Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Urban Plus
în Palazu Mare

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Adresă
str. Păpădiei, 8, zona Boreal, Palazu Mare, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Păpădiei, 8, Constanța (Urban Plus)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 2
Indisponibil

Urban Plus pe hartă Palazu Mare

str. Păpădiei, 8, zona Boreal, Palazu Mare, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă pentru copii
🟧 Încălzirecentrală în condensație, aer condiționat 12.000BTU
🟧 Liftlift Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+4E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe39–86 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare, vecini și distanțe reale

Ansamblul rezidențial „Urban Plus” se află localizat într-o zonă liniștită cu o infrastructură complet realizată de unde este acces facil către o mulțime de puncte de interes. Locuințele noi se găsesc pe strada Păpădiei, la numărul 8 în zona Boreal/Palazu Mare-ONRC din orașul Constanța. Blocul de apartamente este construit vis-a-vis de Boreal Plus și de hipermarketul Kaufland. În proximitatea complexului locativ se află supermarketurile Profi și Mega Image și nu departe (la doar 2,9 km) se află centrul comercial „Tom Shopping Mall” și magazinele JYSK, Dedeman, Decatlon, Selgros, Brico Depot și Lems. Iar până la centrul comercial „Vivo Mall” se ajunge parcurgând 4 km. În proximitatea locuințelor noi sunt instituții de învățământ și Universitatea Ovidius se află la 3,8 km.

În apropiere de casa de apartamente sunt stații de autobuz și până la plajele din Stațiunea Mamaia sunt de parcurs aproximativ 5-6 km. Centrul orașului Constanța se află la o distanță de 7 km față de complexul rezidențial „Urban Plus” și la 8,8 km se află Gara din Constanța, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt 34 km.

Prezentarea complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Urban Plus” este prezentat cu un bloc de locuințe moderne, ce este realizat cu un regim de înălțime cu Parter plus 4 Etaje și dispune de un grad înalt de rezistență seismică. Structura de rezistență a imobilului este bazată pe cadre din beton armat cu închiderile exterioare și cu compartimentările interioare realizate din blocuri BCA. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de apartamente este cu profil PVC de culoare gri antracit de marca Salamander și are geam termopan tripan cu acoperire low-e. Spațiile comunie, toate coridoarele și casa scării sunt absolut finisate, unde sunt folosite placaje cu granit și este instalat sistem de iluminat. La casa scării din bloc este instalat un ascensor modern de la firma Schindler, ce funcționează foarte liniștit, este sigur și confortabil. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

În curtea complexului rezidențial este amenajat un spațiu de joacă pentru copii. Și sunt supraterane organizate toate locurile de parcare. Străzile de acces către blocul locativ sunt asfaltate și nocturn iluminate.

Finisajele și echipajele apartamentelor

Toate apartamentele complexului rezidențial „Urban Plus” sunt primitoare și logic compartimentate. În vânzare sunt prezentate garsoniere spațioase și apartamente cu 2 și 3 camere decomandat proiectate. Apartamentele au spații cu suprafețele de la 39,67 mp până la 86,48 mp și dispun de balcoane confortabile. Fiecare unitate locativă se livrează finisată complet și în versiune „la cheie” se predă în folosință. Toate pardoselile locuințelor sunt turnate cu șape și sunt placate cu plăci de gresie și parchet laminat triplu stratificat de calitate înaltă. Tavanele sunt tencuite și toți pereții sunt finisați cu glet și zugrăviți cu vopsea lavabilă de culoare albă. În camerele de baie toate obiectele sanitare sunt prezente și conectate la toate instalațiile sanitare. Ușile interioare instalate în apartamente sunt de la firma Porta Doors, iar la intrare în fiecare sunt instalate uși din metal de firma Pinum. În apartamente toate instalațiile inginerești sunt complet realizate și sistemul electric dispune doze de la Gewiss. Sistemul termic include câte o centrală termică în condensații cu putere de 24 KW și locuințele beneficiază de sistem de aer condițional de 12 000 BTU cu posibilitatea de control la distanță. În fiecare apartament este dotat cablaj pentru internet și televiziune și blocul rezidențial este racordat la sistemul de alimentare cu apă, la sistemele de asigurare cu gaze și electricitate plus este branșat la sistemul de canalizare.

Informații despre disponibilitate, rezervări și achiziționări sunt afișate pe pagina web a complexului rezidențial „Urban Plus”, unde vă invităm să treceți imediat din site-ul nostru și unde găsiți prezentate alte detalii despre apartamente inclusiv și toate contactele directe către consultanții Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Urban Plus Residence, Iuliu Maniu 29 Residence.

Unde se află Urban Plus?

str. Păpădiei, 8, zona Boreal, Palazu Mare, Constanța.

Termen de finalizare Urban Plus?

Urban Plus – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Urban Plus în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Urban Plus din Palazu Mare?

Dezvoltătorul Urban Plus este – Blocuri Noi Constanta.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC