Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

One Residence - Palazu Mare
în Palazu Mare

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. Eugen Lovinescu colț cu str. Corneliu Baba, Palazu Mare, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Eugen Lovinescu colț cu str. Corneliu Baba, Palazu Mare, Constanța (One Residence)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente24
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+4
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc locuin'e
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–102 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat cu lac și mare învecinat

Ansamblul locativ „One Residence – Palazu Mare” se află localizat pe o stradă liniștită situată la intrarea în zona cartierului Palazu Mare și se găsește poziționat la intersecția străzii Eugen Lovinescu cu strada Corneliu Baba din orașul Constanța. În proximitatea casei de apartamente funcționează supermarketurile Mega Image și Profi la 350 metri, sunt farmacii, este magazinul Kaufland la 800 metri și sunt 2,6 km până la centrul comercial „Tom Shopping Mall. Iar până la litoralul Mării Negre se ajunge parcurgând în jur la 4-5 km.

În apropiere de blocul locativ sunt stații de mijloace de transport în comun și circulă autobuze. Distanța de la complexul locativ „One Residence – Palazu Mare” până în centrul orașului Constanța este de 7,4 km, până la Gară sunt 9,1 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 18,5 km.

Caracteristici tehnice și detalii de amenajare a complexului rezidențial

Complexul de imobile „One Residence – Palazu Mare” dispune de un bloc locativ proiectat într-un stil rezidențial modern cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 4 Etaje de apartamente. Clădirea de apartamente este construită cu mare responsabilitate și dispune de un aspect decent și atractiv, are o fațadă sofisticat proiectată și finisată în două culori excelent potrivite, alb la poale și maro la vârf obținând o ținută elegantă și decentă.

Structura de rezistență a imobilului este realizată pe cadre din beton armat, iar toate închiderile exterioare, pereții interiori perimetrali și compartimentările fiind realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de apartamente dispune de un grad înalt de izolare termică și fonică pentru a asigura locuințele iarna cu căldură, iar vara pentru a menține temperatură confortabilă. Profilul tâmplăriei exterioare este de tip Salamander sau Rehau de culoarea nucului cu geam termopan de tip „four seasons” cu acoperire low-E. Toate spațiile comune din incinta blocului: holul de acces, coridoarele și casa scării se predau complet finisate și la casa scării este instalat un ascensor de ultimă generație, acesta funcționează foarte liniștit fără a face zgomot și fără a afecta liniștea locatarilor, liftul este confortabil și sigur. Accesul în interior este controlat și se face prin sistem cu video interfon.

Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial ”One Residence – Palazu Mare” sunt amenajate subterane și există organizate și parcări supraterane deschise. Căile de acces către complexul de locuințe și drumurile spre punctele de interes din oraș sunt amenajate, asfaltate și nocturn iluminate.

Prezentarea locuințelor de lux

Proiectul locativ ”One Residence – Palazu Mare” este conceput cu 24 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere decomandate. Unitățile locative sunt proiectate cu mai multe tipuri de modele funcțional și logic gândite și apartamentele cu o cameră sunt de tip garsonieră sau Studio și toate imobilele dispun de suprafețele ce variază între 37 mp și 102 mp și facilită de balcoane și terase. Unitățile locative se livrează finisate „la alb” cu toate pardoselile turnate cu șape și pereți tencuiți și cu glet acoperiți. Au realizat sistemul sanitar, electric și termic, dispun de calorifere și centrală termică proprie. Sunt uși din metal antiefracție instalate la intrare în fiecare apartament. Locuințele au CATV, fir de telefon și internet. Este racordare la gaz, curent electric, apă și canal plus contoare individuale instalate în fiecare apartament.

Din ferestrele blocului locativ ”One Residence – Palazu Mare” se deschid priveliști fascinate asupra împrejurimilor și vederi uluitoare către Lacul Siutghiol și Stațiunea Mamaia.

Pentru mai multe detalii și alte informații utile despre apartamentele noi, pentru informații depline despre metodele de plată acceptate și toate contactele directe către Dezvoltator, vă invităm să treceți direct de pe site-ul nostru pe web pagina complexului locativ ”One Residence – Palazu Mare”.

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Alte proiecte ale dezvoltatorului Blocuri Noi Constanta
Acest proiect mai este numit și One Residence.

Unde se află One Residence - Palazu Mare?

str. Eugen Lovinescu colț cu str. Corneliu Baba, Palazu Mare, Constanța.

Termen de finalizare One Residence - Palazu Mare?

One Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în One Residence - Palazu Mare în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul One Residence - Palazu Mare din Palazu Mare?

Dezvoltătorul One Residence - Palazu Mare este – Blocuri Noi Constanta.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC