Previzualizare foto – fotografie originală aici

Eliberarii Residence
în Constanța

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Eliberării, 47, zona Inel 2, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Eliberării, 47, Constanța (Eliberarii Residence)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Eliberarii Residence pe hartă Constanța

str. Eliberării, 47, zona Inel 2, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, adăpost de protecție civilă
🟧 Încălzirecentrala termica, încalzire in pardoseala
🟧 Lift2 lifturi electrice marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana si supraterana
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitatemonitorizare video
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe66–92 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

În partea de Est a orașului Constanța, în zona Inel II, pe strada Eliberării/Nicolae Milescu, numărul 47 bis, se găsește ansamblul imobiliar „Eliberării Residence”. Fiind localizat într-o zonă liniștită și ferită de zgomotul bulevardelor mari, dar destul de apropiată de toate punctele cheie din oraș, complexul rezidențial oferă acces facil către toate punctele importante din Constanța și până la plajă se ajunge în doar 15 minute. În apropiere de casa de apartamente funcționează supermarketurile: Profi City, Lidl, nu departe se află centrul comercial „China Mall”, iar până la centrul comercial „VIVO Mall” sunt de parcurs aproximativ 5 km. De asemenea în această zonă funcționează bănci, sunt farmacii, centre medicale, este sala sportivă Fit Gym și sunt organizații de învățământ. De la blocul rezidențial sunt de parcurs circa 950 – 1100 de metri până la Școala Nicolae Tonitza, Școala Generală Nr. 39, Școala „Constantin Brâncoveanu”, Școala Generală Nr. 23, Școala Nr. 22 „I. C. Bratianu” și Școala CSEI Maria Montessori .

Lângă complex se află stații de mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și până în centrul orașului Constanța sunt de parcurs 4,1 km, Gara din Constanța se află la 3,1 km față de complexul locativ „Eliberării Residence”. Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de 24,2 km. Sunt de parcurs 6,2 km până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia”, iar până la Portul Turistic se ajunge în 10 minute cu mașina.

Prezentarea complexului rezidențial exclusivist

Ansamblul imobiliar „Eliberării Residence” este prezentat cu un bloc de apartamente deosebit, de Premium clasă conceput să satisfacă cele mai exigente cerințe ale locatarilor.

Corpul imobiliar este proiectat cu un regim de înălțime cu Subsol plus Parter plus 7 Etaje de apartamente, unde etajul 7 este construit retras. Imobilul are o structură de rezistență realizată pe cadre, grinzi și planșee din beton armat cu închideri exterioare și pereți interiori din BCA. La imobil este instalată tâmplărie exterioară cu profil din aluminiu cu geam termopan. În interiorul blocului locativ toate spațiile comune și coridoarele sunt complet finisate, la casa scării sunt placaje cu granit și sunt instalate sisteme de iluminat. Blocul rezidențial este echipat cu două ascensoare electrice și sigure, cu funcționare silențioasă de marca Schindler, ce circulă inclusiv de la subsol cu opriri până la toate etajele. Clădirea de apartamente este inedit proiectată și dispune de un aspect elegant și modern, are fațada finisată cu tencuială decorativă de culoarea albă și gri cu elemente decorative aplicate.

Complexul beneficiază de locuri de parcare subterane și supraterane, unde parcarea subterană este dotată cu sistem Klaus Multiparking. În incinta complexul locativ „Eliberării Residence” este construit un adăpost de protecție civilă ALA. Ansamblul rezidențial are instalat sistem de monitorizare video atât a blocului locativ cât și a locurilor de parcare. Și accesul în incinta locuințelor este controlat prin sistem cu interfon.

Apartamente

În complexul locativ „Eliberării Residence” sunt apartamente cu spații generoase, cu 2 și 3 camere decomandate și ergonomic proiectate. Locuințele dispun de scheme moderne și au suprafețele de la 66 mp până la 102 mp. Apartamentele cu 2 camere au o suprafață , ce variază între 66,30 mp și 73,32 mp, iar suprafața locuințelor cu trei camere începe de la 85,73 mp și ajunge până la 102 mp. Camerele de zi sunt spațioase și sunt foarte luminoase și locuințele dispun de balcoane și terase, ce sunt placate cu gresie de exterior, de trafic intens.

Locuințele sunt finisate - la alb și au tavanele și pereții nivelați, tencuiți, acoperiți cu glet și zugrăviți cu vopsea lavabilă de culoarea albă. Iar pardoselile sunt turnate până la nivel de sapă. Sunt centrale termice instalate și sistem de încălzire prin pardoseală. Sunt instalate toate ușile interioare – celulare. Ușile de acces instalate la intrare în apartamente sunt din metal și dispun de sisteme de antiefracție. Este dotat cablaj pentru televiziune și pentru internet. Utilitățile sunt racordate și separat contorizate.

Mai multe informații despre apartamente sunt prezentate pe site-ul complexului locativ „Eliberării Residence”.

Acest proiect mai este numit și Eliberarii Residence Constanța.

Unde se află Eliberarii Residence?

str. Eliberării, 47, zona Inel 2, Constanța.

Termen de finalizare Eliberarii Residence?

Eliberarii Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Eliberarii Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Eliberarii Residence din Constanța?

Dezvoltătorul Eliberarii Residence este – Eliberarii Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC