Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex ONE Modrogan
în București

Prețul / m2
de la ‍3 769 € +TVA
Adresa
str. Modrogan, 1A, zona Kiseleff, sector 1, București

Schițe și prețuri în ONE Modrogan

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 13 mai
2 camere
de la 266.5 m2de la ‍6 153 € +TVA / m2de la ‍1 640 000 € +TVA
3 camere
de la 175.6 m2de la ‍7 944 € +TVA / m2de la ‍1 395 000 € +TVA
4 camere
de la 328 m2de la ‍10 646 € +TVA / m2de la ‍3 492 000 € +TVA

ONE Modrogan pe hartă București

str. Modrogan, 1A, zona Kiseleff, sector 1, București

Etape dezvoltare

One Modrogan
bloc 1, bloc 2, bloc 3
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare4 trimestrul 2022

Modalități de achiziție a unui apartament în ONE Modrogan

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Liftda
Mijloace de transportmetrou, autobuz, tramvai
Număr clădiri3
Parcaresubterană
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilblocuri apartamente

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare ideală într-o zonă exclusivistă din capitală

Ansamblul rezidențial „One Modrogan” se află dezvoltat chiar în centrul capitalei și se găsește localizat pe strada Modrogan, la numărul 1A, în zona Kiseleff, sectorul 1 din orașul București. Locuințele noi se află amplasate într-un cartier verde și liniștit din apropierea Bulevardului Aviatorilor și în imediata apropiere de blocurile rezidențiale se află Parcul Kiseleff și sunt localuri cu valoare istorică, monumente, muzee și o mulțime de ambasade. În această zonă sunt restaurante, cafenele, magazine și supermarketuri. Pentru copii în apropiere de casă funcționează organizații educaționale și sunt instituții de învățământ.

În proximitatea complexului rezidențial „One Modrogan” sunt stații de autobuze și tramvaie și nu departe, doar la 600 de metri se află stația de metrou Piața Victoriei. Pietonal de la locuințele noi se ajunge în maxim 10 minute până la Piața Victoriei, sunt 2,1 km până la Gara de Nord și 14 km până la Aeroportul „Henri Coandă” din Otopeni, iar până la Aeroportul „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 5,7 km.

Prezentarea complexului de lux din inima Bucureștiului

Ansamblul rezidențial „One Modrogan” este un proiect rezidențial unic de tip „Boutique”, ce se amplasează pe un teren cu suprafața totală de 4200 mp. Proiectul rezidențial este compus din 3 blocuri locative, ce sunt prevăzute cu un regim redus de înălțime și dispun de un grad înalt de rezistență seismică. Toate imobilele sunt proiectate cu câte un Parter plus 3 Etaje și etajul 4 este construit Retras. Clădirile de apartamente sunt foarte atractive și se realizează într-un stil arhitectural modern cu un design excepțional proiectat și au aspecte solemne și elegante, fiind foarte ademenitoare. La construcția clădirilor sunt folosite doar materiale de calitate superioară și sunt aplicate idei de design de ultimă generație cu folosirea celor mai performante și inovaționale tehnologii. Imobilele au structuri de rezistență bazate pe cadre din beton armat și la umplutura pereților sunt folosite materiale eficiente din punct de vedere termic și fonic. Pentru confortul rezidenților, pentru circulația interioară pe vertical în fiecare bloc sunt instalate ascensoare de ultimă generație, lifturile sunt alese de un grad înalt de siguranță și circulă foarte liniștit, fără zgomot și fără de a afecta liniștea locatarilor. Complexul locativ dispune de servicii de administrare imobil și oferă locatarilor o susținere pentru toate întrebările legate de întreținerea corpurilor imobiliare.

Locurile de parcare din incinta complexului rezidențial „One Modrogan” sunt organizate subterane și accesul către parcare este controlat și securizat (se face prin poartă de acces pusă în funcțiune prin telecomandă). Întreg teritoriul ansamblului locativ este păzit și dispune de sistem de supraveghere video, în incintă accesul este securizat și strict controlat. Toate străzile de acces către acest minunat complex locativ sunt amenajate, betonate și nocturn iluminate.

Apartamente luxoase

În total în incinta blocurilor complexului rezidențial „One Modrogan” sunt proiectate 47 de unități locative moderne și confortabile. Apartamentele dispun de scheme logice și au 2, 3 sau 4 camere, absolut toate locuințele sunt inteligent compartimentate, dispun de spații ergonomic proiectate și beneficiază de un grad înalt de luminozitate datorită spațiilor generos vitrate. Se predau în folosință proprietățile locative finisate complet cu materiale durabile, calitative și ușor de întreținut. Toate finisajele sunt alese din game de clasă Premium de la producători cu renume. Instalațiile inginerești (sanitare, termice, de gaz și de electricitate) sunt complet realizate cu instalații de calitate superioară. La momentul predării în exploatare complexul locativ dispune de racordare la toate utilitățile generale și fiecare unitate locativă se va contoriza separat, cu contoare de gaz, curent electric și apometre.

Pentru rezervări și achiziționări, pentru mai multe informații detaliate și pentru contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, vă invităm să treceți din site-ul nostru, doar cu un singur click, pe pagina web a complexului rezidențial „One Modrogan”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial ONE Modrogan?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla ONE Modrogan?

str. Modrogan, 1A, zona Kiseleff, sector 1, București.

Cât costă metru pătrat în ONE Modrogan?

Metru pătrat în acest complex costă de la 3769 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în ONE Modrogan în București?

Modalități de plata în ONE Modrogan: Credit ipotecar, Credit bancar, Plata integrală.

Termen de finalizare ONE Modrogan?

One Modrogan – finalizare în trimestrul 4, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC