Previzualizare foto – fotografie originală aici

Sun Residence Veche 73
în Iași

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Veche, 73, zona Valea Adâncă, Iași

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
str. Veche, 73, Iași (Bloc C1)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Sun Residence Veche 73 pe hartă Iași

str. Veche, 73, zona Valea Adâncă, Iași

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţivideointerfon
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente150
🟧 Număr clădiri5 blocuri
🟧 Parcaresuprateran[
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitatesistem supraveghere video 24/24
🟧 Tip imobilblocuri de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe36–78 m²

Despre ansamblu rezidențial

Bine localizat cu aer curat asigurat

Ansamblul de locuințe „Sun Residence Veche 73” se amplasează în zona satului Valea Adâncă din județul Iași și se găsește pe strada Veche, la numărul 73. Din Șoseaua Nicolina—Aleea Tudor Neculai este acces ușor către locuințele noi. Ansamblul rezidențial se află pozițional la doar 1/9 km față de centrul Expozițional „Moldova”. Și de la casele de apartamente se ajunge în doar 3 minute până la Grădinița de copii și se parcurg doar 240 de metri, iar până la Școala Nr. 42 „Nicolae Iorga” sunt de parcurs 2,2 km.

În apropiere de complexul de locuințe „Sun Residence Veche 73” este stație de autobuz și până în centrul orașului Iași se ajunge ușor și repede, până unde sunt de parcurs circa 6-7 km. Distanța până la Gara Mare este de 6,8 km și sunt 11,6 km până la Aeroportul Internațional din Iași.

Amenajarea proiectului imobiliar

Complexul de imobile „Sun Residence Veche 73” este compus din șase blocuri de apartamente cu un regim de înălțime de Parter plus Patru Etaje de apartamente.

Clădirile locative sunt bazate pe fundații durabile formate din piloți cu lungimea de 15 metri. Structura tuturor imobilelor este realizată pe carcase formate din cadre din beton armat și clădirile locative dispun de toți pereții interiori și exteriori zidiți din cărămidă termic și fonic eficientă. Toate blocurile locative sunt fiabil izolate termic pe partea exterioară cu un strat din polistiren. Și toate fațadele imobilelor sunt finisate cu tencuială decorative calitativă, rezistentă la condițiile meteorologice și durabilă pe o lungă durată de timp. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este de producere germană cu profil PVC de culoare wenghe de la firma Veka, care dispune de 6 camere termice și are instalată sticlă triplă termoizolantă. Toate scările locative sunt echipate cu ascensoare moderne și confortabile, cu funcționare sigură și silențioasă. Accesul în incinta blocurilor este controlat și se face prin sistem cu video interfon.

În curtea interioară a complexului de locuințe se află un foișor dotat cu loc special pentru grătar și sunt amenajate multe spații de relaxare și recreere, inclusiv și diverse locuri de joacă pentru micuții locatari și sunt plantate insule verzi cu gazon și arbuști. Complexul de imobile „Sun Residence Veche 73” dispune de toate locurile de parcare organizate supraterane. Accesul în incinta complexului de locuințe este securizat și se face prin poartă din metal automatizată. Întreg teritoriul ansamblului locativ dispune de sistem de monitorizare video 24 din 24 de ore.

Descrierea unităților locative

Ansamblul rezidențial „Sun Residence Veche 73” este prezentat cu un număr total de 150 de unități locative cu două și trei camere și cu suprafețele de la 36 mp până la 78 mp. Apartamentele sunt perfect gândite până la ultimul detaliu, au scheme ideale și funcționale si dispun de balcoane simpatice, unde este cazul de menționat facilitățile acestora deoarece sunt proiectate de tip – închis, sunt calde, confortabile și de la care se deschid vederi plăcute asupra împrejurimilor.

Toate apartamentele din complex sunt oferite în vânzare finisate - „la cheie” cu folosirea materialelor calitative, cu modele moderne și în nuanțe calde, ce sunt ușor de combinat cu mobila în orice stil de design. Pardoselile apartamentelor sunt placate cu parchet și gresie, tavanele și pereții sunt tencuiți și vopsiți albi, iar în camerele de baie și parțial la bucătării pereții sunt placați cu faianță. Sunt instalate toate ușile interioare și în camerele de baie sunt dotate toate obiectele sanitare cu conectare la instalațiile sanitare conduse. Ușa de acces instalată la intrare în apartamente este din metal și are un grad înalt de siguranță. Sistemul termic este autonom și locuințele dispun de centrale termice proprii.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „Sun Residence Veche 73” acceptă plata cash sau plata prin creditare bancară. Vă invităm, să treceți pe site-ul web al Dezvoltatorului, pentru contacte și pentru mai multe informații.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Sun Residence, Complex Rezidential Sun Residence.

Unde se află Sun Residence Veche 73?

str. Veche, 73, zona Valea Adâncă, Iași.

Termen de finalizare Sun Residence Veche 73?

Bloc C1, Bloc C2, Bloc C3, Bloc C4, Bloc C5, Bloc C6 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Sun Residence Veche 73 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Sun Residence Veche 73 din Iași?

Dezvoltătorul Sun Residence Veche 73 este – Sun Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC