Previzualizare foto – fotografie originală aici

Regimentului Residence 39-43
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Drumul Regimentului, 39-43, zona Vatra Nouă, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

Drumul Regimentului, 39-43, zona Vatra Nouă, Sector 1, București (Regimentului Residence 39-43)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Regimentului Residence 39-43 pe hartă București

Drumul Regimentului, 39-43, zona Vatra Nouă, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente6
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareloc de parcare terestra inclus in pret
🟧 Regim inalțimeP+2E+M
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Înălțime plafoane3.10 m
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe85–238 m²

Despre ansamblu rezidențial

Excelent localizat cu pădure și lac învecinat

Ansamblul rezidențial „Regimentului Residence 39-43” se află construit în partea de Nord a capitalei și se găsește pe strada Regimentului, la numerele 39 – 43, în zona Vatra Nouă din sectorul 1 al orașului București. Printre vecinii semnificativi ai complexului trebuie de menționat Pădurea Băneasa și Lacul Băneasa. Și în apropierea imediată față de locuințele noi se află supermarket-ul Mega Image Shop & Go, este un restaurant, o farmacie, se află grădinița lui Matei (la doar 300 de metri pietonal). Și sunt de parcurs 3,8 km până la Academia de Poliție din București „Alexandru Ioan Cuza”. Iar până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” sunt de parcurs 3,9 km.

Nu departe de locuințe se află stație de autobuz și de la complexul locativ „Regimentului Residence 39-43” până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 10,7 km, iar până la Gara de Nord din capitală sunt circa 9,2 – 9,9 km. Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni se află la o distanță de 9,2 km față de locuințele noi, iar Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” Băneasa se află la 10,7 km.

Prezentare, amenajare și detalii de construcție a complexului

Suprafața totală a terenului pe care se află dezvoltat ansamblul locativ „Regimentului Residence 39-43” este de 631 mp, unde se află construită o clădire locativă cu un regim mic de înălțime cu Parter plus 2 Etaje locative și plus o Mansardă confortabilă.

Imobilul este bazat pe fundații continue dezvoltate pe două dare. Casa de apartamente dispune de o structură constructivă durabilă și sigură, formată din cadre, grinzi, planșee (plăci) din beton armat, iar mansarda este proiectată și realizată de tip șarpantă mixtă cu elemente din lemn – oțel. Pereții exteriori și toate compartimentările interioare sunt realizate din cărămidă termo eficientă. Locuințele beneficiază de ferestre calitative cu profil PVC cu 6 camere termice și cu geam tremopan tripan. Aspectul imobilului este modern și casa de apartamente este foarte atractivă, iar pentru confortul circulației pe vertical în incinta blocului este instalat un ascensor de ultimă generație. Pentru controlul vizitatorilor accesul în incinta locuințelor se face prin interfonul instalat.

Câte un loc de parcare suprateran este asigurat pentru fiecare proprietate locativă din complexul de locuințe „Regimentului Residence 39-43” (acesta este inclus în prețul apartamentului achiziționat).

Apartamente finisate la cele mai înalte standarde

Ansamblul imobiliar „Regimentului Residence 39-43” găzduiește un număr limitat de unități locative și prezintă în vânzare doar 6 apartamente decomandate și perfect pe etaje poziționate. Proprietățile locative sunt excepțional proiectate și au scheme funcționale cu 2, 3 și 5 camere spațioase și cu suprafețele cuprinse între 85 mp și 238 mp. Toate locuințele sunt foarte primitoare și luminoase și sunt proiectate cu înălțimea liberă de 310 cm (cu excepția mansardei, unde înălțimea este variabilă). Apartamentul ce se află amplasat la parterul casei facilită de o grădină personală cu suprafața totală de 80 mp, iar apartamentul poziționat la ultimul etaj oferă rezidenților vederi panoramice asupra împrejurimilor.

În versiune „La cheie” sunt finisate toate apartamentele noi și toate materialele de construcții și finisajele folosite sunt de cea mai bună calitate și sunt alese cu modele moderne de cele mai contemporane design-uri. În apartamente este placată gresie și faianță de la producători cu renume. Pe pardoselile dormitoarelor și livingurilor sunt placaje cu parchet triplu stratificat. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt foarte calitative și au aspecte moderne. Și toate ușile sunt instalate atât cele interioare cât și ușile de acces.

Complexul rezidențial „Regimentului Residence 39-43” este dezvoltat cu responsabilitate și cu o mare atenție la detalii de către compania de construcții „MRS Construct”.

Pentru mai multe detalii și alte informații utile sunteți invitați să accesați web pagina complexului de locuințe excepționale „Regimentului Residence 39-43”.

Acest proiect mai este numit și Regimentului Residence.

Unde se află Regimentului Residence 39-43?

Drumul Regimentului, 39-43, zona Vatra Nouă, Sector 1, București.

Termen de finalizare Regimentului Residence 39-43?

Regimentului Residence 39-43 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Regimentului Residence 39-43 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Regimentului Residence 39-43 din București?

Dezvoltătorul Regimentului Residence 39-43 este – MRS Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC