Previzualizare foto – fotografie originală aici

Fusion Towers
în Iași

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
șos. Nicolina, 102A, zona Valea Adâncă, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 1
șos. Nicolina, 102A (Bloc 1)
13 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 3
Indisponibil
Bloc 2
șos. Nicolina, 102A (Bloc 2)
13 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Fusion Towers pe hartă Iași

șos. Nicolina, 102A, zona Valea Adâncă, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistență structură din beton armat, pereti exteriori din cărămidă și BCA
🟧 Facilităţiparc, supermarket, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică HABITAT, încălzire în pardoseală
🟧 Lift2 ascensoare marca Schindler
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz, microbuz
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană pe două niveluri şi supraterană
🟧 Regim inalțimeP+12E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduripereti interiori din cărămidă și BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere,
🟧 Suprafața locuințe37–80.1 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Fusion Towers Nicolina” este poziționat în zona Cug, pe Șoseaua Nicolina la numărul 120. Ansamblul are o amplasare apropiată de mijloacele de transport in comun și are acces facil către centru orașului Iași. În apropiere de locuințe se află un parc, este spital, sunt farmacii, supermarket-uri, funcționează diverse magazine și cafenele, de asemenea se găsesc școli și grădinițe.

Structura caselor și conceptul complexului

Complexul locativ „Fusion Towers Nicolina” dispune de trei clădiri de apartamente de tip – turn, construite cu un regim de 10 etaje înălțime. Clădirile de apartamente sunt ridicate pe cadre din beton armat cu cărămidă și blocuri BCA Ytong de clasă superioară. Sistemul de izolare termică este efectuat din vată bazaltică cu 2 starturi de plăci rigide cu grosimea de 10 cm. Din exterior blocul locativ este finisat cu tencuială decorativă de marcă Caparol și fațada dispune de fibre de carbon cu autocurățire. Ferestrele instalate la bloc sunt de firma Gealan cu profil PVC cu 6 camere și cu sticlă triplă de 44 mm, cu control solar low-e. Fiecare scară a blocurilor de apartamente este echipată cu câte două ascensoare Schindler. Iar casa scării dispune de trepte din marmură. La subsolul clădirii se află organizată o parcare generoasă cu funcționarea unui lift pentru automobile (elevator special pentru parcarea automată a mașinilor), dar și la exterior la fel sunt organizate locuri de parcare. În acest complex locativ este dedicat un spațiu generos pentru terenul de joaca a copiilor. Este acces securizat, este interfon și supraveghere video.

Locuințe și finisaje

Un număr total de 290 de unități locative moderne cu 1, 2 și 3 camere spațioase sunt logic amplasate în blocurile locative „Fusion Towers Nicolina”. Cele mai mici apartamente dispun de o cameră și au suprafața de la 37 mp până la 43,17 mp, locuințele cu 2 camere sunt proiectate cu scheme cu suprafața de la 40,59 mp până la 63,25 mp și cele mai mari apartamente dispun de 3 camere și au suprafața între 64,85 mp și 80,10 mp. Apartamentele se vând finisate - la cheie. Ușa de acces în apartamente este metalică și are greutatea de 100 km și are 3 puncte de închidere, ușile interioare sunt de producere italiană de marca Pinum și sunt efectuate din lemn. Parchetul este oferit la alege cu grosimea de 8, 9, 10 mm. Pereții interiori sunt prelucrați cu tencuială decorativă Baumit pe bază de ciment. Grosimea gresiei și a faianței placate este de 10 mm și accesata este de producere italiană - Naxos. Sistemul de încălzire prevede radiatoare de marca Romstal cu posibilitatea de reglare a temperaturii. Centrala termică instalată este de tip - în condensații, de marca HABITA de 21 KW. Pentru locatarii interesați - opțional poate fi efectuat sistemul de încălzire și prin pardosea (fără cost suplimentar). Instalațiile sanitare și termice sunt - PEX. Bateriile instalate sunt de tip Gamma G01. Un plus mare a acestor locuințe este sistemul implementat - „Smart House” (întrerupătoare de lumină pot fi acționate prin touch-screen sau prin sistemul Wi-Fi și telefon mobil, la fel prin telefonul mobil și Wi-fi poate fi reglată temperatura ambiente din apartament, ușa de acces poate fi deschisă prin cartelă, cu cod sau prin amprentă digitală).

Metode de plată

Plata integrală, credit bancar și rate de la dezvoltator.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Fusion Towers Nicolina” este o companie cu o experiență de mai mult de 10 ani în domeniul construcțiilor bunurilor imobiliare. Compania folosește la construcțiile sale doar materiale durabile de calitate Premium cu prezentarea tuturor certificatelor de calitate pentru fiecare din materialele utilizate.

Persoanele interesate de acest proiect imobiliar sunt invitate și sunt așteptate pe pagina web a ansamblului rezidențial „Fusion Towers” sau să revină cu un apel către Dezvoltator, pentru a afla mai multe informații și detalii despre complex și despre apartamentele disponibile.

Acest proiect mai este numit și Fusion Towers Iași, Fusion Towers bloc.

Unde se află Fusion Towers?

șos. Nicolina, 102A, zona Valea Adâncă, Iași.

Termen de finalizare Fusion Towers?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Fusion Towers în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Fusion Towers din Iași?

Dezvoltătorul Fusion Towers este – Techno Fusion.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC