Previzualizare foto – fotografie originală aici

Fusion Towers
în Iași

Prețul / m2
de la ‍1 250 €
pe ‍80 €
Dezvoltător
Adresă
șos. Nicolina, 102A, zona Valea Adâncă, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 1
șos. Nicolina, 102A (Bloc 1)
13 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 3 a anului 2018
În desfășurare
Bloc 2
șos. Nicolina, 102A (Bloc 2)
13 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2020
În desfășurare

Schițe și prețuri în Fusion Towers

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 2 martie 2023
1 camere
39.32–40.53 m2
de la ‍1 250 € / m2de la ‍49 150 €
2 camere
49.71–50.25 m2
de la ‍1 220 € / m2de la ‍61 288 €
3 camere
80.1 m2
de la ‍1 250 € / m2de la ‍100 125 €

Fusion Towers pe hartă Iași

șos. Nicolina, 102A, zona Valea Adâncă, Iași

Ipoteca în Fusion Towers

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistență structură din beton armat, pereti exteriori din cărămidă și BCA
🟧 Facilităţiparc, supermarket, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică HABITAT, încălzire în pardoseală
🟧 Lift2 ascensoare marca Schindler
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz, microbuz
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană pe două niveluri şi supraterană
🟧 Regim inalțimeP+12E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduripereti interiori din cărămidă și BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere,
🟧 Suprafața locuințe37–80.1 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Fusion Towers Nicolina” este poziționat în zona Cug, pe Șoseaua Nicolina la numărul 120. Ansamblul are o amplasare apropiată de mijloacele de transport in comun și are acces facil către centru orașului Iași. În apropiere de locuințe se află un parc, este spital, sunt farmacii, supermarket-uri, funcționează diverse magazine și cafenele, de asemenea se găsesc școli și grădinițe.

Structura caselor și conceptul complexului

Complexul locativ „Fusion Towers Nicolina” dispune de trei clădiri de apartamente de tip – turn, construite cu un regim de 10 etaje înălțime. Clădirile de apartamente sunt ridicate pe cadre din beton armat cu cărămidă și blocuri BCA Ytong de clasă superioară. Sistemul de izolare termică este efectuat din vată bazaltică cu 2 starturi de plăci rigide cu grosimea de 10 cm. Din exterior blocul locativ este finisat cu tencuială decorativă de marcă Caparol și fațada dispune de fibre de carbon cu autocurățire. Ferestrele instalate la bloc sunt de firma Gealan cu profil PVC cu 6 camere și cu sticlă triplă de 44 mm, cu control solar low-e. Fiecare scară a blocurilor de apartamente este echipată cu câte două ascensoare Schindler. Iar casa scării dispune de trepte din marmură. La subsolul clădirii se află organizată o parcare generoasă cu funcționarea unui lift pentru automobile (elevator special pentru parcarea automată a mașinilor), dar și la exterior la fel sunt organizate locuri de parcare. În acest complex locativ este dedicat un spațiu generos pentru terenul de joaca a copiilor. Este acces securizat, este interfon și supraveghere video.

Locuințe și finisaje

Un număr total de 290 de unități locative moderne cu 1, 2 și 3 camere spațioase sunt logic amplasate în blocurile locative „Fusion Towers Nicolina”. Cele mai mici apartamente dispun de o cameră și au suprafața de la 37 mp până la 43,17 mp, locuințele cu 2 camere sunt proiectate cu scheme cu suprafața de la 40,59 mp până la 63,25 mp și cele mai mari apartamente dispun de 3 camere și au suprafața între 64,85 mp și 80,10 mp. Apartamentele se vând finisate - la cheie. Ușa de acces în apartamente este metalică și are greutatea de 100 km și are 3 puncte de închidere, ușile interioare sunt de producere italiană de marca Pinum și sunt efectuate din lemn. Parchetul este oferit la alege cu grosimea de 8, 9, 10 mm. Pereții interiori sunt prelucrați cu tencuială decorativă Baumit pe bază de ciment. Grosimea gresiei și a faianței placate este de 10 mm și accesata este de producere italiană - Naxos. Sistemul de încălzire prevede radiatoare de marca Romstal cu posibilitatea de reglare a temperaturii. Centrala termică instalată este de tip - în condensații, de marca HABITA de 21 KW. Pentru locatarii interesați - opțional poate fi efectuat sistemul de încălzire și prin pardosea (fără cost suplimentar). Instalațiile sanitare și termice sunt - PEX. Bateriile instalate sunt de tip Gamma G01. Un plus mare a acestor locuințe este sistemul implementat - „Smart House” (întrerupătoare de lumină pot fi acționate prin touch-screen sau prin sistemul Wi-Fi și telefon mobil, la fel prin telefonul mobil și Wi-fi poate fi reglată temperatura ambiente din apartament, ușa de acces poate fi deschisă prin cartelă, cu cod sau prin amprentă digitală).

Metode de plată

Plata integrală, credit bancar și rate de la dezvoltator.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Fusion Towers Nicolina” este o companie cu o experiență de mai mult de 10 ani în domeniul construcțiilor bunurilor imobiliare. Compania folosește la construcțiile sale doar materiale durabile de calitate Premium cu prezentarea tuturor certificatelor de calitate pentru fiecare din materialele utilizate.

Persoanele interesate de acest proiect imobiliar sunt invitate și sunt așteptate pe pagina web a ansamblului rezidențial „Fusion Towers” sau să revină cu un apel către Dezvoltator, pentru a afla mai multe informații și detalii despre complex și despre apartamentele disponibile.

Mai multe detalii despre acest complex

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Fusion Towers?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Fusion Towers din Iași?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Fusion Towers?

M² în acest complex costă de la ‍1 250 €.

Cum să cumpăr un apartament în Fusion Towers în Iași?

Modalități de plata în Fusion Towers: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Fusion Towers?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC