Previzualizare foto – fotografie originală aici

MRS Residence Country
în Ploiești

Apartamente
de la ‍50 650 €
Prețul / m2
de la ‍868 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
Păulești, DN 1B, ieșirea spre Brașov

Schițe și prețuri în MRS Residence Country

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 12 ianuarie 2024
1 camere
57–79.05 m2
de la ‍868 € +TVA / m2de la ‍50 650 € +TVA
2 camere
57–114.85 m2
de la ‍868 € +TVA / m2de la ‍68 625 € +TVA
3 camere
79.05–82.95 m2
de la ‍1 309 € +TVA / m2de la ‍103 437 € +TVA
Case
100 m2
de la ‍1 200 € +TVA / m2de la ‍120 000 € +TVA

MRS Residence Country pe hartă Ploiești

Păulești, DN 1B, ieșirea spre Brașov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii, spații de recreere
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 Învelitoare acoperişțiglă metalică
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcareda
🟧 Regim inalțimeP+3E, case 2 etaje
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilcase, bloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate

Despre ansamblu rezidențial

Vă prezentăm noul ansamblul de locuințe „MRS Residence Country”, în incinta căruia domnește o atmosfera de liniște, confort și libertate.

Beneficiile cartierului rezidențial

 • Localizare perfectă, într-o zonă liniștită și foarte apropiată de oraș.
 • În incinta complexului sunt 2 parcuri de circa 3900 mp.
 • Amenajări peisagistice de excepție.
 • Case cu grădini private.
 • Apartamente și case primitoare cu spații mari vitrate.
 • Loc de joacă pentru copii.
 • Spații de recreere.
 • Parcări supraterane.
 • Spații comerciale și diverse tipuri de servicii chiar în incinta cartierului locativ.
 • Servicii de administrare.
 • Pază și supraveghere video.

Localizarea ansamblului rezidențial

Complexul imobiliar „MRS Residence Country” se află așezat în apropierea orașului Ploiești, în comuna Păulești din județul Prahova, la ieșire spre Brașov, pe DN, numărul 1B. Pentru a vedea cum sunt amplasate imobilele noi pe hartă, vă invităm să vedeți pe pagina noastră Korter.ro

Puncte de interes din proximitatea imobilelor

 • Centrul comercial Ploiești Shopping City se află la o distanță de 4,4 km față de noul complex rezidențial.
 • La 1,6 km este brutăria Cuptor de Lemne, brutăria Lido Gîrbea (2,9 km), JYSK (3,8 km),LEMS (3,9 km), Leroy Merlin (4,1 km), Carrefour (4,2 km), Brico Depot (4,2 km), Decathlon (4,2 km), Dedeman (4,5 km), Metro (2,8 km pietonal).
 • Sala de fitness Dac Fit se află la 4,8 km
 • Cafenele și restaurante: Maraboo Events (3,5 km), la 3,9 km se află D&D Bistro, Restaurantul Da Vinci se află la 4,4 km, sunt 4,7 km până la restaurantul Regina Zorilor și 4,9 km până la Restaurant & Pub Cristal.
 • Sucursala băncii UniCredit Bank se ală la 2,8 km (pietonal).
 • Benzinăria Etu Oil & Gas se află la 1,4 km de la casele noi și sunt 4,5 km până la Petrom.

Localizarea imobilelor este foarte importantă pentru nivelul de trai, însă de localizare mult depinde și prețul imobilelor. Vă încurajăm să verificați pe pagina noastră Korter.ro și alte oferte de imobile noi accesibile în vânzare în această zonă.

Transport public

 • Stația de autobuze cu linia nr. 1 se află lângă magazinul Metro la circa 2,8 km;
 • Este de parcurs o distanță de aproximativ 8 km până în centrul orașului Ploiești;
 • Gara Sud Crâng se află la 8 km;
 • Conform informațiilor de pe google maps Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la o distanță de 53 km.

Prezentarea cartierului rezidențial

Pe un teren cu suprafața de aproximativ 125 000 mp se află desfășurat ansamblul locativ „MRS Residence Country”. Cartierul rezidențial este conceput cu un număr de circa 300 de unități locative, printre care se specifică: case private proiectate într-un stil emblematic american, acestea sunt realizate cu câte cu câte un Parter sau cu Parter plus un Etaj, precum și în incinta complexului imobiliar există realizat și un bloc de apartamente (de fapt o clădire multifuncțională), ce are un regim mic de înălțime cu un Parter și 3 Etaje. La parterul clădirii multifuncționale sunt proiectate spații comerciale și diverse tipuri de servicii. Pe pagina noastră Korter.ro găsiți prezentate pozele întregului proiect cu case, alei și blocul locativ. Imobilele sunt realizate din beton armat și cărămidă Porotherm Robust și cu acoperișuri din țiglă metalică (toate fiind izolate termic cu spumă poliuretanică de 10 cm). Pe partea exterioară pereții caselor sunt termic izolați cu polistiren de 10 cm grosime și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă cu aplicarea elementelor arhitecturale decorative. Ferestrele instalate sunt cu geam termopan și profil pvc Salamander, terasele exterioare sunt finisate cu pavaje precum și sunt realizate pavaje interioare în curte unde este și gazon de tip rulou. Fiecare casă dispune de împrejmuire exterioară cu gard de 1 metru înălțime și porți glisante. Complexul locativ dispune de o rețea completă de infrastructură: parcuri dotate cu echipament pentru fitness în aer liber, pistă de alergare, zone verzi plantate și modern amenajate, alei pietonale, este organizat un loc de joacă pentru copii și pentru părinți spații de recreere. Locurile de parcare din complexul rezidențial sunt proiectate supraterane individuale, delimitate, precum și sunt organizate și parcări pentru vizitatori. Accesul este securizat cu porți și cu bariere și există servicii de securitate 24/7.

Case individuale și apartamente

În complexul locativ „MRS Residence Country” sunt prezentate în vânzare case private cu suprafața de 100 mp, la alegerea cumpărătorilor sunt oferite vile Single și vile de tip Duplex. Precum și disponibile în vânzare sunt și apartamente cu 1, 2 și 3 camere decomandat compartimentate, cu mărimea de la 57 mp și până la 82,95 mp. Descoperiți schițele apartamentelor și a caselor complexului „MRS Residence Country” pe pagina noastră Korter.ro. Se vând imobilele complet finisate. La intrare în locuințe instalată este ușă rezistentă, ușile interioare sunt celulare, parchet laminat și gresie placat pe pardoseli, vopsea lavabilă și faianță pentru finisarea pereților. Toate camerele de baie sunt absolut finisate și dispun de ventilare mecanizată. Instalațiile termice și de climatizare la fel sunt complet montate. Sistemul de încălzire este prevăzut cu centrală privată de imobil (Vaillant) și cu instalații termice montate în pardoseală doar la parterele caselor, iar la etaje sunt instalate calorifere. Toate locuințele beneficiază de internet prin fibră optică și se predau în folosire cu racordare la toate utilitățile, adică sunt racordate la sistemele de alimentare cu curent electric, apă menajeră, canalizare și gaze naturale. Utilități sunt individual contorizate.

Complexul locativ „MRS Residence Country” este dezvoltat de către compania MRS Cnstruct, pe pagina căreia vă oferim posibilitatea să treceți direct din site-ul nostru Korter.ro pentru a afla mai multe informații despre acest proiect locativ.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut MRS Residence Country?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și MRS COUNTRY.

Unde se află MRS Residence Country?

Păulești, DN 1B, ieșirea spre Brașov.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în MRS Residence Country din Ploiești?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, case.

Cât costă m² în MRS Residence Country?

M² în acest complex costă de la ‍868 € +TVA.

Termen de finalizare MRS Residence Country?

Country – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC