Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Sun Residence Cug
în Iași

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Hilincea, 43, zona Frumoasa, Iași

Schițe și prețuri în Sun Residence Cug

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 57 m2totul e vândut

Sun Residence Cug pe hartă Iași

str. Hilincea, 43, zona Frumoasa, Iași

Etape dezvoltare

Sun Residence Cug
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, loc de joaca pentru copii
Încălzirecentra termica individuala
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțime7
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăsupraveghere video

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente52–60

Informații despre Ansamblul rezidențial

Informații despre locație

Ansamblul de locuințe „Sun Residence Cug” se află construit pe strada Hlincea din zona Cug-Rond Vechi, în orașul Iași.

Nu departe de apartamente funcționează magazine, supermarket-uri, cafenele, restaurante, este o farmacie, o stomatologie, un salon de înfrumusețare, sunt școli și grădinițe.

Blocul locativ „Sun Residence Cug” se află amplasat în imediata apropiere de Șoseaua Nicolina și foarte aproape de stația RATP cu linii de autobuz la doar 200 de metri. Distanța până în centrul orașului Iași este 5,1 km, până la Gara Mare sunt de parcurs 5,5 km, iar Aeroportul Internațional din Iași se află la 10,1 km.

Mică prezentare a complexului imobiliar

Ansamblul imobiliar „Sun Residence Cug” este prezentat cu o clădire rezidențială modernă, ce este construită cu un regim de înălțime cu 7 Etaje și dispune de un grad înalt de rezistență seismică la cutremure de până la 9 grade pe scara Richter.

Imobilul este construit cu responsabilitate, cu respectarea tuturor normelor în vigoare, cu folosirea materialelor contemporane și inovative. Clădirea se bazează pe fundații de tip – radier general și are o structură de rezistență sigură și durabilă formată din cadre din beton armat și cu închiderile exterioare cu zidărie din cărămidă Porotherm cu grosimea de 30 cm și pereții interiori perimetrali ai apartamentelor și compartimentările la fel sunt realizate din cărămidă. Pe pereții exteriori peste tot perimetrul clădirii este aplicat un sistem termic cu grosimea de 100 mm și densitatea EPS80. Și la bloc este instalată tâmplărie cu profil PVC și 6 camere termice, cu geam termopan. Spațiile comune din bloc, coridorul, holul, casa scării sunt complet finisate și au instalat sistem de iluminat public cu becuri Led. În bloc este instalat ascensor silențios și sigur și imobilul dispune de carte tehnică a construcției.

Curtea complexului de locuințe este foarte generoasă, are planate diverse spații verzi cu iarbă, arbuști și brazi, dispune de alei pietonale pavate și complexul are un loc special amenajat cu echipamente moderne pentru joaca în siguranță a copiilor și întreg teritoriul adiacent ansamblului rezidențial este iluminat nocturn cu Led-uri.

Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane și întreg ansamblul locativ „Sun Residence Cug” dispune de sistem de supraveghere video. Accesul în locuințe este controlat și se face prin intermediul sistemului cu interfon.

Finisaje, dotări și detaliile apartamentelor

Complexul rezidențial „Sun Residence Cug” dispune de peste 30 de apartamente primitoare, toate cu planimetrii moderne cu 2 și 3 camere spațioase și unde fiecare metru pătrat este funcțional proiectat. Locuințele sunt luminoase și primitoare și dispun de suprafețe de la 52 mp până la 60 mp.

Complet finisate se predau în folosință toate apartamentele și versiunea de finisare – „la cheie” include doar finisaje de calitate superioară. Proprietățile se predau în folosință cu toate finisajele standarde aplicate și dispun de placări cu gresie, faianță și parchet, au tavanele și pereții tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă și cu toate instalațiile sanitare și electrice conduse și puse la poziții. Dar, la dorința cumpărătorului există posibilitatea de alegere a tuturor finisajelor. Centralele termice proprii pentru fiecare apartament asigură locuințele cu un mediu termic calitativ și autonom, ce oferă posibilitatea de control a temperaturii și posibilitatea de economisire a costurilor la facturi. Toate instalațiile dotate dispun de distribuitoare și sunt alese de la furnizori cu reputație. Blocul rezidențial este dat în exploatare cu toate utilitățile racordate și apartamentele au apă, curent electric și gaze naturale, este branșament la sistemul de canalizare și locuințele sunt contorizate separat. Fiecare unitate locativă are acces la internet și este dotat cablг pentru TV.

Pentru achiziționare, rezervare și pentru mai multe informații despre apartamentele noi, despre finisaje și contactele managerilor de vânzări, vă rugăm să treceți direct de pe site-ul nostru pe pagina web a complexului locativ „Sun Residence Cug”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Sun Residence Cug?

str. Hilincea, 43, zona Frumoasa, Iași.

Termen de finalizare Sun Residence Cug?

Sun Residence Cug – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Sun Residence Cug.

Cine este dezvoltatorul Sun Residence Cug în Iași?

Dezvoltator Sun Residence Cug – Sun Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC