Previzualizare foto – fotografie originală aici

17 Residence
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Aleea Florin Ciungan, 17, zona Dristor, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

aleea Florin Ciungan, 17, București (17 Residence)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

17 Residence pe hartă București

str. Aleea Florin Ciungan, 17, zona Dristor, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat și cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou, tramvai
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente49
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana si supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37.35–83.89 m²

Despre ansamblu rezidențial

Așezare centrală într-o zonă liniștită

Complexul locativ „Complex 17 Residence – Dristor” se află localizat în centrul orașului București, la sectorul 3, în cartierul Dristor, pe strada Aleea Florin Ciungan, la numărul 17 și complexul locativ are ieșire spre două străzi. De la intrarea în complex sunt de parcurs doar 500 de metri până la Stația de Metrou Dristor. Supermarket-ul Lidl se amplasează peste drum de complex la doar 10 metri, până la hipermarket-ul Kaufland și magazinul JYSK sunt de parcurs 200 de metri. De asemenea în apropiere de casă se află Grădinița „Puiuțul Pufos”, sunt fast food-urile KFC și McDonald' s, este o stomatologie și un club sportiv. De la clădirea „17 Residence” până la Piața Unirii sunt de parcurs 3,9 km, Gara de Nord se află la o distanță de 8,1 km, iar până la Aeroportul Henri Coandă sunt 21,2 km.

Detalii și caracteristici tehnice ale complexului

Ansamblul imobiliar „Complex 17 Residence – Dristor” este mega modern cu o arhitectură originală și interesantă și cu un design îndrăzneț. Regimul de înălțime al clădirii locative este proiectat cu un Demisol plus un Parter și are Patru Etaje cu apartamente. Aspectul blocului locativ este finisat stilat în câteva culori luminoase în combinații contraste de alb, negru, portocaliu, gri și accente galbene. Casa de apartamente are nu numai o înfățișare ultra modernă, dar și interiorul imobilului este finisat cu bun gust.

Structura tehnică a casei locative este realizată perfect și foarte corect în conformitate cu toate normele, unde sunt folosite materiale din beton tratate cu Penetron Admix (diafragme, plăci, stâlpi și grinzi). Penetron Admix este un material impermeabil și non toxic și oferă materialelor o durabilitate mai îndelungată (+ 60 de ani), dispune de capacități anticorozive și este rezistent la circuitele de înghețare și dezghețare. Pereții exteriori și compartimentarea interioară este efectuată din cărămidă termoeficientă. Toate balcoanele sunt deschise și au instalate balustrade din sticlă securizată. Tâmplăria exterioară dispune de un grad ridicat de eficiență energetică, are profil PVC de culoare maro și sticlele instalate la ferestre sunt de tip termopan. La demisolul clădirii locative sunt construite locuri de parcare subterane, iar în curtea complexului rezidențial se află organizate locuri de parcare supraterane.

Suprafețele apartamentelor

În complexul locativ „17 Residence” la dispoziția cumpărătorilor sunt oferite 49 de proprietăți locative de tip Premium. Locuințele sunt perfect proiectate cu scheme moderne și foarte confortabile. În complex își vor găsi gazda atât persoanele ce sunt în căutare de o locuință mică pentru o singură persoană cât și familii mai mari și mici, deoarece apartamentele sunt bine gândite pentru a satisface cerințele tuturor locatarilor.

  • Pentru garsoniere suprafețele construite sunt de la 37,34 mp până la 41,24 mp;
  • Suprafețele proprietăților cu două camere încep de la 61,14 mp până la 66,32 mp;
  • Iar pentru locuințele cu trei camere suprafața construită este de 83,89 mp.

Toate apartamentele se predau cu pereții tencuiți și prelucrați și cu toate instalațiile plus tabloul și contoare. Locuințele din noul complex rezidențial beneficiază de sistem de încălzire instalat în pardosea și peste instalațiile termice este turnată sapă din beton. În dormitoare și living sunt montate termostate. Fiecare apartament este dotat cu cablaj pentru TV, cablu pentru internet și cablu pentru alimentarea cu curent electric (220), care sunt conduse prin pereți și nu pe suprafața peretelui. Absolut toate instalațiile termice, sanitare, electrice și executările de instalații pentru gaze, montarea senzorilor de gaze și prizelor și instalațiilor pentru aer condiționat sunt executate de către echipa de profesioniști ai companiei „Nexo InstalConstruct”.

Pentru a afla mai multe informații despre locuințele complexului locativ „17 Residence” și despre Dezvoltator, disponibilitatea apartamentelor și mai mult despre toate metodele acceptate de plată, vă rugăm să accesați pagina web a Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și 17 Residence Florin Ciunga.

Unde se află 17 Residence?

str. Aleea Florin Ciungan, 17, zona Dristor, Sector 3, București.

Termen de finalizare 17 Residence?

17 Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în 17 Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul 17 Residence din București?

Dezvoltătorul 17 Residence este – MRS Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC