Previzualizare foto – fotografie originală aici

Konstantin Residence
în Mamaia-Sat

Case
de la ‍180 000 €
Prețul / m2
de la ‍1 500 €
Adresă
str. T2, 24, zona Mamaia Sat

Schițe și prețuri în Konstantin Residence

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 22 februarie 2024
Case
120 m2
de la ‍1 500 € / m2de la ‍180 000 €

Konstantin Residence pe hartă Mamaia-Sat

str. T2, 24, zona Mamaia Sat

Plata în rate la Konstantin Residence

Disponibil

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Ipoteca în Konstantin Residence

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecdentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnu
🟧 Număr clădiri5
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Tip imobilcase inșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere4‑camere
🟧 Suprafața locuințe125 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare perfectă pentru cele mai frumoase case de vacanță

Proiectul imobiliar „Konstantin Residence” se află dezvoltat pe strada T2, la numărul 24 în zona localității Mamaia Sat din județul Constanța. În apropierea caselor de vacanță se află multe magazine mici, sunt cafenele, restaurante, taverne și baruri, sunt farmacii și la 800 de metri funcționează supermarketul LIDL și nu departe este Mega Image. În câteva minute de la vile se ajunge pietonal până la plaja Mării Negre și în proximitatea locuințelor noi circulă mijloace de transport în comun.

De la complexul de locuințe „Konstantin Residence” până în centrul orașului Constanța se parcurge o distanță de aproximativ 15 km, sunt 17 km până la Portul Turistic Tomis și aproape 16 km până la Gară, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la circa 21 km – 22 km.

Caracteristica tehnică și detalii de amenajare a complexului locativ

Complexul rezidențial „Konstantin Residence” reprezintă un proiect unicat cu locuințe de lux și este format din case înșiruite de un regim mic de înălțime cu Parter plus un Etaj. Imobilele sunt concepute pentru a oferi confort maximal și locuințele sunt concepute la cele mai înalte standarde de confort și siguranță și sunt realizate responsabil din materiale calitative și durabile cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Structura constructivă a imobilelor este din beton armat cu pereți din blocuri BCA (beton celular autoclavizat) și pereții interiori au grosimea de 25 cm, iar pe partea exterioară pereții sunt izolați termic și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă de exterior. Acoperișul imobilelor este de tip terasă și la case este instalată tâmplărie exterioară calitativă cu profil PVC de la Salamander și sticlă termopan. Casele sunt construite într-un stil arhitectural ultra modern și exclusivist, cu fațade finisate într-o combinație perfectă a culorii albe cu gri antracit și cu aplicarea elementelor decorative din lemn și casele au aspecte mega atractive.

Pentru fiecare vilă sunt supraterane oferite câte 2 locuri de parcare, acestea sunt organizate în curtea personală. Complexul locativ este îngrădit și drumul de acces este asfaltat.

Case cu concepte inovative

Cu un nivel înalt de confort și intimitate în incinta complexului locativ „Konstantin Residence” sunt construite doar 5 unități locative, suprafețele cărora sunt proiectate de 125 mp și casele sunt inteligent compartimentate cu scheme funcționale cu 4 camere și cu 3 blocuri sanitare. Pentru fiecare unitate locativă este prevăzută o curte proprie cu suprafața de teren de 33 mp, ce este complet finisată cu gazon plantată și cu arbuști înfrumusețată, iar casa nr. 1 și casa nr. 5 dispun de terenuri cu suprafețele de 70 mp. Vilele sunt excelent compartimentate și la Parter se află proiectat un living room spațios unit cu zona de dining plus este bucătăria (de tip închis), este un bloc sanitar și se află un spațiu de depozitare. Trei dormitoare și 2 camere de baie sunt găzduite la Etaj, unul dintre dormitoare (matrimonial) este mai spațios și beneficiază de dressing și are camera sa proprie de baie. Casele facilită de balcoane, ce sunt complet finisate și au instalate balustrade din sticlă securizată. În exploatare casele se predai finisate în versiune „la alb”, cu scara interioară realizată și cu toate tavanele și pereții finisați cu lavabil de culoarea albă. Camerele de baie sunt echipate și au conduse toate instalațiile sanitare și în locuințe este realizat sistemul de electricitate. Casele au instalată câte o centrală termică proprie cu funcționare pe gaz și toate caloriferele sunt instalate și conectate. Imobilele dispun de racordare totală la utilitățile generale, ce sunt individual contorizate.

Pentru mai multe informații detaliate despre finisare și construcția caselor de vacanță, pentru consultații depline și toate detaliile metodelor de plată acceptate, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe site-ul Dezvoltatorului complexului locativ „Konstantin Residence”, unde sunt afișate toate contactele directe către managerii de vânzări.

Mai multe detalii despre acest complex
Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Konstantin Residence?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea
Acest proiect mai este numit și Konstantin Residence Mamaia.

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Konstantin Residence din Mamaia-Sat?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă m² în Konstantin Residence?

M² în acest complex costă de la ‍1 500 €.

Cum să cumpăr un apartament în Konstantin Residence în Mamaia-Sat?

Modalități de plata în Konstantin Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Konstantin Residence?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC