Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mobipark City Towers
în Constanța

Apartamente
de la ‍79 400 €
Prețul / m2
de la ‍1 432 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
bd. Tomis, Constanta

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 5 blocuri în această etapă
Încă 5 blocuri
bd. Tomis , zona Tomis Plus, Constanta (Bloc 1)
10 etaje
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
În desfășurare

Schițe și prețuri în Mobipark City Towers

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 30 ianuarie 2024
1 camere
55.44 m2
de la ‍1 432 € +TVA / m2de la ‍79 400 € +TVA
2 camere
78.5 m2
preț la cerere
3 camere
107–150 m2
preț la cerere
Duplex-uri
201 m2
preț la cerere

Mobipark City Towers pe hartă Constanța

Plata în rate la Mobipark City Towers

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Mobipark City Towers

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura de beton armat cu plansee tip dala, stalpi de beton armat.
🟧 Facilităţi2800 mp de spaţiu verde în centrul complexului
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 LiftDa
🟧 Mijloace de transportacces facil la mijloacele de transport in comun
🟧 Număr apartamente220
🟧 Număr clădiri6
🟧 ParcareParcare subterană / supraterană
🟧 Regim inalțimeP+9E
🟧 SecuritateAcces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere1‑camere,2‑camere, 3‑camere,4‑camere
🟧 Suprafața locuințe46.20–239.70 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Mobipark City Towers” se află dezvoltat în vecinătatea centrului comercial „Tom Shopping Mall” și locuințele sunt poziționate între strada Napoli și reprezentanța Renault din orașul Constanța. Către complexul rezidențial este acces direct din bulevardul Tomis și de la blocurile locative ușor accesibil este și bulevardul Aurel Vlaicu. În imediata apropiere de complexul rezidențial funcționează hipermarketul Carrefour, sunt magazinele Brico Depot, Decathlon, Selgros, Dedeman, JYSK și LEM’S de asemenea se află cafenele și restaurante, sunt bănci, oficii poștale, farmacii și organizații medicale, nu departe este Spitalul Ovidius Clinical Hospital OCH și maternitatea „Euromaterna”. Pentru copiii rezidenților din acest complex în apropiere de casă este centrul educațional „KidoEra”, Grădinița Nr. 12 „Amicii”, Școala Gimnazială Nr. 38 „Dimitrie Cantemir”, Liceul Teoretic „George Călinescu” și nu departe se află Universitatea Ovidius – Campus.

Nu departe de ansamblul rezidențial „Mobipark City Towers” se află stații ale mijloacelor de transport în comun și până în centrul orașului Constanța se ajunge parcurgând maxim 8 km, până la Gară este de parcurs o distanță de 9 km – 10 km și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la circa 19 km.

Informații de amenajare a complexului locativ

Proiectul rezidențial „Mobipark City Towers” este compus din 6 corpuri de imobil de un regim egal de înălțime, fiecare cu câte un Parter plus 9 etaje de apartamente. La realizarea construcțiilor sunt utilizate tehnologii de ultimă generație și materiale de înaltă calitate. Structura de rezistență este compusă din cadre din beton armat cu planșee, iar zidăria închiderilor exterioare (30 cm) și a compartimentărilor interioare este realizată din blocuri din beton celular autoclavizat (BCA). Sistemul termic exterior al blocurilor locative este format din vată minerală bazaltică și fațade ventilate, care protejează structura pereților pe partea exterioară și datorită spațiului dintre plăcile exterioare (din ceramică albă de mari dimensiuni) placate pe fațade, acesta se ventilează, astfel îmbunătățind eficiența termică a clădirilor. Tâmplăria exterioară montată la locuințe este de tip termopan și are un grad înalt de eficiență termică (coeficient 0,9). Blocurile rezidențiale sunt echipate cu lifturi electrice, de ultimă generație, care sunt foarte sigure, funcționează silențios și rapid. Tote spațiile comune interioare se predau în folosință complet finisate și toate spațiile comune exterioare sunt cu bun gust amenajate, în curtea complexului locativ sunt multiple spații verde plantate, ce însumează 2800 mp, există organizate alei pietonale și dale cu gazon echipate cu mobilier urban.

Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „Mobipark City Towers” sunt organizate private subterane, precum și există amenajate și parcări supraterane. Iar accesul în incinta complexului rezidențial este securizat și la intrare este instalată bară de acces.

Descrierea apartamentelor

Complexul rezidențial „Mobipark City Towers” este compus din 220 de unități locative spațioase, ce sunt realizate la cele mai înalte standarde de confort. Oferite în vânzare sunt locuințe cu o cameră de tip – Studio, apartamente cu 2, 3, 4 camere, Duplex-uri și Penthouse-uri generoase. Suprafața apartamentelor variază între 46,20 mp și 239,70 mp și locuințele beneficiază de balcoane. La finisarea apartamentelor sunt folosite materiale calitative cu modele moderne și toate sistemele, electrice, sanitare și termice sunt complet realizate din instalații de calitate înaltă. Pentru fiecare apartament este dotată câte o centrală termică proprie. Toate locuințele sunt monitorizate și pot fi controlate de la distanță prin intermediul smartphon-ului, astfel sistemul de încălzire este automatizat și poate fi reglată temperatura în fiecare cameră.

Pentru mai multe informații, sunteți așteptați să vizitați site-ul complexului „Mobipark City Towers”.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Mobipark City Towers?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Mob ipark, Mobipark.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Mobipark City Towers din Constanța?

Se oferă spre vânzare 1 camere, 2 camere, 3 camere, duplex-uri.

Cât costă m² în Mobipark City Towers?

M² în acest complex costă de la ‍1 432 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Mobipark City Towers în Constanța?

Modalități de plata în Mobipark City Towers: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar.

Termen de finalizare Mobipark City Towers?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC