Previzualizare foto – fotografie originală aici

Calipso Residence
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Eliberării, 48, zona Inel II, Constanța

Mai detaliat despre blocuri

str. Eliberării, 48, Constanța (bloc 1)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Eliberării, 48, Constanța (bloc 2)
11 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Calipso Residence pe hartă Constanța

str. Eliberării, 48, zona Inel II, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispații comerciale
🟧 Încălzirecentrala termică murală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tren
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+10E+ETh
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe45–106 m²

Despre ansamblu rezidențial

Perfect localizat

Complexul de imobile „Calipso Residence” se află localizat pe strada Eliberării, la numărul 48, în zona Inel II (Primo), în orașul Constanța.

Lângă complexul de locuințe este un centru medical, este un salon de înfrumusețare, sunt bănci, se află Școala CSEI „Maria Montessori”, este Școala Nr. 22 „I. C. Brătianu” și Școala Gimnazială Nr. 8. La distanțe pietonal accesibile se află supermarket-ul LIDL și hipermarket-ul Cora.

De la apartamentele noi din acest complex rezidențial este de parcurs o distanță de 6-7 km până la plajă și lângă casă sunt stații pentru mijloace de transport în comun. Până în centrul orașului Constanța se ajunge parcurgând 4,4 km, Portul Turistic Tomis se află la circa 7 km, până la Gară sunt de parcurs 3,4 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 23,8 km.

Detalii de amenajare și informații constructive ale proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „Calipso Residence” dispune de un bloc de apartamente, modern realizat într-un stil arhitectural elegant și cu un aspect foarte atractiv. Imobilul este construit cu respectarea tuturor normelor în vigoare, în conformitate cu standardele europene și este construit din materiale durabile și calitative, dispune de un grad înalt de rezistență seismică și are un regim de înălțime cu Subsol + Parter + Zece Etaje și plus un Etaj Retras.

Structura de rezistență a blocului de apartamente este realizată pe cadre, stâlpi și grinzi și beton armat și toți pereții exteriori, interiori perimetrali la apartamente și compartimentările sunt formate din blocuri BCA (beton celular autoclavizat), cu grosimea de 250 mm sunt zidurile interioare și cu grosimea de 100 mm sunt zidite compartimentările. Peste pereții perimetrali exteriori ai blocului de apartamente este aplicat un sistem de izolare termică din polistiren expandat EPS 80 cu grosimea de 100 mm. Și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă siliconată de culoare albă, maro și venghe, ce este aplicată pe plase de șpaclu. Tâmplărie instalată la locuințe este din profil PVC cu 6 camere termic și cu geam termopan float cu acoperire low-e și toate ușile din apartamente spre terase la fel sunt termopane cu profil PVC de grosime 70 mm. Casa scării, coridoarele și toate spațiile comune din blocul de apartamente sunt complet finisate, au pereții și tavanele tencuite, acoperite cu glet și vopsite, iar pardoselile, treptele și contratreptele sunt placate cu gresie de trafic intens. Plus, sistemul de iluminare al spațiilor comune interioare este echipat cu senzorii de mișcare și corpuri de iluminat cu LED. Scările locative au instalate ascensoare moderne, sigure, rapide și silențioase.

Ansamblul rezidențial „Calipso Residence” este prevăzut cu spații comerciale și are teritoriul adiacent amenajat deosebit. În incintă sunt organizate parcări subterane și supraterane.

Finisaje, scheme și echipajele apartamentelor

Proiectul imobiliar „Calipso Residence” dispune de garsoniere și apartamente cu 2 și cu 3 camere, perfect compartimentate, cu spații luminoase și primitoare și cu suprafețele cuprinse între 45 mp și 106 mp și au terase spațioase, placate cu gresie porțelanată, de tip – antiderapantă. În vânzare toate apartamentele se oferă complet finisate și au placate finisajele interioare de la cei mai buni furnizori cu instalații de la cei mai buni producători din domeniu. Sistemul de încălzire este prin centrală termică murală și toate traseele de electricitate sunt conduse prin țevi din cupru și sunt dotate doze pentru prize și întrerupătoare și tablourile electrice dispun de siguranțe. La intrare în apartamente sunt instalate uși din metal cu sisteme sigure de antiefracție.

La blocul rezidențial sunt racordate toate utilitățile și locatarii sunt asigurați cu apă menajeră (prin țevi PPR), gaz, curent electric și este branșament la sistemul de canalizare.

Mai multe detalii și alte informații utile despre locuințe sunt afișate pe site-ul ansamblului locativ „Calipso Residence”, unde puteți trece direct de pe pagina noastră.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Calipso Residence Constanța.

Unde se află Calipso Residence?

str. Eliberării, 48, zona Inel II, Constanța.

Termen de finalizare Calipso Residence?

bloc 1, bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Calipso Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Calipso Residence din Constanța?

Dezvoltătorul Calipso Residence este – Calipso Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC