Previzualizare foto – fotografie originală aici

Petru Rares 13
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Petru Rareș, 13, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocul

str. Petru Rareș, 13, zona Nicolae Titulescu și Banu Manta, Sector 1, București (Petru Rares 13)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil

Petru Rares 13 pe hartă București

str. Petru Rareș, 13, Sector 1, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, parc, supermarket, farmacie
🟧 Încălzirecentrală termică proprie și încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară și interioară
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitateiluminată
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe67–102.5 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare excelentă

În București în vecinătatea Bulevardului Nicolae Titulescu și a Bulevardului Banu Manta se află amplasat ansamblul rezidențial „Petru Rareș Residence”, anume: pe strada Petru Rareș la numărul 13, sectorul 2 din capitală, nu departe de Piața Victoriei. În zona de amplasare a imobilului se află astfel de puncte de interes social: Muzeul Căilor Ferate Române, Pasajul Basarab și Parcul Duca. De asemenea aici este clubul sportiv „Stay Fit Gym”, funcționează diferite bănci sunt centre medicale și farmacii. Pentru educația copiilor și pentru tineret aproape de complexul locativ se află: Colegiul Național „Ion Neculce”, este Școala Gimnazială de Arte Iosif Sava, Școala Medie Nicolae Titulescu și grădinița numărul 248. Din punct de vedere comercial - la nemijlocita apropiere de casă se află supermarket-ul Mega Image și hipermarket-ul Kaufland. Foarte aproape de apartamentele noi este Stația de Metrou Basarab, RATB și Gara de Nord, de aici este foarte repede și destul de ușor de ajuns până la orice loc din capitală și în afara capitalei.

Designul blocului și detalii tehnice

Ansamblul rezidențial „Petru Rareș Residence” este prezentat cu o clădire de apartamente construită modern și finisată în culori contraste, atrăgătoare și foarte luminoase. Combinația ideală a culorii măslinului, culorilor albe și gri, care se privesc foarte armonic oferă imobilului o înfățișare foarte plăcută. Regimul de înălțime al blocului rezidențial este cu un subsol plus parter și plus șase etaje locative. Structura tehnică a clătirii locative este efectuată pe cadre din beton armat și cărămidă plus sistemul termic este realizat din polistiren. Casa de apartamente are instalate ferestre din profil PVC cu geam tripan, cu un nivel rificat de fono și termo izolare. Blocul de apartamente este amenajat cu un lift fiabil. Complexul locativ oferă la dispoziția locatarilor locuri de parcare subterane și supraterane, locurile de parcare supraterane sunt acoperite. Complexul rezidențial este iluminat din exterior și din interior, spațiile comune sunt complet finisate, accesul în incintă este securizat și accesul către blocul locativ este efectuat prin străzi asfaltate.

Detaliile și finisajele locuințelor

Complexul locativ „Petru Rareș Residence” este prezentat cu unități locative, ce sunt proiectate cu scheme decomandate cu 2 și cu 3 camere.

Locuințele cu 2 camere dispun de planimetrii de două tipuri cu camere spațioase, suprafața totală a apartamentelor cu 2 camere este de 72 mp, iar suprafața utilă este construită de la 54 mp până la 67 mp. Apartamentele cu 3 camere sunt cu scheme decomandate și se compun din două holuri, două dormitoare, camera de living cu bucătărie de tip închis, au o spălătorie (care poate fi folosită ca dressing) și desigur că dispun de balcoane. Suprafața totală a unităților locative cu 3 camere este de 102,5 mp, iar suprafața utilă prezintă aproximativ – 83 mp.

Blocul locativ oferă apartamente finisate și echipate cu materiale și instalații calitative. Fiecare apartament are instalată la intrare ușă din metal și ușile interioare instalate sunt din MDF. În bucătării și în camerele de baie sunt instalate toate obiectele sanitare și este placată gresia pe pardoseli și faianța pe pereți. Iar pereții și tavanele din holuri, living-uri și dormitoare sunt prelucrați, nivelați și vopsiți cu vopsea lavabilă albă. Pardoselile din băi și bucătării dispun de încălzire prin pardoseală. Iar sistemul de încălzire al apartamentelor este absolut autonim și individual pentru fiecare locuință în parte. Fiecare unitate locativă este dotată cu câte o centrală termică proprie și în camere, dormitoare și holuri sunt instalate calorifere.

Dezvoltatorul a prevăzut în apartamente preinstalații speciale pentru montarea aparatelor de aer condiționat. Imobilul este racordat la toate utilitățile necesare și locuințele dispun de apă, gaze, curent electric și sunt conectate la sistemul de canalizare orășenesc. Pentru fiecare utilitate aparte sunt instalate contoare și pentru consumul apei reci sunt dotate și conectate apometre.

Ansamblul rezidențial „Petru Rareș Residence” este dezvoltat de către compania „Patrick Residence”, această companie oferă cumpărătorilor posibilitatea de a achiziționa locuințe noi prin astfel de modalități de plată: plata din surse proprii, plata cash, plata prin creditare ipotecară, imobiliară sau plata prin programul de creditare Prima Casă.

Restul informațiilor tehnice și alte detalii despre apartamentele confortabile ale complexului rezidențial „Petru Rareș Residence”, contactele dezvoltatorului și mai multe amănunte despre modalitățile de plată, le puteți găsi afișate pe site-ul web al companiei „Patrick Residence”.

Unde se află Petru Rares 13?

str. Petru Rareș, 13, Sector 1, București.

Termen de finalizare Petru Rares 13?

Petru Rares 13 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Petru Rares 13 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Petru Rares 13 din București?

Dezvoltătorul Petru Rares 13 este – Patrick Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC