Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Urban Plus
în Constanța

Prețul / m2
se clarifică
Adresa
str. Păpădiei, 8, zona Boreal, Constanța

Schițe și prețuri în Urban Plus

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 31 ianuarie
Garsonierede la 44 m2prețul se clarifică

Urban Plus pe hartă Constanța

str. Păpădiei, 8, zona Boreal, Constanța

Etape dezvoltare

Urban Plus
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat2 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Urban Plus

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, loc de joacă pentru copii
Încălzirecentrală în condensație, aer condiționat 12.000BTU
Liftlift Schindler
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+4E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente39–86 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare, vecini și distanțe reale

Ansamblul rezidențial „Urban Plus” se află localizat într-o zonă liniștită cu o infrastructură complet realizată de unde este acces facil către o mulțime de puncte de interes. Locuințele noi se găsesc pe strada Păpădiei, la numărul 8 în zona Boreal/Palazu Mare-ONRC din orașul Constanța. Blocul de apartamente este construit vis-a-vis de Boreal Plus și de hipermarketul Kaufland. În proximitatea complexului locativ se află supermarketurile Profi și Mega Image și nu departe (la doar 2,9 km) se află centrul comercial „Tom Shopping Mall” și magazinele JYSK, Dedeman, Decatlon, Selgros, Brico Depot și Lems. Iar până la centrul comercial „Vivo Mall” se ajunge parcurgând 4 km. În proximitatea locuințelor noi sunt instituții de învățământ și Universitatea Ovidius se află la 3,8 km.

În apropiere de casa de apartamente sunt stații de autobuz și până la plajele din Stațiunea Mamaia sunt de parcurs aproximativ 5-6 km. Centrul orașului Constanța se află la o distanță de 7 km față de complexul rezidențial „Urban Plus” și la 8,8 km se află Gara din Constanța, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt 34 km.

Prezentarea complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Urban Plus” este prezentat cu un bloc de locuințe moderne, ce este realizat cu un regim de înălțime cu Parter plus 4 Etaje și dispune de un grad înalt de rezistență seismică. Structura de rezistență a imobilului este bazată pe cadre din beton armat cu închiderile exterioare și cu compartimentările interioare realizate din blocuri BCA. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de apartamente este cu profil PVC de culoare gri antracit de marca Salamander și are geam termopan tripan cu acoperire low-e. Spațiile comunie, toate coridoarele și casa scării sunt absolut finisate, unde sunt folosite placaje cu granit și este instalat sistem de iluminat. La casa scării din bloc este instalat un ascensor modern de la firma Schindler, ce funcționează foarte liniștit, este sigur și confortabil. Accesul în incinta locuințelor se face prin sistem cu interfon.

În curtea complexului rezidențial este amenajat un spațiu de joacă pentru copii. Și sunt supraterane organizate toate locurile de parcare. Străzile de acces către blocul locativ sunt asfaltate și nocturn iluminate.

Finisajele și echipajele apartamentelor

Toate apartamentele complexului rezidențial „Urban Plus” sunt primitoare și logic compartimentate. În vânzare sunt prezentate garsoniere spațioase și apartamente cu 2 și 3 camere decomandat proiectate. Apartamentele au spații cu suprafețele de la 39,67 mp până la 86,48 mp și dispun de balcoane confortabile. Fiecare unitate locativă se livrează finisată complet și în versiune „la cheie” se predă în folosință. Toate pardoselile locuințelor sunt turnate cu șape și sunt placate cu plăci de gresie și parchet laminat triplu stratificat de calitate înaltă. Tavanele sunt tencuite și toți pereții sunt finisați cu glet și zugrăviți cu vopsea lavabilă de culoare albă. În camerele de baie toate obiectele sanitare sunt prezente și conectate la toate instalațiile sanitare. Ușile interioare instalate în apartamente sunt de la firma Porta Doors, iar la intrare în fiecare sunt instalate uși din metal de firma Pinum. În apartamente toate instalațiile inginerești sunt complet realizate și sistemul electric dispune doze de la Gewiss. Sistemul termic include câte o centrală termică în condensații cu putere de 24 KW și locuințele beneficiază de sistem de aer condițional de 12 000 BTU cu posibilitatea de control la distanță. În fiecare apartament este dotat cablaj pentru internet și televiziune și blocul rezidențial este racordat la sistemul de alimentare cu apă, la sistemele de asigurare cu gaze și electricitate plus este branșat la sistemul de canalizare.

Informații despre disponibilitate, rezervări și achiziționări sunt afișate pe pagina web a complexului rezidențial „Urban Plus”, unde vă invităm să treceți imediat din site-ul nostru și unde găsiți prezentate alte detalii despre apartamente inclusiv și toate contactele directe către consultanții Dezvoltatorului.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Urban Plus?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Urban Plus în Constanța?

Se oferă spre vânzare garsoniere.

Cât costă metru pătrat în Urban Plus?

Prețul se clarifică la dezvoltator.

Cum as putea achizitiona un apartament în Urban Plus în Constanța?

Modalități de plata în Urban Plus: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Urban Plus?

Urban Plus – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC