Previzualizare foto – fotografie originală aici

Ion Mihalache 26-28 Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresă
bd. Ion Mihalache, 26-28, zona Piața Victoriei, Sector 1, București

Mai detaliat despre blocuri

bd. Ion Mihalache, 26-28, București (Bloc 1)
6 etaj
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 1 a anului 2016
bd. Ion Mihalache, 26-28, București (Bloc 2)
6 etaj
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 1 a anului 2016

Ion Mihalache 26-28 Residence pe hartă București

bd. Ion Mihalache, 26-28, zona Piața Victoriei, Sector 1, București

Caracteristici ale complexului rezidențial

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, supermarket, spațiu de joacă pentru copii, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftlift 6 persoane
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente28
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareinterioară
🟧 Regim inalțimeS+P+6E
🟧 Securitateinterfon
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Despre localizarea complexului

Complexul rezidențial „Ion Mihalache 26-28 Residence” este prezentat într-o zonă ultracentrală a capitalei – în zona Victoriei la sectorul 1 din București. Apartamentele complexului sunt vecine cu Parcul Kiseleff și sunt înconjurate de diverse restaurante, cafenele și de foarte multe magazine. În apropiere de casă este un club sportiv, sunt spitale și centre medicale, pentru copii este Grădinița nr. 248, Școala Medie Ion Helliade Rădulescu și Școala medie Nicolae Titulescu. De asemenea printre vecinii semnificativi este cazul de remarcat: Muzeul Național al Țăranului Român, Muzeul Național de Geologie, Muzeul Național de Istorie Naturală „Dr. Grigore Antipa”.

Despre complex și structura

Proiectul imobiliar „Ion Mihalache 26-28 Residence” este structurat pe șase nivele locative: Subsol + Parter + 6 Etaje. La construcția imobilului este folosită cărămida durabilă și eficientă din punct de vedere energetic – blocuri Porothem și betonul de cea mai bună calitate, iar termo-sistemul placat la exterior are grosimea de 15 cm și este efectuat din polistiren. Și ultimul strat de finisare exterioară a blocului rezidențial este efectuat din tencuială decorativă. Blocul locativ are montată tâmplărie cu profil Veka (PVC) și cu sticle în trei rânduri (tripan). Absolut toate locuințele sunt prevăzute cu balcoane și acestea se predau locatarilor complet finisate și pardoselile sunt placate cu granit și plus toate au instalate balustrade din sticlă. În blocul locativ pentru sistemul circular vertical circulă un lift modern cu capacitatea generală de transportare a maxim 5 persoane. Pentru parcarea mașinilor rezidenților, toate locurile de parcare sunt oferite subterane.

Despre apartamente

În total în complexul locativ „Ion Mihalache 26-28 Residence” sunt construite doar 28 de unități locative. Apartamentele sunt proiectate cu scheme funcționale și compartimentare cu 2 și 3 camere. Suprafețele locuințelor sunt generoase, iar bucătăriile sunt de tip - închise. Apartamentele dispun de finisaje cu faianță, marmură, granit și travertin. Pe pardoseli este placat parchet stratificat masiv și toate ușile sunt dotate, instalate și sunt de marcă PINUM. Obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt prezentate de către compania Laguna, iar bateriile sanitare sunt oferite de la firma Grohe. Lau instalate centrale termice individuale Viessmann pentru a asigura sistemul de încălzire autonom fiecărei locuințe. De asemenea locuințele dispun și de un sistem pentru aer condiționat. Cum poți achiziționa un apartament în complexul locativ „Ion Mihalache 26-28 Residence”: prin credit ipotecar, prin credit imobiliar, prin credit Prima Casă și plata cash din surse proprii. Restul informațiilor utile și detaliilor de care ați rămas interesați, le puteți afla direct de la Dezvoltator de pe pagina oficială a complexul locativ „Ion Mihalache 26-28 Residence”.

Unde se află Ion Mihalache 26-28 Residence?

bd. Ion Mihalache, 26-28, zona Piața Victoriei, Sector 1, București.

Termen de finalizare Ion Mihalache 26-28 Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Ion Mihalache 26-28 Residence.

Cine este dezvoltatorul Ion Mihalache 26-28 Residence din București?

Dezvoltator Ion Mihalache 26-28 Residence – Patrick Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC