Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Patrick Residence 1
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Eroina de la Jiu, 18, zona 13 Septembrie, Sector 6, București

Schițe și prețuri în Patrick Residence 1

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 73.27 m2totul e vândut
3 camere
de la 102.75 m2totul e vândut

Patrick Residence 1 pe hartă București

str. Eroina de la Jiu, 18, zona 13 Septembrie, Sector 6, București

Etape dezvoltare

Complex Patrick Residence 1
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţispațiu de joacă pentru copii, interfon, farmacie
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz, troleibuz, tramvai, metrou
Număr apartamente8
Număr clădiri1
Parcareexterioară și interioară
Regim inalțimeP+4+5R
Structură rezistență cărămidă și beton armat
Tip imobilbloc de apartamente
Ziduricărămidă
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente91,45–126,45 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Descrierea zonei de amplasare

În sectorul 5 din orașul București, în zona 13 septembrie - Drumul Sării pe strada Eroina de la Jiu, la numărul 18 se află localizat complexul locativ „Patrik Residence 1”. Din acest loc este acces ușor către mai multe centre comerciale și către centrul capitalei cu mijloace de transport în comun, care circulă în apropiere de casa locativă. Complexul se învecinează cu grădinița Sfântul Nicolae, Happy Planet Kids, After / Before School Betty-Mar House, Liceul Teoretic Ion Barbu și Școlile Generale nr. 139 și nr. 146. De asemenea nu departe de complex sunt centrele comerciale: Orizont, Prosper Plaza, Afi Pallace Cotroceni, Liberty Center Mall și Mall Plaza România. În această zonă funcționează bănci, este market-ul Lidl, sunt restaurante parcuri (Drumul Sării, Sebastian) și se găsesc diverse instituții și organizații de Stat.

Prezentarea complexului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Patrik Residence 1” are un bloc locativ, care este prezentat într-un stil modern arhitectural și este construit cu un Parter plus 4 etaj și plus ultimul etaj 5 - este retras. Structura imobilului este cu cadre din beton armat și pereții sunt zidiți facil din cărămidă - pentru închiderile exterioare cu grosimea de 30 cm. Compartimentarea interioară la fel este prevăzută cu cărămidă porotherm și pereții interiori dintre apartamente au grosimea de 20 cm. Acoperișul este de tip terasă. Iar fundația este de tip -radier general. Fațada clădirii este termo izolată cu plăci de polistiren de 10 cm și este finisată cu un strat de tencuială decorativă.

Ferestrele instalate la blos sunt din PVC Salamander cu geam termopan plus cu rulouri PVC. Faptul că la conatrucție sunt utilizate doar materiale eficiente energetif, locatarii pot beneficia de costuri reduse pentru facturile lonare la întreținerea blocului și a unităților locative. Locurile de parcare din complex sunt oferite la dispoziția locatarilor (contra cost), cele subterane sunt cu sistem de parcare Klaus. Plus sunt oferite și parcări supraterane.

Locuințe și echipaje

În complexul locativ „Patrik Residence 1” sunt construite doar opt apartamente. Dintre acestea sunt patru apartamente cu 2 camere cu suprafața de 91,45 mp și numai patru unități locative cu suprafața de 126,45 mp. La fiecare etaj locativ sunt amplasate doar câte 2 apartamente, acest fapt oferă intimitate și confort la maximum locatarilor. Locuințele sunt conectate la CATV, dispun de racordare la gaze naturale și curent electric cu contoare individuale. De asemenea este apă și canalizare cu apometre dotate. Toți pereții și tavanele din apartamente sunt nivelați, gletuiți cu glet de ipsos și sunt vopsiți cu vopsea lavabilă (culoarea poate fi aleasă de către cumpărător).

Pardoselile acoperite cu plăci ceramice sunt turnate cu sapă de egalizare, prelucrate cu adeziv de hidroizolare și gresia este placată pe mortar adeziv. În dormitoare și camerele de zi pardoselile sunt placate cu parchet stratificat. Toate ușile interioare care intră în buget sunt instalate și sunt din MDF de tip PINUM. Ușa de la intrare este din metal. Apartamentele beneficiază de climatizare pentru aer condiționat. Camerele de baie sunt complet finisate cu gresie și faianță, au obiectele sanitare instalate și infrastructură pentru instalarea mașinii de spălat. La solicitarea cumpărătorilor, infrastructura pentru mașina de spălat poate fi și pentru bucătării. Sistemul de încălzire este combinat prin calorifere și prin pardosea și este individual pentru fiecare apartament - cu o centrală termică proprie de tip Romstal. Metode de plată: plata prin credite ipotecare și plata prin programul Prima Casă. Pe pagina web a complexului locativ „Patrik Residence 1” se găsesc mai multe materiale și mai multe detalii despre apartamentele noi.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Patrick Residence 1?

str. Eroina de la Jiu, 18, zona 13 Septembrie, Sector 6, București.

Termen de finalizare Patrick Residence 1?

Complex Patrick Residence 1 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Patrick Residence 1.

Cine este dezvoltatorul Patrick Residence 1 în București?

Dezvoltator Patrick Residence 1 – Patrick Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC