Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex One Residence - Palazu Mare
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 000 €
Adresa
str. Eugen Lovinescu colț cu str. Corneliu Baba, zona Palazu Mare, Constanța

Schițe și prețuri în One Residence - Palazu Mare

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 8 februarie
Garsoniere37.75–40.55 m2de la ‍1 035 € / m2de la ‍39 900 €
2 camere55.19–84.67 m2de la ‍998 € / m2de la ‍60 900 €
3 camere82–102.33 m2de la ‍998 € / m2de la ‍81 900 €

One Residence - Palazu Mare pe hartă Constanța

str. Eugen Lovinescu colț cu str. Corneliu Baba, zona Palazu Mare, Constanța

Etape dezvoltare

One Residence
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în One Residence - Palazu Mare

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente24
Număr clădiri1
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+4
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc locuin'e
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăvideointerfon

Despre apartamente

Finisare apartamentela alb
Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente37–102 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Perfect localizat cu lac și mare învecinat

Ansamblul locativ „One Residence – Palazu Mare” se află localizat pe o stradă liniștită situată la intrarea în zona cartierului Palazu Mare și se găsește poziționat la intersecția străzii Eugen Lovinescu cu strada Corneliu Baba din orașul Constanța. În proximitatea casei de apartamente funcționează supermarketurile Mega Image și Profi la 350 metri, sunt farmacii, este magazinul Kaufland la 800 metri și sunt 2,6 km până la centrul comercial „Tom Shopping Mall. Iar până la litoralul Mării Negre se ajunge parcurgând în jur la 4-5 km.

În apropiere de blocul locativ sunt stații de mijloace de transport în comun și circulă autobuze. Distanța de la complexul locativ „One Residence – Palazu Mare” până în centrul orașului Constanța este de 7,4 km, până la Gară sunt 9,1 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 18,5 km.

Caracteristici tehnice și detalii de amenajare a complexului rezidențial

Complexul de imobile „One Residence – Palazu Mare” dispune de un bloc locativ proiectat într-un stil rezidențial modern cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 4 Etaje de apartamente. Clădirea de apartamente este construită cu mare responsabilitate și dispune de un aspect decent și atractiv, are o fațadă sofisticat proiectată și finisată în două culori excelent potrivite, alb la poale și maro la vârf obținând o ținută elegantă și decentă.

Structura de rezistență a imobilului este realizată pe cadre din beton armat, iar toate închiderile exterioare, pereții interiori perimetrali și compartimentările fiind realizate din blocuri din beton celular autoclavizat BCA. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de apartamente dispune de un grad înalt de izolare termică și fonică pentru a asigura locuințele iarna cu căldură, iar vara pentru a menține temperatură confortabilă. Profilul tâmplăriei exterioare este de tip Salamander sau Rehau de culoarea nucului cu geam termopan de tip „four seasons” cu acoperire low-E. Toate spațiile comune din incinta blocului: holul de acces, coridoarele și casa scării se predau complet finisate și la casa scării este instalat un ascensor de ultimă generație, acesta funcționează foarte liniștit fără a face zgomot și fără a afecta liniștea locatarilor, liftul este confortabil și sigur. Accesul în interior este controlat și se face prin sistem cu video interfon.

Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial ”One Residence – Palazu Mare” sunt amenajate subterane și există organizate și parcări supraterane deschise. Căile de acces către complexul de locuințe și drumurile spre punctele de interes din oraș sunt amenajate, asfaltate și nocturn iluminate.

Prezentarea locuințelor de lux

Proiectul locativ ”One Residence – Palazu Mare” este conceput cu 24 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere decomandate. Unitățile locative sunt proiectate cu mai multe tipuri de modele funcțional și logic gândite și apartamentele cu o cameră sunt de tip garsonieră sau Studio și toate imobilele dispun de suprafețele ce variază între 37 mp și 102 mp și facilită de balcoane și terase. Unitățile locative se livrează finisate „la alb” cu toate pardoselile turnate cu șape și pereți tencuiți și cu glet acoperiți. Au realizat sistemul sanitar, electric și termic, dispun de calorifere și centrală termică proprie. Sunt uși din metal antiefracție instalate la intrare în fiecare apartament. Locuințele au CATV, fir de telefon și internet. Este racordare la gaz, curent electric, apă și canal plus contoare individuale instalate în fiecare apartament.

Din ferestrele blocului locativ ”One Residence – Palazu Mare” se deschid priveliști fascinate asupra împrejurimilor și vederi uluitoare către Lacul Siutghiol și Stațiunea Mamaia.

Pentru mai multe detalii și alte informații utile despre apartamentele noi, pentru informații depline despre metodele de plată acceptate și toate contactele directe către Dezvoltator, vă invităm să treceți direct de pe site-ul nostru pe web pagina complexului locativ ”One Residence – Palazu Mare”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial One Residence - Palazu Mare?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în One Residence - Palazu Mare în Constanța?

Se oferă spre vânzare garsoniere, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în One Residence - Palazu Mare?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1000 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în One Residence - Palazu Mare în Constanța?

Modalități de plata în One Residence - Palazu Mare: Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală, Credit bancar, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare One Residence - Palazu Mare?

One Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC