Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mobipark City Towers
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 432 € +TVA
pe ‍492 €
Dezvoltator
Adresa
bd. Tomis, Constanta

Mai detaliat despre blocuri

Etapă construcție
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
bd. Tomis , zona Tomis Plus, Constanta (Bloc 1)
10 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Finalizat in 2 tr. 2022

Schițe și prețuri în Mobipark City Towers

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 13 martie 2023
1 camerede la 55.44 m2de la ‍1 432 € +TVA / m2de la ‍79 400 € +TVA
2 camerede la 78.5 m2prețul se clarifică
3 camere107–150 m2prețul se clarifică
Duplex-uride la 201 m2prețul se clarifică

Mobipark City Towers pe hartă Constanța

Modalități de achiziție a unui apartament în Mobipark City Towers

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura de beton armat cu plansee tip dala, stalpi de beton armat.
🟧 FacilităţiLa Mobipark înţelegem necesitatea spaţiului verde ca parte esenţială a vieţii oamenilor şi din acest motiv am ales să creăm 2800 mp de spaţiu verde în centrul complexului, la care am adaugat 1000 mp cu dale înierbate.Centrele comerciale Carrefour, Dedeman, Decathlon şi Selgros se află la doar 5 minute de mers pe jos.
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 LiftDa
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Număr apartamente220
🟧 Număr clădiri6
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeP+9E
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 ZiduriBeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere,4‑camere
🟧 Suprafața locuințe46,20–239,70 m2

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Mobipark City Towers” se află dezvoltat în vecinătatea centrului comercial „Tom Shopping Mall” și locuințele sunt poziționate între strada Napoli și reprezentanța Renault din orașul Constanța. Către complexul rezidențial este acces direct din bulevardul Tomis și de la blocurile locative ușor accesibil este și bulevardul Aurel Vlaicu. În imediata apropiere de complexul rezidențial funcționează hipermarketul Carrefour, sunt magazinele Brico Depot, Decathlon, Selgros, Dedeman, JYSK și LEM’S de asemenea se află cafenele și restaurante, sunt bănci, oficii poștale, farmacii și organizații medicale, nu departe este Spitalul Ovidius Clinical Hospital OCH și maternitatea „Euromaterna”. Pentru copiii rezidenților din acest complex în apropiere de casă este centrul educațional „KidoEra”, Grădinița Nr. 12 „Amicii”, Școala Gimnazială Nr. 38 „Dimitrie Cantemir”, Liceul Teoretic „George Călinescu” și nu departe se află Universitatea Ovidius – Campus.

Nu departe de ansamblul rezidențial „Mobipark City Towers” se află stații ale mijloacelor de transport în comun și până în centrul orașului Constanța se ajunge parcurgând maxim 8 km, până la Gară este de parcurs o distanță de 9 km – 10 km și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la circa 19 km.

Informații de amenajare a complexului locativ

Proiectul rezidențial „Mobipark City Towers” este compus din 6 corpuri de imobil de un regim egal de înălțime, fiecare cu câte un Parter plus 9 etaje de apartamente. La realizarea construcțiilor sunt utilizate tehnologii de ultimă generație și materiale de înaltă calitate. Structura de rezistență este compusă din cadre din beton armat cu planșee, iar zidăria închiderilor exterioare (30 cm) și a compartimentărilor interioare este realizată din blocuri din beton celular autoclavizat (BCA). Sistemul termic exterior al blocurilor locative este format din vată minerală bazaltică și fațade ventilate, care protejează structura pereților pe partea exterioară și datorită spațiului dintre plăcile exterioare (din ceramică albă de mari dimensiuni) placate pe fațade, acesta se ventilează, astfel îmbunătățind eficiența termică a clădirilor. Tâmplăria exterioară montată la locuințe este de tip termopan și are un grad înalt de eficiență termică (coeficient 0,9). Blocurile rezidențiale sunt echipate cu lifturi electrice, de ultimă generație, care sunt foarte sigure, funcționează silențios și rapid. Tote spațiile comune interioare se predau în folosință complet finisate și toate spațiile comune exterioare sunt cu bun gust amenajate, în curtea complexului locativ sunt multiple spații verde plantate, ce însumează 2800 mp, există organizate alei pietonale și dale cu gazon echipate cu mobilier urban.

Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Mobipark City Towers” sunt organizate private subterane, precum și există amenajate și parcări supraterane. Iar accesul în incinta complexului rezidențial este securizat și la intrare este instalată bară de acces.

Descrierea apartamentelor

Complexul rezidențial „Mobipark City Towers” este compus din 220 de unități locative spațioase, ce sunt realizate la cele mai înalte standarde de confort. Oferite în vânzare sunt locuințe cu o cameră de tip – Studio, apartamente cu 2, 3, 4 camere, Duplex-uri și Penthouse-uri generoase. Suprafața apartamentelor variază între 46,20 mp și 239,70 mp și locuințele beneficiază de balcoane. La finisarea apartamentelor sunt folosite materiale calitative cu modele moderne și toate sistemele, electrice, sanitare și termice sunt complet realizate din instalații de calitate înaltă. Pentru fiecare apartament este dotată câte o centrală termică proprie. Toate locuințele sunt monitorizate și pot fi controlate de la distanță prin intermediul smartphon-ului, astfel sistemul de încălzire este automatizat și poate fi reglată temperatura în fiecare cameră.

Pentru mai multe informații, sunteți așteptați să vizitați site-ul complexului „Mobipark City Towers”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Mobipark City Towers?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței
De asemenea Complexul Locativ numesc Mob ipark.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Mobipark City Towers în Constanța?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, duplex-uri.

Cât costă metru pătrat în Mobipark City Towers?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 432 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Mobipark City Towers în Constanța?

Modalități de plata în Mobipark City Towers: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar.

Termen de finalizare Mobipark City Towers?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC