Previzualizare foto – fotografie originală aici

Lizeanu Residence
în București

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Radu de la Afumati, 59, zona Tei, Sector 2, București

Mai detaliat despre blocul

str. Radu de la Afumati, 59, București
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2018 tr. 4
Indisponibil

Lizeanu Residence pe hartă București

str. Radu de la Afumati, 59, zona Tei, Sector 2, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiparc, supermarket, farmacie, interfon
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente24
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană
🟧 Regim inalțimeS+P+2E+E3r
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Localizare ansamblu

La sectorul 2 al orașului București, în zona Ștefan cel Mare - Lizeanu, se află construit și complet finalizat - complexul locativ „Lizeanu Residence”, amplasat la numărul 59 pe strada Radu de la Afumați. Stația de Metrou Obor se află la numai 500 de metri de la locuințe și la doar 200 de metri (la intersecție cu strada Lizeanu) sunt stații ale troleibuzelor, autobuselor și stații de tramvai. Aici sunt diverse centre comerciale ( Veranda Mall, Obor), sunt și diverse restaurante, precum și în această zonă se găsesc bănci, farmacii, parcuri, grădinițe și școli (Școala gimnazială nr. 307 și Școala Sanitară Postliceală Carol Davila).

Informații generale despre complex

Regimul de înălțime al imobilului „Lizeanu Residence” este mic, cu un etaj la subsol plus Parter plus 2 Etaje locative și al 3-lea Etaj retras. Construcția imobilului este realizată pe cadre și diafragme din beton armat, iar pereții sunt zidiți din cărămidă Porotherm și beton de calitate înaltă. Pereții exteriori au grosimea de 30 cm și dispun de un termo sistem de 15 cm grosime din polistiren extrudat.Ferestrele instalate la locuințe sunt din profil PVC cu 7 camere Salamander și au câte două foi de sticlă.În complex sunt organizate locuri de parcare subterane, iar în curte sunt amenajate spații verzi. Accesul în curea complexului locativ este securizat.

Detalii despre apartamente

Blocul de apartamente „Lizeanu Residence” este prezentat cu un număr redus de locuințe, doar 24 de apartamente complet finisate, compartimentate în diverse scheme și toate foarte confortabile. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite locuințe de tip Studio și apartamente cu 2 și 3 camere. Ușile interioare instalate în apartamente sunt efectuate din MDF și sunt de firma PINUM. Gresia și faianța este placată, obiectele sanitare din camerele de baie sunt instalate iar pereții sunt vopsiți cu vopsea lavabilă. Instalațiile electrice sunt din cupru. Încălzirea este individuală prin centrală termică de apartament și calorifere din aluminiu. Ușa de la intrare pentru fiecare apartament este din metal.

În fiecare apartament sunt trase până la poziții toate utilitățile, este gaz, apă, canal și energie electrică, precum și fiecare utilitate este contorizată separat (contoarele și apometrele sunt instalate). Apartamentele localizate în parterul clădirii dispun de grădini personale, iar apartamentele de la etaje beneficiază de terase generoase. Alte detalii și mai multe amănunte despre apartamente, scheme, poze, finisaje, prețuri și suprafețe, se găsesc afișate pe site-ul complexului rezidențial „Lizeanu Residence”.

Acest proiect mai este numit și Lizeanu Residence București.

Unde se află Lizeanu Residence?

str. Radu de la Afumati, 59, zona Tei, Sector 2, București.

Termen de finalizare Lizeanu Residence?

str. Radu de la Afumati, 59, București – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Lizeanu Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Lizeanu Residence din București?

Dezvoltătorul Lizeanu Residence este – Patrick Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC