Previzualizare foto – fotografie originală aici

Residence City — Malu Roșu
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Drumul Malu Roșu, 10-14, zona Sălăjan, sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

Drumul Malu Roșu, 10-14, București (Malu Roșu)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Residence City — Malu Roșu pe hartă București

Drumul Malu Roșu, 10-14, zona Sălăjan, sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirein pardoseala
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțime4
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere
🟧 Suprafața locuințe53–56 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detaliat despre amplasare

În partea de Est a capitalei, pe strada Drumul Malu Roșu, la numerele 10-14 se află localizat complexul rezidențial „Malu Roșu” și imobilul se amplasează în cartierul Titan din zona Sălăjan, în sectorul 3 al orașului București, și intrarea în complexul locativ se face prin strada Soldat Constantin Ștefan. De la casa locativă sunt 500 de metri până la Grădinița „Strumfisor”, 550 de metri până la Grădinița Nr. 232, sunt 700 de metri până la Grădinița Nr. 211, la 950 de metri se află Grădinița „Ana Lugojana”, sunt 1900 de metri până la Grădinița Nr. 3 și 2,5 km până la Grădinița Nr. 24, iar până la Școala Gimnazială Nr. 92 sunt de parcurs 350 de metri, Școala Gimnazială Nr. 89 „Nicoale Labiș” se află la 1,2 km, Școala Gimnazială nr. 54 se află la 2,1 km, Liceul Tehnologic „Elie Radu” se află la 2,8 km, sunt circa 3 km până la Liceul Teoretic „Decebal”. În apropiere de locuințe sunt florării, saloane de înfrumusețare, farmacii, cabinete medicale, stomatologii, este sala sportivă „FitClass Club”, sunt cafenele și restaurante, se află supermarketuri (Kaufland, Lidl, Penny Market) și este Piața Trapezului.

Locatarii facilită de apropierea imediată față de stații de autobuz și tramvai și stația de metrou 1 Decembrie 1918 se află la o distanță de 750 de metri față de complex, unde se ajunge în 7 minute pietonal și sunt aproximativ 1000 de metri până la stația de metrou Nicolae Grigorescu, unde se ajunge în cel mult 12 minute pe jos. Distanța de la complexul locativ „Malu Roșu” până la Piața Victoriei din București este de 10,1 km, Gara de Nord se află la 11,5 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 25,1 km și Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” Băneasa este la 16,8 km.

Prezentare generală a complexului rezidențial

Ansamblul imobiliar „Malu Roșu” dispune de un bloc locativ perfect proiectat cu o arhitectură modernă și cu un aspect elegant și atractiv. Regimul de înălțime al imobilului este cu un Demisol plus Parter și plus 3 Etaje Locative și blocul este împărțit în două scări locative.

Structura blocului de locuințe este formată din cadre din beton armat și dispune de închiderile exterioare formate din zidărie din cărămidă. Și clădirea locativă este fiabil izolată termic și are fațada finisată cu tencuială decorativă de culoare albă și gri în combinație cu placaje maro ale balcoanelor. Spațiile comune din interiorul blocului de locuințe sunt finisate cu bun gust cu utilizarea materialelor de calitate înaltă. Și în blocul rezidențial este instalat un ascensor confortabil, de ultimă generație cu funcționare liniștită.

Împrejurul imobilului sunt pavate alei pietonale și există locuri de parcare delimitate. Toate locurile de parcare sunt organizate supraterane și sunt disponibile contra cost. Accesul către complexul locativ se face prin străzi amenajate, iluminate și asfaltate.

Accesul în incinta locuințelor este controlat și se face prin intermediul sistemului cu interfon.

Informații despre apartamente

Ansamblul rezidențial „Malu Roșu” prezintă locuințe cu o cameră de tip – Studio și apartamente cu 2 și cu 3 camere, toate cu spații eficient compartimentate și scheme bine gândite, unde fiecare metru pătrat este la maxim de funcțional și aceste locuințe sunt ușor de amenajat în orice stil și design. Suprafața apartamentelor variază între 37,45 și 55,60 mp.

Fiecare cumpărătorilor și viitor locatar are posibilitatea de a-și alege modelele finisajelor interioare dintr-o gamă largă de modele de gresie, faianță, parchet laminat, uși interioare și obiecte sanitare. Și la momentul predării cheilor primesc apartamente complet finisate. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal.

Toate instalații sanitare și electrice sunt montare și sistemul termic este prevăzut individual pentru fiecare unitate locativă cu centrale termice proprii.

Complexul de imobiliare „Malu Roșu” este dezvoltat de către echipa de profesioniști a companiei „Residence City”, pe site-ul căreia sunteți invitați pentru mai multe informații și detalii despre locuințele ansamblului „Malu Roșu”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Malu Roșu 10-14, Apartamente Titan Trapezului, Residence City.

Unde se află Residence City — Malu Roșu?

Drumul Malu Roșu, 10-14, zona Sălăjan, sector 3, București.

Termen de finalizare Residence City — Malu Roșu?

Malu Roșu – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Residence City — Malu Roșu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Residence City — Malu Roșu din București?

Dezvoltătorul Residence City — Malu Roșu este – Residence City.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC