Previzualizare foto – fotografie originală aici

Nicolae Grigorescu
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Soldat Ştefan Constantin, 19, zona Titan, sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Soldat Ştefan Constantin, 19, București (Star Rezidential Nicolae Grigorescu)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Nicolae Grigorescu pe hartă București

str. Soldat Ştefan Constantin, 19, zona Titan, sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzire centrală termică proprie marca IMMERGAS
🟧 Lift2 lifturi
🟧 Mijloace de transportmetrou, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente30
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38.39–11.72 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Star Rezidențial Nicolae Grigorescu” se află amplasat pe strada Soldat Ștefan Constantin, sectorul 3, municipiul București.

Descrierea sectorului de așezare

Complexul rezidențial „Star Rezidențial Nicolae Grigorescu” este așezat foarte confortabil și oferă o viață împlinită în apropiere de o mulțime de puncte de interes. Aici, în acest sector funcționează multe unități educaționale și organizații de învățământ așa ca: Școlile Gimnaziale nr. 92, nr. 112, nr. 20, Grădinițele de copii nr. 11, nr. 232, nr. 196, Creșa nr. 32 și Colegiul Tehnic „Costin D. Nenițescu”. Destul de aproape de scările acestui bloc se află: Piața Trapezului, Piața Sălăjan și marketurile Mega Image, Lidl și megamarketul Auchan. Este o sală de sport, o farmacie, sunt bănci, și lângă casă este o pizzerie și câteva cafenele. De asemenea, nu atât de departe se află Parcul Alexandru Ioan Cuza. Rezidenții acestui Complex dispun de acces facil către mijloacele de transport RATB și Metrorex. Distanța de la complexul locativ până la stația de Metrou „1 Decembrie 1918” este de doar 700 de metri, iar Metroul Nicolae Grigorescu se află la 850 de metri. Centrul capitalei (Piața Unirii) se află la 6,3 km. Gara de Nord este situată la 9,7 km de la blocul locativ. Până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 17,5 km, iar până la Aeroportul internațional Henri Coandă este o distanță de – 24,4 km.

Structura de rezistență, descrierea și amenajarea complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial de pe strada Soldat Ștefan Constantin conține un bloc de apartamente, care este construit cu un mic regim de înălțime și dispune de un etaj la parter și plus 2 nivele locative. În Blocul de apartamente sunt poziționate doar două scări locative. Structura de rezistență a imobilului este de tip dual și se bazează pe cadre și diafragme din beton armat. Închiderile interioare și exterioare sunt zidite din cărămidă Porotherm cu grosimea pereților exteriori și celor despărțitori între apartamente de 30 cm, iar grosimea compartimentărilor interioare este de 12,5 cm. Fațada clădirii locative este izolată termic cu plăci de polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și este finisată cu masă de șpaclu acoperită cu vopsea structurată. Pentru transportul rezidenților există organizată o parcare în 2 nivele, până la care circulă lifturile moderne din acest Complex Locativ. Curtea Rezidenței are o suprafață de 200 mp și dispune de un teren de joacă pentru copii.

Descrierea unităților locative

Un număr total de 30 de apartamente confortabile decomandate cu compartimentări bine gândite sunt găzduite în complexul locativ „Star Rezidențial Nicolae Grigorescu”. Dezvoltatorul oferă spre vânzare garsoniere și locuințe cu 2 și 3 camere cu astfel de suprafețe: garsoniere dispun de suprafața utilă totală de la 39 mp până la 44, apartamentele cu 2 camere sunt proiectate cu suprafața de la 63 mp până la 71 mp și locuințele cu 3 camere sunt prezentate cu suprafața utilă între 86 mp și 119 mp. Apartamentele se predau cumpărătorilor complet finisate și branșate la toate utilitățile orășenești. Precum și sunt montate apometre și contoare individuale pentru consumul gazelor și curentului electric, care sunt instalate în exteriorul apartamentelor la spațiile comune. Sistemul de încălzire este autonom, unde fiecare locuință se încălzește individual și este echipată cu câte o centrală murală în condensații de marcă Immergas Victrix Exa. Sunt instalate ferestre de marcă Gealan, cu 6 camere cu adâncimea profilului de 83 cm și cu geam termopan în trei foi de sticle, (4 seasons) cu acoperire low-e. Ușile din locuințe sunt montate și sunt prezentate de Megadoor). Faianța și gresia de import este placată pe pardoseli și pe pereții unităților locative.

Apartamentele dispun de instalații sanitare de la Romstal.

Mai multe informații utile despre apartamentele ansamblului rezidențial „Star Rezidențial Nicolae Grigorescu”, schițele, pozele, disponibilitatea acestora, toate posibilitățile de achitare acceptate de către Dezvoltator și contactele biroului de vânzări, le găsiți pe site-ul web al „Star Construct”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Nicolae Grigorescu Residence.

Unde se află Nicolae Grigorescu?

str. Soldat Ştefan Constantin, 19, zona Titan, sector 3, București.

Termen de finalizare Nicolae Grigorescu?

Star Rezidential Nicolae Grigorescu – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Nicolae Grigorescu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Nicolae Grigorescu din București?

Dezvoltătorul Nicolae Grigorescu este – Star Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC