativ dispune de pază, este sub supraveghere video și are monitorizare. Străzile din incintă sunt asfaltate și dispun de iluminat stradal

Descrierea locuințelor

În total ansamblului rezidențial „Paladin Residence” are un număr de 150 de case, care se predau cu astfel de finisaje. Băile și bucătăriile au pardoselile placate cu gresie și faianță pe pereții din baie și pe blatul de lucru din bucătărie. În toate camerele, dormitoarele, livingurile, holurile pereții sunt tencuiți și vopsiți și este acoperire cu parchet laminat pe pardoseli. Sunt instalate uși celulare interioare și ușa de acces în pod. Camerele de baie sunt absolut utilate și dotate cu astfel de obiecte sanitare: cadă cu baterie, cabină duș, vas wc, lavoar cu baterie și desigur că toate accesoriile sunt incluse. Sunt montate toate prizele și întrerupătoarele de la Schneider (55 circuite). Toate unitățile locative se încălzesc autonom și sunt dotate cu centrale termice individuale de marcă Viessemann – Romstal și au instalate radiatoare din oțel, care se dimensionează în funcție de volumul casei. Casele sunt racordate la apă curentă, este sistem de canalizare a ansamblului. Gazele naturale și curentul electric este branșament de la rețeaua stradală. Apometrele și contoarele sunt instalate individuale pentru fiecare utilitate și pentru fiecare unitate locativă. Este cablaj pentru TV și linie telefonică. RDS, internet prin fibră optică.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Paladin Residence” este Compania „MediaCity”, care este prezentată pe piața României din anul 1996 și activează cu succes în domeniul imobiliar și al construcțiilor.

Mai multe informații despre structura constructivă, despre compartimentarea camerelor în locuințe, detalii tehnice, pozele tuturor caselor și despre cum se poate de achiziționat o casă direct de la Dezvoltator, găsiți pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Paladin Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Paladin Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Paladin Residence Corbeanca, Paladin Residence case.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Paladin Residence din Corbeanca?

Se oferă spre vânzare vile, case.

Cât costă m² în Paladin Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 100 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Paladin Residence în Corbeanca?

Modalități de plata în Paladin Residence: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Paladin Residence?

case – în construcție.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC